| 01.03.2007 00:10 od OK1ZJV | <fieldset><legend>Milamber:28.02.2007 23:14</legend><fieldset><legend>Tornádo:28.02.2007 23:07</legend>Jo a ještě něco. Ono taky dost podstatně záleží, jaký provider tuto technologii (motorolu) používá. Motorola automaticky nedělá z poskytovatele profesionála s puncem "kvality". </fieldset> No to jsem ale nevsimavej, to je neco. Ja uz vim, s kym mam tu cest. No jasne, z pripojeni od kabelovky se da ale prodat linek, co? :-) Verim, ze sektorovkou na balkone se da udelat dira do sveta a s 5timegem (nebo kolika) konektivity se vyborne testujou 5GHz spoje pri zatezi 40Mbps. Zname se uz moooc let, jeste z dob jiste firmy M-.... a protoze uz je mi vsechno jasny, ukoncuju tuhle debatu. Je zbytecny tady o necem plkat. Mam trosku poneti o siti, kterou provozujete, taky treba vim, ze ta alcoma na PVT, ktera pripojuje komplet celou kabelovku, ma nejakou omezenou kapacitu, jen mi neni jasny, kde teda provozujete ty spoje na 40Mbps kapacity. 40Mbps uz je trosku sila, to mel pred svym koncem Contactel do zahranici pro celou CR. Mozna to vypada jako malo, ale malo to neni. A rozhodne vim, ze sit o 40ti klientech se da v pohode provozovat v jednom cloveku, da se to v pohode supportovat a taky chapu, ze pak neni slozity stat u klienta za dverma, kdyz neco potrebuje, temer okamzite. To je vyhoda malych siti. Ale pak prijde chvile, kdy ti velci maji vyhodu v technologii, najednou posili na 10Mbps za 346Kc a ti mali maji akorat vztek, a tak jim nezbyva nic jineho, nez ty velke pomlouvat v diskusich. Neni to tak? Chcete - li mi odpovedet, rad bych se dozvedel neco o profesionalnim vyuziti WiFi technologie. :) |
|---|---|
|   |
| 01.03.2007 00:33 od Tornádo | <fieldset><legend>OK1ZJV:01.03.2007 00:10</legend><fieldset><legend>Milamber:28.02.2007 23:14</legend><fieldset><legend>Tornádo:28.02.2007 23:07</legend>Jo a ještě něco. Ono taky dost podstatně záleží, jaký provider tuto technologii (motorolu) používá. Motorola automaticky nedělá z poskytovatele profesionála s puncem "kvality". </fieldset> No to jsem ale nevsimavej, to je neco. Ja uz vim, s kym mam tu cest. No jasne, z pripojeni od kabelovky se da ale prodat linek, co? :-) Verim, ze sektorovkou na balkone se da udelat dira do sveta a s 5timegem (nebo kolika) konektivity se vyborne testujou 5GHz spoje pri zatezi 40Mbps. Zname se uz moooc let, jeste z dob jiste firmy M-.... a protoze uz je mi vsechno jasny, ukoncuju tuhle debatu. Je zbytecny tady o necem plkat. Mam trosku poneti o siti, kterou provozujete, taky treba vim, ze ta alcoma na PVT, ktera pripojuje komplet celou kabelovku, ma nejakou omezenou kapacitu, jen mi neni jasny, kde teda provozujete ty spoje na 40Mbps kapacity. 40Mbps uz je trosku sila, to mel pred svym koncem Contactel do zahranici pro celou CR. Mozna to vypada jako malo, ale malo to neni. A rozhodne vim, ze sit o 40ti klientech se da v pohode provozovat v jednom cloveku, da se to v pohode supportovat a taky chapu, ze pak neni slozity stat u klienta za dverma, kdyz neco potrebuje, temer okamzite. To je vyhoda malych siti. Ale pak prijde chvile, kdy ti velci maji vyhodu v technologii, najednou posili na 10Mbps za 346Kc a ti mali maji akorat vztek, a tak jim nezbyva nic jineho, nez ty velke pomlouvat v diskusich. Neni to tak? Chcete - li mi odpovedet, rad bych se dozvedel neco o profesionalnim vyuziti WiFi technologie. :)</fieldset> JJ, zname se. Proto nechci v diskuzi ohledne starnetu pokracovat. Tu malou síťku co provozujeme po práci jako koníček neřešte, určitě nekončí u jedné sektorky na balkóně a připojení od kabelovky :) To máte špatné informace ;) Mé zkušenosti? Třeba z firmy u které jsem zaměstnaný. Až budete chtít videt v provozu aktivní prvky cisco, servery HP, mikrovlnné spoje od miraclu, ericssonu apod. tak zajděte a popovídáme si i o WiFi a Vašem (starnetím) přístupu k zákazníkovi. |
