| 10.05.2010 18:37 od bombcze příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Musím říct Skypinek, že s tebou souhlasím. Mám u A-netu 10Mb internet a dostává se mi jen 3Mb a to navíc nemůžu ani hrát hry přes internet nebo vůbec přes Steam, myslím, že kdybych si nechal udělat internet od UPC udělal bych nejlíp. PS: to jak mají na svém webu napsáno, že poskytují rychlé připojení mě docela rozesmálo. |
|---|---|
|   |
| 11.05.2010 14:08 od truly příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Zkušenost s a-netem. Tak od nich už vůbec nic!!!! Po delší době jsem se dovolal operátorce, která až moc příjemná nebyla, snad špatný den. Tak jsem si domluvil schůzku s technikem na danný den, čekal jsem, ale marně nikdo nepřijel. Tak jsem volal zpět a operátorka snad měla těch dnů špatných více, ale k mému údivu mi zdělila, že dnes technik nepřijede. docela mě to překvapilo, protože termín i čas byl dohodnut a nikdo se neozval, že by došlo k nějaké změně. No nic, dohodli jsme jiný termín a na ten už technik přijel, tak jsme domluvili podmínky připojení a že se ozve během 4 dnů. Už je to asi měsíc, ale nikdo se od nich už od té doby neozval. Tak dlouho jsem nečekal. Do 14 dnů od jejich navštěvy jsem se připojil k UPC a super, neměnil bych. Po zkušenosti s a-netem, tak od nich radši vůbec nic!!!!!!!!!!! Když vás nedokážou připojit, tak jak vám to dokážou opravit kdyby se něco stalo. Z mého pohledu, se jich asi vůbec nedočkáte. Přijdou mi jako velice neseriózní firma a po téhle zkušenosti u mě ztratili veškerou důvěru..... |
|---|---|
|   |
| 13.04.2011 19:16 od nicolle příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Nezbývá, než souhlasit, "firma" A-net si snad nezaslouží jediné kladné hodnocení. Přístup bratrů Brožových je skutečně obdivuhodný, myslím si, že přístup A-netu ke svým klientům je skutečně zahanbující. Dělení klientů na "ty lepší" a nedůležité potamžo na základě tohoto členění i přidělení termínu opravy je skutečně ubohé. Jelikož volání na technickou podporu je jako volání do nebe, nedostane se Vám jasné odpovědi. V době, kdy je poskytovatelů plná hrst, obzvláště na liberecku jsou kandidáti č. 1 na zavření firmy. Lituju techniky, kteří přijedou na naplánovaný servis a nemají zboží, jelikož ho "šéf zapomněl objednat". Byla by toho spousta, co by se dalo napsat, nehledě na přístup některých techniků A-netu, postrádají kapku slušnosti, ale co by člověk očekával od "kinder" firmy. Pokud to nevadí jim, že ztrácejí klienty svým laxním přístupem, nám "bývalým" zákazníkům to nevadí, máme přeci možnost volby :-) Všem přeji pevné nervy a obrňte se je to vážně běh na dlouhou trať! |
|---|---|
|   |
| 24.05.2011 17:43 od blackbull příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Běh na dlouhou trať to opravdu je... mě už došla trpělivost a už jsem s nima ukončil smlouvu. Volat na linku už jsem vzdal, protože to je pokaždé (předám technikovy) Download běží co uvádějí, ale upload stojí za... našel jsem, že na 10MB by měl být upload 2MB, ale divné je že ze začátku mi šel upload 1MB a to asi měsíc a pak mi to bez toho aby dal někdo vědět snížili na 0,22MB... Dále bych podotknul... zapojení dalšího routru a nastavit si ho jako server na jiné IP adresy není možné. Pokud to zapojíte do WAN, tak IP si přidělí správně, ale stejně se pak na internet nedostanete. Když vám přidělí jen jednu IP tak hold máte jen jednu a pro získání další můsíte písemně zažádat (klidně e-mailem) a pak jen zkoušet jestli už to jde. Nikdo vám vědět nedá. Vše je blokované a všechny porty jsou uzavřeny. O port jsem žádal, ale nic se nedělo a odpovědi jsem se nikdy nedočkal. |
|---|---|
|   |
| 13.06.2011 12:29 od ivmas příspěvků: 1 karma: +0/-0 | |
|---|---|
|   |
| 18.06.2011 20:24 od 3p0 příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Po zkušenostech posledních dní s A-net Liberec hledám jinou možnost připojení. Problémy s připojením a jakákoliv komunikace s firmou = 0. Za sebe NEDOPORUČUJI |
|---|---|
|   |
| 07.07.2011 22:36 od destract příspěvků: 1 karma: +0/-0 | http://rychlost.cz http://rychlost.cz/rs/20112684485.png já Nedoporučuju! to samé bylo i deset ráno, a vážně pochybuju že o pracovním dni v deset hodin ráno je špička, to samé jako v půl jedenácté večer. |
|---|---|
|   |
| 10.07.2011 18:47 od kure05 příspěvků: 36 karma: +1/-3 | A co takhle zavolat na tel. číslo uvedené ve smlouvě, případně se stavit na na provozovně firmy a řešit problémy osobně ? Prskat po internetu dokáže kdekdo. Případně tu zanechte číslo smlouvy a já se na problém podívám a domluvíme se na nápravě . . . |
|---|---|
|   |
| 17.07.2011 21:13 od velitel-atlas-cz příspěvků: 11 karma: +0/-0 | |
|---|---|
|   |
| 17.07.2011 21:15 od velitel-atlas-cz příspěvků: 11 karma: +0/-0 | je jedno jestli jste na provozovně nebo na telefonu nic nezmůžete já říkám za sebe odcházím A-net je k ničemu otevřete stránku navíc už vám to vypadne |
|---|---|
|   |
| 17.07.2011 21:17 od velitel-atlas-cz příspěvků: 11 karma: +0/-0 | měl jsem deset megabit dnes mám 1,56 megabit super za ty prachy ale co bych chtěl po 3 letech... |
|---|---|
|   |
| 17.07.2011 21:27 od velitel-atlas-cz příspěvků: 11 karma: +0/-0 | nejsou jedinní využívám ještě připojení po kabelu a to jede parádně.. |
|---|---|
|   |
| 18.07.2011 09:35 od anders příspěvků: 152 karma: +1/-2 | Nikdy není od věci nejprve VYLOUČIT problém u sebe jednoznačně průkaznými testy,jako je nabootovat live cd linuxu a zkusit to tam,otestovat jinou síťovku,zeptat se souseda s nezavirovaným,udržovaným pc... Možná jste to už udělal,potom se omlouvám.;-) |
|---|---|
|   |
| 24.07.2011 22:37 od michaelpl příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Nic si s toho nedělejte mam stejný problém. Platím 10 magabitů a reálně je asi 8 megabitu o uploadu radši ani nebudu psat. |
|---|---|
|   |
| 27.07.2011 19:27 od kure05 příspěvků: 36 karma: +1/-3 | 1) Rychlost je sdílená, takže 8Mb/s je myslím úplně vpořádku. Doufám že tato rychlost je při stahování z nějakého serveru který není rychlostně omezován. Za garantovanou rychlost připojení byste si podstatně připlatil. 2) Napište sem číslo smlouvy a já se na problém podívám. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.