| 16.02.2008 11:22 od pav lucistnik příspěvků: 61 karma: +0/-0 | Ano změní. |
|---|---|
|   |
| 17.02.2008 02:11 od chladomil | od Lucka v 23 Lis 2007 09:34 Možná se ptám blbě, ale jak se dostanu na email od UPC? Na internetu nemůžu nic najít a bohužel technik mě nazasvětil. Přímo na stránkách http://www.upc.cz je úplně nahoře vpravo odkaz webmail |
|---|---|
|   |
| 19.02.2008 20:57 od Blurcak | Zdravim sem z brna a posledni dobou zac UPC nejak padat neustale se restartuje modem a lagy coz pri Csku je vec k nezaplaceni. Nevadi mi ze kdyz si sosnu par giga z netu ze me download stahnou z 5M na 1M ale ty pingy!!! A jeste si poslou mail ze od brezna budu platit vic |
|---|---|
|   |
| 20.02.2008 00:14 od Uroboros | Zdravím, mám stejné problémy s UPC. Když jsem chtěl zapojit internetnet a televizi, do týdne byl u mě technik. Jakmile jsem ale podepsal smlouvu, veškerý zájem o mě jako zákazníka náhle ustál. Po nějaké době jsem se stěhoval o pár bloků vedle. Trvalo pár dní než jsem vzdal denodení zkoušení jim volat. Tak jsem zkusil napsat email. Po 14 dnech mi bylo odesláno od UPC, že můj email byl přijat a že v brzké době na něj bude reagovat. A ono ejhle. Po dalších 14 dnech už měli čas mě zapojit. Naštěstí jsem si vzal televizi od DIGITV a internet zvlášť a mam klid. No a abych neměl moc klidu, poslali extra drzou upomínku: " Výzva k okamžitému zaplacení dluhu", co to je za jednání? To se mi zdá trošku drzé na to že všechno jsem poctivě zaplatil (i ten měsíc co jsem čekal v jiném bytě na kabelovku). Fuj, fuj, UPC nebrat. Jen pro silné nátury S pozdravem Uroboros |
|---|---|
|   |
| 20.02.2008 06:35 od zlobson | No, já jsem se službou spokojen (light), šlape to přesně jak má ve dne i v noci (na Proseku), i ping je dobrý. Při instalaci modemu (trvala přes hodinu, i když je to práce na pár minut!!!) sice došlo ke komické situaci - modem byl nefunkční. Použili tedy jiný - a opět byl k ničemu. Zkusili další a zase nic. V počítači jsem už měl docela chaos, jak se snažili a nastavovali připojení (které mimochodem když je vše OK, tak je to otázka vteřin, max. minut) Teprve 4. modem (!!!) se chytil a jede bez problémů. Ti technici z toho málem tekli, protože jim středisko dává špatné modemy, z čehož plynou zpoždění (u mě to měli naplánováno cca 30minut). Koho by napadlo, že nový modem bude v riti, pak druhý a pak ještě i třetí - to už je jako z grotesky. Já měl kliku, že v autě měli ještě jeden (ten čtvrtý), jinak bych utřel nos. Z toho vyvozuji, že tyhle Motoroly jsou pěkný sra.ky. Možná je nakupují ve slevě na tržnici v Tchajwanu Taky je pravda, že když někdo vrátí modem, tak ho nacpou někomu dalšímu. Navíc si prý modemy sami (UPC) opravují (blbě), takže takový "dobře opravený" modem může být příčinou všeho zla. Na druhou stranu závidím stěžovateli, který čekal jen 8 minut na spojení s operátorkou. (To tam máš asi protekci, mě to nikdy nešlo pod 15 minut Co je na tom pravdy, že UPC dostává procenta z ceny hovoru od TLF operátorů? Docela bych tomu věřil, to je i na český poměry neuvěřitelná zlodějna. Klientské centum UPC - hrůza, horor, hnus, bordel a chaos neuvěřitelnej, kdo to nezažil, prostě neuvěří. To je dost škoda, protože s vlastní službou jsem spokojenej (žádná bomba, ale kdo zkusil třeba O2 ADSL nebo nedejbože mobilní "připojení", bude v 7. nebi) |
|---|---|
|   |
| 20.02.2008 23:51 od hubic | tak me to slape dobre. |
|---|---|
|   |
| 20.02.2008 23:54 od hubic | vim o cem mluvis protoze pro upc nejakou dobu delam. kazdopadne maka slusne |
|---|---|
|   |
| 21.02.2008 22:33 od mach | Souhlasím s názorem, že dovolat se na zákaznickou linku to je záležitost jenom pro ty co mají výdrž a plnou peněženku. Tedy pokud nevolají v rámci sítě UPC zdarma - potom je jasný, kdo ten přístup blokuje. Mně se to podařilo asi za 30 minut. Je sympatické, že od 20. minuty mi systém říkal, že jsem 10. , 9., 5., a 2. v pořadí, což jsem byl asi 8 minut... Měl jsem štěstí, že jsem nevolal kvůli problému s netem, ale kvůli nesrovnalostem ve smlouvě. I-net zatím šlape, jak má 3072/512 (Easy+2násobný upload), takže u nás v Č. Budějovicích spokojenost. Jenom si myslím, že za ty prachy, by mohli přijmout víc lidí do call centra... |
|---|---|
|   |
| 23.02.2008 20:47 od solma | reakce na prispevky k UPC ikdyz po delsi dobe... moje zkusenosti s UPC jsou silne NEGATIVNI. ikdyz poskytovana sluzba (internet) funguje ok, servis a podpora je naprosta TRAGEDIE. cokoliv potrebujete resit na PLACENE infolince dlouho trva (kdyz se vam vubec podari dovolat), je vzdy problem a poskytnute informace velmi casto nejsou pravdive. pro konkretni priklad rad poslu dopis (moje stiznost na UPC). mailto:solma@seznam.cz |
|---|---|
|   |
| 27.02.2008 15:05 od Anonym ----- | 2scotch: no jde o to odpojit takovej ten modrej valecek ten proste potlacuje nektere kanaly nebo si koax prepoj na volnej konektor ale mej na pameti ze technik upc to jedno za cas kontroluje a mohl bys pak mit velike problemy smozrejme bys musel vse zaplatit a jeste penale. ale pokud tu skrin aspon nemas zamcenou a muze se do ni dostak kdokoliv tak mas castecne vyhodu. bydlel sem pred casem mimo prahu a meli sme na patre takovou malou rozvodku byla zajistena jen 2vruty prepojil sem si kabl na volnej konektor a mel sem 31kanalu ,-D ale stejne tam nebyli xxx a hustler coz me zklamalo a hbo+hbo2, film+ za par dnu prstanpu bavit jede tam furt dokola to same a vetsina filmu jsou beckove proste na hovno lepsi je pry cinemax. jedine na co sem pak vlastne koukal bylo Discovery ktere posledni dobou take stagnuje neustale opakuji porady pomalu rok stare temer neic noveho nedavaji. jinak dobry jeste byl national geographics ale ten fungoval jen par dni pak ho ty kokoti zas zrusili hodne zalezi kde se nachazis ja sem ted zas v praze8 a ten modrej filtr mam primo v byte ale stejne tu mam velmi chudou nabidku chytim jen mirne sumici discovery a jinak nic navic asi je to tim ze tu puvodne byl ten debilni karneval. jinac sem zjistil ze hlavni upc skrin je v nejvyssim patre ale je pohuzel na vysaci zamek no a stejne bych si zrejme nepomoh i kdybych do ni mel primy pristum myslim ze to neni uz v ni omezene schvalne si zavolam do upc a zeptam se jestli je mozne mit plnou tv nabidku pochybuju o tom. mozna to taky bude tim ze sem v dost starym baraku a ty a ty rozvody uz jsou shnily a ztraci se na nich signal. |
|---|---|
|   |
| 04.06.2008 23:45 od sLD303 | strasny to UPC... nikam stezovat si jit nemuzes... pingy na ho.v.no... neustale restarty modemu... strasny... a nic nenadelas... jediny co jim jde je upominat platby... snad se jim to vymsti smejdum!!! |
|---|---|
|   |
| 06.06.2008 19:59 od Jozka1944 | Dovolat se na klientské centrum už zdaleka není tak problematické a zdlouhavé, jak tomu bylo ještě před pár měsíci. Něco se tam už zlepšilo. Já jsem se ale naučil místo volání posílat formuláře ze stránek UPC a musím říct, že na některé dotazy nebo stížnosti byla reakce techniků téměř okamžitá / opětovné připojení Netu, zvýšení rychlosti / , nebo ve složitějších případech už druhý den volat někdo buď z kabelovky, nebo Netu - podle toho, čeho se dotaz, nebo stížnost týkal. Místo drahého hovoru - doporučuji. Problém může nastat pouze tenkrát, když Net nejede vůbec. Pak opravdu nezbývá než telefon, nebo počitač souseda, nebo firemní. Já hodnotím servis UPC po delší době opět kladně. Samozřejmě, že bezchybný byl v době, kdy měl sídlo v Ostravě |
|---|---|
|   |
| 05.12.2011 10:04 od lucie-p příspěvků: 1 karma: +0/-0 | UPC už nikdy. Zapojili mi internet, který nefungoval vůbec. Když jsem se po několika dnech proplácaného kreditu konečně dovolala na jejich zákaznickou linku, řekli mi, že je nedokončená objednávka, chyba na jejich straně. Poté jsem čekala dalších 10 dní, než internet u nich zapojili. Místo 20 MB/s uvedených ve smlouvě a na stránkách, mám rychlost pouhých 5,5, někdy 11 a někdy dokonce 14 Mb/s. Jejich plky o tom, že mě bude kontaktovat jejich pracovník a také že částka na vyúčtování bude POMĚRNÁ jsou nesmysly. Za dva týdny fungujícího internetu mi naúčtovali částku 700 kč! Příčemž mám mít internet za 399 Kč! 190 kč za připojení internetu, no prostě jednání hrozné. Napsala jsem jim už několik dotazů, reklamací a tak dále, jejich reakce veškerá žádná. Internet už jsem jim zaplatila jen tím, že jsem se snažila dovolat na jejich linku, kde jsem si dohromady vyčkala asi 40 minut. Na stránkách mají uvedenou adresu na kterou když jedete něco řešit, nepustí vás ani za recepci se slovy, že se nejedná o zákaznické centrum! A adresa na zák.centrum? Neexistuje. Žádné není. Opravdu síla. |
|---|---|
|   |
| 05.12.2011 22:35 od jakuub příspěvků: 161 karma: +0/-0 | Soused vyprávěl, že se na zákaznické centrum dostal. Prý to bylo integrované i s telefonistkama, co berou hovory na infolince. Prý bylo docela zajímavé slyšet kolik naštvaných klientů tam volalo stejně jako on. Nakonec prý po 2 hodinovém čekání mu ani nevzali modem a řekli, ať ho pošle někam za Prahu doporučeně.. docela jsem nemohl věřit.. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.