|---|---|
|   |
| 01.03.2007 01:10 od OK1ZJV | <fieldset><legend>Tornádo:01.03.2007 00:33</legend><fieldset><legend>OK1ZJV:01.03.2007 00:10</legend><fieldset><legend>Milamber:28.02.2007 23:14</legend><fieldset><legend>Tornádo:28.02.2007 23:07</legend>Jo a ještě něco. Ono taky dost podstatně záleží, jaký provider tuto technologii (motorolu) používá. Motorola automaticky nedělá z poskytovatele profesionála s puncem "kvality". </fieldset> No to jsem ale nevsimavej, to je neco. Ja uz vim, s kym mam tu cest. No jasne, z pripojeni od kabelovky se da ale prodat linek, co? :-) Verim, ze sektorovkou na balkone se da udelat dira do sveta a s 5timegem (nebo kolika) konektivity se vyborne testujou 5GHz spoje pri zatezi 40Mbps. Zname se uz moooc let, jeste z dob jiste firmy M-.... a protoze uz je mi vsechno jasny, ukoncuju tuhle debatu. Je zbytecny tady o necem plkat. Mam trosku poneti o siti, kterou provozujete, taky treba vim, ze ta alcoma na PVT, ktera pripojuje komplet celou kabelovku, ma nejakou omezenou kapacitu, jen mi neni jasny, kde teda provozujete ty spoje na 40Mbps kapacity. 40Mbps uz je trosku sila, to mel pred svym koncem Contactel do zahranici pro celou CR. Mozna to vypada jako malo, ale malo to neni. A rozhodne vim, ze sit o 40ti klientech se da v pohode provozovat v jednom cloveku, da se to v pohode supportovat a taky chapu, ze pak neni slozity stat u klienta za dverma, kdyz neco potrebuje, temer okamzite. To je vyhoda malych siti. Ale pak prijde chvile, kdy ti velci maji vyhodu v technologii, najednou posili na 10Mbps za 346Kc a ti mali maji akorat vztek, a tak jim nezbyva nic jineho, nez ty velke pomlouvat v diskusich. Neni to tak? Chcete - li mi odpovedet, rad bych se dozvedel neco o profesionalnim vyuziti WiFi technologie. :)</fieldset> JJ, zname se. Proto nechci v diskuzi ohledne starnetu pokracovat. Tu malou síťku co provozujeme po práci jako koníček neřešte, určitě nekončí u jedné sektorky na balkóně a připojení od kabelovky :) To máte špatné informace ;) Mé zkušenosti? Třeba z firmy u které jsem zaměstnaný. Až budete chtít videt v provozu aktivní prvky cisco, servery HP, mikrovlnné spoje od miraclu, ericssonu apod. tak zajděte a popovídáme si i o WiFi a Vašem (starnetím) přístupu k zákazníkovi.</fieldset> Pane Mazna, opravdu netusim, proc bych mel chodit k Vam, kdyz to same mame u nas, kdo vi, treba toho mame i vic. Ale to je nase, u Vas v praci je to jen "pracovni". Mimochodem nevim, co resite, vzdyt mate na webu graf, vidite tam snad nejaky problem? Ja ne, naopak. Linka funguje jak ma. Tak si laskave sundejte ty Vase pomluvy z webu, nez to zacne resit nejaky pravnik. Pokud mate nejaky problem, zavolejte. Uz jsem Vas neslysel mluvit nekolik let. Nebo napiste mail, pokud Vam telefonovani nesedi. Vim, ze to resi Vas kolega, s tim je jeste domluva a chova se alespon slusne. Mam pocit, ze jak jsme spolu resili vyssi ping, tak uz je to vyresene, ne? Nebylo to hned druhy den? Urcite dokazete pochopit, ze po te vichrici se otocilo vice anten, nez ta Vase, ze? Vubec ten Vas web je zajimavy. To