Rychlost.cz Sdružení PilsFree Hodnocení sdružení

PilsFree - hodnocení / recenze sdružení

75 % zákazníků doporučuje
PilsFree
z celkem 31 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Sháníte internetové připojení?

Zkuste poptávkový systém!

Sdružení PilsFree poskytuje připojení přes bezdrátové připojení, pevné připojení - kabel/optika. Toto sdružení má sídlo v obci/městě Plzeň a poskytuje připojení v okresech Plzeň-město, Plzeň-jih, Plzeň-sever, Rokycany. Pod tímto sdružením je na projektu rychlost.cz provedeno 3954 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí PilsFree v testech rychlosti připojení (download):

sdružení
vše

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Registrovaný uživatel
15.12.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
45 %
-
pripojeni je zde v tlucne tak mizerne ze uvazuji pozadat o vraceni penez za tyto mizerne sluzby
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
26.07.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
36 %
-
bydlim na Slovanech.Internet kolisa, dovolat se adminovi site je srovnatelne a bozim zazrakem, pri poslednim nahlaseni zavady byla naprava provedena az za mesic. Prakticky tohoto poskytovalele trpim jen z duvodu podnajmu a ma jej sem zavedeny majitelka bytu. Internet funguje pokod neprsi, neni zima, moc horko, neni vitr, neni jasno, nejsou mraky.
Na to jak se stale chlubi tim jak rostou do okolnich vesnjc, mest a obci nedokazi udrzet nejakou kvalitu ve sve zakladne v Plzni.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
26.08.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
99 %
+
rychlé a v mé lokalitě spolehlivé
-
komunitní síť - nelze spoléhat na rychlou garanci odstranění poruch
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.08.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
69 %
+
funguje jako každý jiný internet. Protsě nic extra.
-
Špatná komunikace ze strany pilsfree. Při řešení problémů je pan Pivnička arogantní. nepříjemný a nevstřícný cokoli pro vás udělat. Tento člověk řeší nejraději vše na rychlo a vymýšlí si co musíte splnit než vůbec s uráčí přijet a pak nakonec stejně nepřijede. Při instalaci je mu úplně jedno jak to bude vypadat nebo fungovat a klidně poškodí i internetový kabel a pak musíte vše dělat znovu a samozřejmě za to i zaplatit.
Pokud vám můžu poradit tak se raději obraťte na jinou firmu. Naštěstí je jich dost a člověk si tak může v klidu vybrat tu nejlepší.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.12.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
60 %
+
Bez zavazku
Super cena
-
Nestabilni ping
Neochota napravit problem
Pilsfree BYL nejlepsi net v Plzni jenze ted uz to tak asi nebude. uz cca ctvrt roku je prosim o opraveni meho pingu, nedeje se tak. Tvrdi mi ze tam problem neni a jako dukaz berou speedtest.net ktery ukazuje vzdy neco jineho, coz je od nich velice profesionalni. musel jsem jim posilat dukazy z prikazoveho radku aby mi vubec verili ze tam problem je. Oni se neobtezovali to prozkoumat sami. Po odeslani dukazu stale zadna zmena, oprava a ANI zadne info nedostanu. O info musite prosit.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
06.11.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Cena,optika
-
nic
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.07.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
99 %
+
velmi dobrá rychlost, rychlé a vstřícné jednání, jsem spokojen
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
10.07.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
PilsFree? Není co dodat, kdo zná ví kdo je nejlepší. :)
-
Není co dodat, naprostá spokojenost
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
15.04.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
89 %
+
Bez závazku. Nízká cena.
-
Velké výkyvy v rychlosti připojení jednou 40/80 MB/s, jednou 2/6 MB/s.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
04.04.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
80 %
+
stabilní internet
-
poslední dobou děsně pomalý
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
28.01.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
12.11.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
64 %
+
rychlost a cena
-
nestabilní, pomoc při potížích nulová
už přes 4 měsíce jim píšu že mi každých 5 minut padá internet vždy mi odpověděli jen tím že (udělali jsme test vašeho připojení a je v pořádku) tim skončila jejich pomoc do teď mi internet pořád blbne
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
06.10.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Rychlost,Spolehlivost,Cena,Dostupnost,Podpora zákazníků
-
Nic
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
30.04.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
71 %
 
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
23.04.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
99 %
+
super
-
nic, pohoda
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.02.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
69 %
+
cena
-
nestabilita, neni garantovano nic (rychlost, odezva,..)
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.10.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
94 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.07.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
76 %
 
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.02.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
58 %
+
Za 300,- neseženu v Plzni levnejší připojení. Prodejce starající se o mou lokaci je v celku fajn chlapík. Zavolal jsem si o připojení a druhý den bylo hotovo.
-
Anténa nemá přímou cestu k vysílači, připojení je vetšinou naprosto zoufalé nebo žádné! Kvalita mizerná, představa hrát třeba online hry, sledovat online filmy nebo třeba jen youtube je po většinu dne sci-fi. Žádný rozumný kontakt na někoho, kdo by mohl chyby zjistit nebo nedej bože opravit. Cena připojení vyšší než-li měla být a žádny paragon.
Na Klatovké třídě naprostá zoufalost, co se týče Tylovi ulice, tam až na drobné výpadky problém nebyl (3 roky zpět).
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
22.11.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Prodejce vstřícný a rychlý, odbornost také. Na 1,7km WI-FI mám 15MB stabilně, naprostá spokojenost, PING průměr 50ms.
-
Zatím žádné, zadal jsem špatně první platbu (vs.) a na infolince mi ji hned dohledali a net spustili.
Občanské sdružení a může směle konkurovat kvalitou i cenou jiným poskytovatelům, hlavně tam, kde internet není nebo jsou nedostatečné kapacity jako u nás na "konci" světa.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
07.06.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
30.03.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
99 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.02.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
28 %
 
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
28.01.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
RomanP.
11.01.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
82 %
+
Bez FUP
-
Možná .... ta instalace..
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
marabus
09.01.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
96 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
kilvah
06.01.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
87 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Mucok
05.01.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
93 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Petr
23.12.2011
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Nízká cena, bez jakéhokoli omezení, technologie, podpora, dostupnost.
-
Občasný výpadek, ale vzhledem k charakteristice služby nelze brát jako vadu.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
22.12.2011
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
22.12.2011
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
92 %
+
Rychlost a Nízka cena
-
Nemožnost garance
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace