| 20.07.2007 19:18 od anet | Docela tady nechápu jak si může stěžovat zákazník na to že mu trvá dlouho reklamace, pokud je přeci porucha u poskytovatele tak se jí (alespoň teda my) v co nejbližší době opravit, akorát je problém že si plno lidí představuje pod pojmem připojení k internetu i kompletní servis počítače. Např má zákazník nastavený špatně smtp servr a pokud mu někdo s firmy řekne že má špatně nastavený počítač a že je to jeho problém tak hned začne prskat že si platí internet a at k němu kouka někdo hned přijet (samozřejdmě zadarmo), nebo že pujde ke konkurenci a přinejhorším podá někde stížnost atd. To samé platí u nastavení ip adresy nebo u zavirovaného PC. Pak přijde nakonec zákazník že mu nejde měsíc internet, že nebude platit, když mu řekneme že má zavirovaný PC, tak nás pošle někam že má antivir a že si to několikrát projížděl AVGčkem že je na 100% čistý a nepochopí že AVG najde třeba jen 20% spywaru, virů atd. Takhle pak vznikají tyhle negativní reklamy a můžete se snažit sebevíc. |
|---|---|
|   |
| 20.08.2007 11:18 od L | Hele,je pravda, ze to jsou mladici,komunikace s nimi chvilemi vazne,ale omezeni?:( Nevim,nevim. A jen tak na okraj.Nauc se cesky. Tolik chyb!!! |
|---|---|
|   |
| 20.08.2007 11:26 od XX | Ono s tim telefonem to neni o nic lepsi. Ze ano Baro?Zrovna s vami po telefonu jsme mluvili nekolikrat a vzdy neuspesne.Nepamatuji si,na kolikaty pokus jsme se s vami skutecne domluvili na nejakem cinu a instalaci z vasi strany.Mozna by jste mela uvazovat o zmene zamestnani a uvolnit misto nekomu schopnejsimu a predejit tak neprijemnostem s komunikaci s firmou pro kterou delate. <b> |
|---|---|
|   |
| 20.08.2007 13:09 od Bára | To xx: Vážený neznámý, děkuji za rady, ale bohužel nevím co si z toho vzít.Navíc,jak si můžete být jist, že jste pokaždé mluvil pouze se mnou?Křestním jménem se do telefonu nepředstavuji:-) Pokud by výjezd techniků závisel opravdu jen na mé osobě, na mém rozhodnutí a urgenci,tak pak by byl Váš příspěvek opodstatněný.Bohužel, nejsem technik a asistentka v jedné osobě, tím pádem veškeré technické věci přechází dál, na další osoby.Chápu však Vaši zlobu, že některé věci u nás trvají trochu déle, než u větších monopolních společností, s tím souhlasím.Snažíme se však o zlepšení a odstranění těchto problémů, po všech stránkách. Proto Vás pane xx prosím, neberte mi mou motivaci a chuť, tuto práci dělám ráda. :-) |
|---|---|
|   |
| 20.08.2007 14:40 od jarča | zdravím! jen malý dotaz: máte pokrytou Kunratickou? A lze se připojit i "vzduchem" ?- nechci tahat kabely po bytě. |
|---|---|
|   |
| 21.08.2007 15:28 od a-net | to jarča: Dobrý den, kunratická je pokrytá z 80%. Bez proměření daného místa nelze předběžně odhadnout zda by připojení šlo zřídit či nikoli. V každém případě jen s notebookem chytat po bytě náš signál nejde. Pokud nechcete tahat kabel, lze pro pokrytí domácnosti zřídit malý vysílač. |
|---|---|
|   |
| 21.08.2007 15:36 od jarča | Moc díky za odpověď. Nešlo by komunikovat na trochu jiné úrovni? Dejte mi prosím e-mail.Nemáme noťas a PC je připojené přímo u okna směrem do sídliště. měla jsem na mysli takovou tu anténku za okno... |
|---|---|
|   |
| 21.08.2007 19:11 od JerryB | Tohle je trochu mimo tpopic, ale přesto... Nevíte kdo v Liberci provozuje síť heho_net? |
|---|---|
|   |
| 22.08.2007 10:22 od Anet | Dobrý den, e-mailová adresa pro objednávky je:info@anetliberec.cz .Zašlete nám prosím na tuto adresu telefonní kontakt na Vaši osobu.Obratem bych Vás kontaktovala s konkrétními informacemi.Děkuji |
|---|---|
|   |
| 23.08.2007 11:17 od a-net | název heho_net vidím poprvé, tipoval bych to na nějaké domácí AP přes které je propojena malá skupinka lidí. |
|---|---|
|   |
| 28.08.2007 21:02 od eurneťák -- | Jen tak pro info jsem dnes, kdyz jsem se nechal pripojit od eurnetu ptal na tu smlouvu na rok, tak mi bylo odpovezeno technikem a posleze i jeho nadrizenym, ze pokud bych si pral skoncit driv at uz z jakehokoliv duvodu, tak po me nebudou chtit zadne penize doplatit. |
|---|---|
|   |
| 29.08.2007 22:46 od aneťák | to eurneťák :) Milý hochu, nebuď dnešní, co je psáno to je dáno aneb když ptáčka lapají... Napiš až tu smlouvu s nimi skutečně bez sankcí vypovíš ;o) |
|---|---|
|   |
| 30.08.2007 08:10 od eurneťák | Milý Áneťáku... je mi úplně jasné, že vy to takhle děláte, ale já si podle toho nechal upravit smlouvu a zatím jsem s nimi naprosto spokojen |
|---|---|
|   |
| 06.09.2007 13:38 od aneťák | Jen tak mimochodem, A-net uzavírá s každým smlouvu na dobu neurčitou. |
|---|---|
|   |
| 23.10.2007 22:27 od netušící | ja osobne newim co si myslet je skvely mit 2MB za 500 mesicne... nepada me to net je pomerne i rychlej ale uznejte sami druha stranka weci je celkem bidna jelikoz... rano kolem 6 byvam pripojen ale na net se nedostanu... p2p jede silene pomalu a neni to uploadem ale blokovanim portu... dale me nevyhovuje komunikace jednou me nesel net 14 dnu jelikoz sem se nemohl na a net dovolat... bud obsazeno nebo nekdo nezveda... |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.