klamete takhle hodne lidi? Uz jen ten obrazek, to je opravdu vyborny napad, dat si na stranku s WiFi a PLC sluzbami fotku 10GHz nebo jeste vice GHz anten.. A k cemu prosim mate v te siti to Cisco? Na ten megabit provozu, co Vam tam beha? :-) "Klientská připojení realizujeme pomocí osvědčených zařízení s vynikajícím poměrem jejich ceny a výkonu." - myslite ovislinky? Nechte toho. Nemate na to, tak tu nedelejte dusno. Sundejte si to z tech stranek a chovejte se jako rozumny clovek. Mozna v praci mate neco lepsiho, ale to s timto tematem nema nic spolecneho. Leda ze byste prodavali pripojeni 10Mbps za tech 346Kc, ale to se asi na Minilinku neda, ze? Mel jste dost casu na to, abyste rozjel STARNETu velkou konkurenci. STARNET zacinal z nuly a ted ma zakazniky v mnoha mestech, a pokud je nekdo nespokojeny, tak bud je to nestastnik, kteremu neco opravdu nefunguje (ano, i taci jsou, ale ti jsou vzdy a vsude a v kazdem oboru), nebo si predstavuje za svych 346 korun za mesic prilis. A kde jste Vy? V Dubnem a ve dvou panelacich v K. Safare? Mel jste prece stejne sance, proc tu ted nejste jako prvni provider? Pojdte pracovat do teamu, ktery se stara ve STARNETu o zakazniky, budete prekvapen, jaky je to frmol. Nechci Vas tu nijak zatracovat, ano, delejte si co chcete, ale nepomlouvejte nekoho, o kom vite neco jen z doslechu. Na Vasi "firmu" se toho taky najde dost a nikdo to tu nerozmazava (protoze ji nikdo ani nezna). Neni to ani moc slusne, pomlouvat nekde konkurenci. Tohle forum je urceno k jinemu ucelu. Tady by se meli lide dozvedet, zda si urcitou firmu vybrat, nebo ne, jake rychlosti ti lide maji... A vsiml jste se, ze nas narod je hodne kriticky? Je to tak, neco nekomu nefunguje, hned to musi rozmaznout. A kdyz si vezmu, ze tu vseho vsudy probehlo pres celou diskusi do 10ti problemu, tak si rikam, ze to je hodne dobry. Ono to tedy znamena, ze zbytek lidi normalne funguje. To prece neni spatny, ne? Muzu Vas ujistit, ze do budoucna nastane par velkych zmen, ktere prekvapi nemile prave takove lidi, jako jste Vy. Ale tisice dalsich budou nadseni. |
|---|---|
|   |
| 01.03.2007 04:07 od Tornádo | <fieldset><legend>OK1ZJV:01.03.2007 01:10</legend> Pane Mazna, opravdu netusim, proc bych mel chodit k Vam, kdyz to same mame u nas, kdo vi, treba toho mame i vic. Ale to je nase, u Vas v praci je to jen "pracovni". Mimochodem nevim, co resite, vzdyt mate na webu graf, vidite tam snad nejaky problem? Ja ne, naopak. Linka funguje jak ma. Tak si laskave sundejte ty Vase pomluvy z webu, nez to zacne resit nejaky pravnik. Pokud mate nejaky problem, zavolejte. Uz jsem Vas neslysel mluvit nekolik let. Nebo napiste mail, pokud Vam telefonovani nesedi. Vim, ze to resi Vas kolega, s tim je jeste domluva a chova se alespon slusne. Mam pocit, ze jak jsme spolu resili vyssi ping, tak uz je to vyresene, ne? Nebylo to hned druhy den? Urcite dokazete pochopit, ze po te vichrici se otocilo vice anten, nez ta Vase, ze? Vubec ten Vas web je zajimavy. To klamete takhle hodne lidi? Uz jen ten obrazek, to je opravdu vyborny napad, dat si na stranku s WiFi a PLC sluzbami fotku 10GHz nebo jeste vice GHz anten.. A k cemu prosim mate v te siti to Cisco? Na ten megabit provozu, co Vam tam beha? :-) "Klientská připojení realizujeme pomocí osvědčených zařízení s vynikajícím poměrem jejich ceny a výkonu." - myslite ovislinky? Nechte toho. Nemate na to, tak tu nedelejte dusno. Sundejte si to z tech stranek a chovejte se jako rozumny clovek. Mozna v praci mate neco lepsiho, ale to s timto tematem nema nic spolecneho. Leda ze byste prodavali pripojeni 10Mbps za tech 346Kc, ale to se asi na Minilinku neda, ze? Mel jste dost casu na to, abyste rozjel STARNETu velkou konkurenci. STARNET zacinal z nuly a ted ma zakazniky v mnoha mestech, a pokud je nekdo nespokojeny, tak bud je to nestastnik, kteremu neco opravdu nefunguje (ano, i taci jsou, ale ti jsou vzdy a vsude a v kazdem oboru), nebo si predstavuje za svych 346 korun za mesic prilis. A kde jste Vy? V Dubnem a ve dvou panelacich v K. Safare? Mel jste prece stejne sance, proc tu ted nejste jako prvni provider? Pojdte pracovat do teamu, ktery se stara ve STARNETu o zakazniky, budete prekvapen, jaky je to frmol. Nechci Vas tu nijak zatracovat, ano, delejte si co chcete, ale nepomlouvejte nekoho, o kom vite neco jen z doslechu. Na Vasi "firmu" se toho taky najde dost a nikdo to tu nerozmazava (protoze ji nikdo ani nezna). Neni to ani moc slusne, pomlouvat nekde konkurenci. Tohle forum je urceno k jinemu ucelu. Tady by se meli lide dozvedet, zda si urcitou firmu vybrat, nebo ne, jake rychlosti ti lide maji... A vsiml jste se, ze nas narod je hodne kriticky? Je to tak, neco nekomu nefunguje, hned to musi rozmaznout. A kdyz si vezmu, ze tu vseho vsudy probehlo pres celou diskusi do 10ti problemu, tak si rikam, ze to je hodne dobry. Ono to tedy znamena, ze zbytek lidi normalne funguje. To prece neni spatny, ne? Muzu Vas ujistit, ze do budoucna nastane par velkych zmen, ktere prekvapi nemile prave takove lidi, jako jste Vy. Ale tisice dalsich budou nadseni.</fieldset> Pane Velíšek, nutíte mě reagovat! Problém těžko uvidíte na grafu, který zobrazuje datový tok nikoliv ping (kde by byl jasně vidět packet loss) a to ještě navíc v 15min. průměru. V tomto grafu se jakékoliv výpadky vaší linky "schovají". Váše linka chybovala, kritická doba byl večer mezi 19-23h, kdy docházelo, až k téměř 60% ztrátovosti paketů. Tento stav trval asi 13 dní, než jste přijel. Ano tento problém řešil kolega, je to jeho lokalita, telefonáty vyřizoval on. Mohu vám ríci, že byl neštastný. Místo toho, aby linka od vás za několik tisíc měsíčně chodila spolehlivě, tak chybovala. Místo toho, aby někdo dejme tomu alespoň do 2-3 od vás přijel a poladil spoj, když víte, že za linkou máme několik desítek uživatelů z okolních vesnic, tak nic. Zprvu dostával od vás kolega informace, že něco ladíte u vás na APclusteru, následující dny, že posilujete spoj na komín. Další dny, že si má oddeklovat spodní kryt motoroly a hejbat s anténou do strany a sledovat led diody... Až po 13 dnech jste přijel a spoj dosměroval. Nyní chodí lépe, nicméně chybuje stále. No nic.. Necháme to, být protože koncem února jsme vám vypověděli smlouvu. Přijde vám to pane Velíšek jako slušné jednání se zákazníkem?? Nevím, proč vyhrožujete právníkem. Myslel jsem si, že jste solidní člověk:( Sám v předchozích příspěvcích píšete, že máte od ET CDMA, které Vám nechodí, klejete na něj a pomlouváte Telefonicu O2... To je normální? Já vám odpovím, je! Od toho jsou totiž na internetu diskusní fóra, kam píší uživatelé své názory, kde je svoboda slova. Ano má to své hranice, ale ty snad nikdo nepřekračuje, ne? Informaci, kterou jsem uveřejnil na našem webu ohledně výpovědi s vámi a s nespokojeností s kvalitou vašich služeb jsem tam dal proto, aby bylo všem našim uživatelům jasné, že měníme poskytovatele připojení a očekáváme od nového lepší kvalitu služeb. Nevím proč vám to tak vadí a už vůbec ne, když tvrdíte v některém z předchozích příspěvků, že naše síť má pár uživatelů. Tak to vlastně nikdo ani nečtě ne? Nač ten povyk pro nic? Ale víte co pane Velíšek? Udělám vám radost! Ano dám tuto informaci pryč ..;) A jen tak pro informaci, nejsme jedinym drobnym poskytovatelem, kterého připojujete na net, zkuste si projít i ostatní a možná se budete divit co o vás kde píší ;) Samo sebou to není. Vůbec jsem sem a na náš web nepsal abych někoho neprávem očernil. Ani proto, že provozuju malou síť a lečím si mindrák tím, že jsem to nedokázal rozjet do vašich rozměrů a proto vás musím pomlouvat. Pane Velíšek jste úplně vedle! Je to jen a jen proto, že jsme byli 3/4 roku vaším zákazníkem, chápete to!!! Pokud plánujete v budoucnu rozšířit vaše portfolio o nové kvalitní služby, jedině dobře. Jen nepřipravené to překvapí.;)) Pane Velíšek, mějte se hezky. |
|---|---|
|   |
| 01.03.2007 08:19 od OK1ZJV | <fieldset><legend>Tornádo:01.03.2007 04:07</legend><fieldset><legend>OK1ZJV:01.03.2007 01:10</legend> Pane Mazna, opravdu netusim, proc bych mel chodit k Vam, kdyz to same mame u nas, kdo vi, treba toho mame i vic. Ale to je nase, u Vas v praci je to jen "pracovni". Mimochodem nevim, co resite, vzdyt mate na webu graf, vidite tam snad nejaky problem? Ja ne, naopak. Linka funguje jak ma. Tak si laskave sundejte ty Vase pomluvy z webu, nez to zacne resit nejaky pravnik. Pokud mate nejaky problem, zavolejte. Uz jsem Vas neslysel mluvit nekolik let. Nebo napiste mail, pokud Vam telefonovani nesedi. Vim, ze to resi Vas kolega, s tim je jeste domluva a chova se alespon slusne. Mam pocit, ze jak jsme spolu resili vyssi ping, tak uz je to vyresene, ne? Nebylo to hned druhy den? Urcite dokazete pochopit, ze po te vichrici se otocilo vice anten, nez ta Vase, ze? Vubec ten Vas web je zajimavy. To klamete takhle hodne lidi? Uz jen ten obrazek, to je opravdu vyborny napad, dat si na stranku s WiFi a PLC sluzbami fotku 10GHz nebo jeste vice GHz anten.. A k cemu prosim mate v te siti to Cisco? Na ten megabit provozu, co Vam tam beha? :-) "Klientská připojení realizujeme pomocí osvědčených zařízení s vynikajícím poměrem jejich ceny a výkonu." - myslite ovislinky? Nechte toho. Nemate na to, tak tu nedelejte dusno. Sundejte si to z tech stranek a chovejte se jako rozumny clovek. Mozna v praci mate neco lepsiho, ale to s timto tematem nema nic spolecneho. Leda ze byste prodavali pripojeni 10Mbps za tech 346Kc, ale to se asi na Minilinku neda, ze? Mel jste dost casu na to, abyste rozjel STARNETu velkou konkurenci. STARNET zacinal z nuly a ted ma zakazniky v mnoha mestech, a pokud je nekdo nespokojeny, tak bud je to nestastnik, kteremu neco opravdu nefunguje (ano, i taci jsou, ale ti jsou vzdy a vsude a v kazdem oboru), nebo si predstavuje za svych 346 korun za mesic prilis. A kde jste Vy? V Dubnem a ve dvou panelacich v K. Safare? Mel jste prece stejne sance, proc tu ted nejste jako prvni provider? Pojdte pracovat do teamu, ktery se stara ve STARNETu o zakazniky, budete prekvapen, jaky je to frmol. Nechci Vas tu nijak zatracovat, ano, delejte si co chcete, ale nepomlouvejte nekoho, o kom vite neco jen z doslechu. Na Vasi "firmu" se toho taky najde dost a nikdo to tu nerozmazava (protoze ji nikdo ani nezna). Neni to ani moc slusne, pomlouvat nekde konkurenci. Tohle forum je urceno k jinemu ucelu. Tady by se meli lide dozvedet, zda si urcitou firmu vybrat, nebo ne, jake rychlosti ti lide maji... A vsiml jste se, ze nas narod je hodne kriticky? Je to tak, neco nekomu nefunguje, hned to musi rozmaznout. A kdyz si vezmu, ze tu vseho vsudy probehlo pres celou diskusi do 10ti problemu, tak si rikam, ze to je hodne dobry. Ono to tedy znamena, ze zbytek lidi normalne funguje. To prece neni spatny, ne? Muzu Vas ujistit, ze do budoucna nastane par velkych zmen, ktere prekvapi nemile prave takove lidi, jako jste Vy. Ale tisice dalsich budou nadseni.</fieldset> Pane Velíšek, nutíte mě reagovat! Problém těžko uvidíte na grafu, který zobrazuje datový tok nikoliv ping (kde by byl jasně vidět packet loss) a to ještě navíc v 15min. průměru. V tomto grafu se jakékoliv výpadky vaší linky "schovají". Váše linka chybovala, kritická doba byl večer mezi 19-23h, kdy docházelo, až k téměř 60% ztrátovosti paketů. Tento stav trval asi 13 dní, než jste přijel. Ano tento problém řešil kolega, je to jeho lokalita, telefonáty vyřizoval on. Mohu vám ríci, že byl neštastný. Místo toho, aby linka od vás za několik tisíc měsíčně chodila spolehlivě, tak chybovala. Místo toho, aby někdo dejme tomu alespoň do 2-3 od vás přijel a poladil spoj, když víte, že za linkou máme několik desítek uživatelů z okolních vesnic, tak nic. Zprvu dostával od vás kolega informace, že něco ladíte u vás na APclusteru, následující dny, že posilujete spoj na komín. Další dny, že si má oddeklovat spodní kryt motoroly a hejbat s anténou do strany a sledovat led diody... Až po 13 dnech jste přijel a spoj dosměroval. Nyní chodí lépe, nicméně chybuje stále. No nic.. Necháme to, být protože koncem února jsme vám vypověděli smlouvu. Přijde vám to pane Velíšek jako slušné jednání se zákazníkem?? Nevím, proč vyhrožujete právníkem. Myslel jsem si, že jste solidní člověk:( Sám v předchozích příspěvcích píšete, že máte od ET CDMA, které Vám nechodí, klejete na něj a pomlouváte Telefonicu O2... To je normální? Já vám odpovím, je! Od toho jsou totiž na internetu diskusní fóra, kam píší uživatelé své názory, kde je svoboda slova. Ano má to své hranice, ale ty snad nikdo nepřekračuje, ne? Informaci, kterou jsem uveřejnil na našem webu ohledně výpovědi s vámi a s nespokojeností s kvalitou vašich služeb jsem tam dal proto, aby bylo všem našim uživatelům jasné, že měníme poskytovatele připojení a očekáváme od nového lepší kvalitu služeb. Nevím proč vám to tak vadí a už vůbec ne, když tvrdíte v některém z předchozích příspěvků, že naše síť má pár uživatelů. Tak to vlastně nikdo ani nečtě ne? Nač ten povyk pro nic? Ale víte co pane Velíšek? Udělám vám radost! Ano dám tuto informaci pryč ..;) A jen tak pro informaci, nejsme jedinym drobnym poskytovatelem, kterého připojujete na net, zkuste si projít i ostatní a možná se budete divit co o vás kde píší ;) Samo sebou to není. Vůbec jsem sem a na náš web nepsal abych někoho neprávem očernil. Ani proto, že provozuju malou síť a lečím si mindrák tím, že jsem to nedokázal rozjet do vašich rozměrů a proto vás musím pomlouvat. Pane Velíšek jste úplně vedle! Je to jen a jen proto, že jsme byli 3/4 roku vaším zákazníkem, chápete to!!! Pokud plánujete v budoucnu rozšířit vaše portfolio o nové kvalitní služby, jedině dobře. Jen nepřipravené to překvapí.;)) Pane Velíšek, mějte se hezky.</fieldset> Mejte se taky hezky. A nelzete, uz jsem v Dubnem pul roku nebyl. Opatrete si nejake lepsi informace. Uz me to nebavi, nema to smysl. Budeme se tady ocernovat navzejem...proc? Navrhuju primeri, ja proti Vam nic nemam, jen jsem na hruby pytel pouzil hrubou z |
|---|---|
|   |
| 06.03.2007 19:16 od Bendy | <fieldset><legend>Michal:18.01.2006 12:20</legend> ... Je pravda že pokud mají hodně práce, tak jim to trvá třeba týden, ale vždy se ozvou zpět. Pokud pošlete mail s problémem tak se mi taky nikdy nestalo, že by mi neodpověděli. </fieldset> Je běžné, že se FIRMA ozve až na ČTVRTÝ mail, a zeptá se na IP adresu, aby ji mohla prý prověřit? Když v mailech byla celá historie, včetně té IP adresy? A je běžné, že po sdělení té IP adresy je další dva týdny ticho po pěšině? |
|---|---|
|   |
| 06.03.2007 22:56 od OK1ZJV | <fieldset><legend>Bendy:06.03.2007 19:16</legend><fieldset><legend>Michal:18.01.2006 12:20</legend> ... Je pravda že pokud mají hodně práce, tak jim to trvá třeba týden, ale vždy se ozvou zpět. Pokud pošlete mail s problémem tak se mi taky nikdy nestalo, že by mi neodpověděli. </fieldset> Je běžné, že se FIRMA ozve až na ČTVRTÝ mail, a zeptá se na IP adresu, aby ji mohla prý prověřit? Když v mailech byla celá historie, včetně té IP adresy? A je běžné, že po sdělení té IP adresy je další dva týdny ticho po pěšině?</fieldset> Ano, jedna hooodne velka firma se mi ozvala na mail z 28.5.2006 az nekdy v zari, s tim, ze to samozrejme nevyresili. Tak jsem jim 2x odpovedel, a kdyz jsem tam po mesici volal, tak to zapreli :). Asi to maji ve zvyku vsichni telekomunikacni operatori... Ale zase kdyz se kolikrat podivam, na co se lidi ptaji, tak mi pripadne, ze 90% jich nic nechce a obsluhu otravi natolik, ze ta tech 10% mailu vyridi spatne. |
|---|---|
|   |
| 08.03.2007 06:51 od MK | skoro jako O2 :-) <fieldset><legend>OK1ZJV:06.03.2007 22:56</legend> Ano, jedna hooodne velka firma se mi ozvala na mail z 28.5.2006 az nekdy v zari, s tim, ze to samozrejme nevyresili. Tak jsem jim 2x odpovedel, a kdyz jsem tam po mesici volal, tak to zapreli :). Asi to maji ve zvyku vsichni telekomunikacni operatori... Ale zase kdyz se kolikrat podivam, na co se lidi ptaji, tak mi pripadne, ze 90% jich nic nechce a obsluhu otravi natolik, ze ta tech 10% mailu vyridi spatne.</fieldset> |
|---|---|
|   |
| 09.03.2007 19:39 od Patrik | Ze začátku,když mi zprovoznili starnet,tak to běhalo bez problémů a byl jsem max.spokojen.Ale čím déle to mám,tak s tím jsou čím dál větší problémy.Kolikrát nemohu ani poslat jednoduchý text v e-mailu.Odesílá se to několik minut a pak to spadne.Zažádal jsem si přes technika o výměnu antény a půl roku čekám na výměnu.Ani se možná nedočkám.Uvažuji,že přejdu k někomu jinému,který si více váží zákazníka. sumi3@seznam.cz |
|---|---|
|   |
| 11.03.2007 23:54 od P3k_ | Docela se tady bavim, jak se tu lidi hadaj. Mam dojem, ze vetsina "nasranych" zakazniku je starneti konkurence a naopak vetsina spokojenych jsou zase starnetaci. Narovinu reknu, ze nejsem uplne nestranny, mam ve starnetu kamarady, ale pokusim se byt uprimny. Taky mam starnet, pripojeni motorolou. Nekdy to blbne, samozrejme mne to vzdycky vytoci, ale v celku jsem spokojenej. V pohode na tom hraju treba Call Of Duty a jiny online hry. Starnet mame i v praci, tam taky cas od casu zablbne a nasere mne to tam jeste vic, nez doma pri koukani na porno ;-). Kapanek se vyznam v sitich a IT obecne. Kdyz tady na foru ctu, jak ma nekdo profesionalni reseni na WiFi a jak mu to dela 40Mbps, tak se smichy za bricho popadam. WiFi je dobry tak na to, abych mohl v lete lezet s notasem na zahrade u bazenu. Doba, kdy se patere siti delaly na WiFi je uz davno pryc. Dneska to proste nejde, protoze kazdej jouda ma doma apecko a je vsecko zaruseny. Wifi taky nikdy nebylo mysleny na dalkovy spoje, to ze se u nas takhle rozjelo je kvuli tomu, ze proste nebyla jina moznost. Kde jsou ty casy... Anteny se nedaly koupit a tak jsme si je vyrabeli na kolene a podobny zverstva. Kdo proste dneska potrebuje mit spolehlivej internet, tak pripojeni pres wifi muze rovnou skrtnout. A to od kohokoliv. WiFi neni spolehlivy a za to starnet nemuze. Nekde wifi chodi, ale jsou to spis vyjimky, ktery potvrzujou pravidlo. Jsou mista, kde to jakstaks chodi pro dva lidi, ale udelat na tom pater - no fuj. A nekde to proste nechodi ani drobet. A dalsi moznost je, ze to zezacatku chodi, pak si soused taky poridi wifi, nebo mu vyroste strom a je to v haji. Jak jsem uz psal, sam mam motorolu a chodi to bez vetsich problemu, pokud to starnetu nelehne nekde dal v siti. A to se zas tak casto nestava. Naposled tedka jak foukal ten vetrik (Kyril). To jsem si fakt musel otocit zase antenu na spravnej smer jak doma, tak v praci a starnetaci jich zrejme museli otacet mnohem vic. No a myslim, ze to ze chvilku nechodil internet nebylo zdaleka to nejhorsi, co nas potkalo. V praci nam to obcas blblo, pak mi starnetaci poradili, at vyradim NAT, kterej je v motorole a dam si za to jinej router. A fakt je, ze od ty doby je pokoj. Kdyz jsem totez udelal v jedny skole, kde jim to taky zlobilo, jsou uz taky ted spokojeny. Proste kdo ma motorolu a routuje si to sam z ni dal, tak nema vetsi problemy. Jinak problemy jsou v tyhle oblasti se vsema poskytovatelema. I ti uplne velci je maji. Treba na lince O2 mi tuhle na dotaz, proc se nedorucuje posta rekli, ze maji pretizeny servery. Prej ze dve hodiny je na doruceni momentalne brzo, nekdy to pry prijde az za pet hodin. Kdyz jsem teda chtel rychle pevnou IP a reverzni DNS zaznam, abych mohl rozbehat vlastni SMTP, tak mi rekli, ze nez se to vyridi a spusti, tak uz urcite technici problem s jejich smtp odstrani. No a o tom, jak probilhalo spousteni jejich ADSL bych tu mohl psat slohovku (na treti pokus - prej omylem spusteni na uplne jinym cisle, tri dny po dohodnutym terminu + to nefunkcni smtp). Jako bolest starnetu ja vidim hlavne spatnou fukci zakaznicky podpory a vyrizovani zmen. To jim fakt nekdy trva dost dlouho a taky mne to vytaci. Na druhou stranu se nedivim, ze se dvakrat nehrnou k lidem, co jim platej 350 korun mesicne. Kdyz tam poslou technika, tak vlastne cesta + jeho mzda jsou urcite aspon 2 mesicni pausaly nejakyho smudly, co si za svoje tri stovky predstavuje peceny holuby. A kdyz se potom treba zjisti, ze je klient skutecne zavirovanej, nebo nemel volnou zasuvku pro nabijecku k mobilu a tak vytahnul napajeni motoroly, bude ten zakaznik chtit zaplatit ten zbytecnej vyjezd? A oba tyhle uvedeny priklady jsem osobne zazil. Zavirovanej komp v praci nam spolehlive behem tri minut zatuhnul motorolu (respektive jeji router) a ja nez jsem to nasel, tak jsem zjebal vsechny ve starnetu, od Jirky Veliska az po jejich uklizecku. Doted je mi trapne... No a sekretarka ve firme, kde spravcujeme sit a starnet jim prodava net si fakt nutne potrebovala dobit mobil... Starnet ma uz zkratka par tisic klientu a tak holt clovek nemuze cekat individualni pristup ka zakaznikum. Vsechny velky firmy maji tenhle problem. Kdyby mel starnet 20 klientu, tak to technici stihnou objet dvakrat denne a jeste si daj u kazdyho kafe. Na druhou stranu Starnet jako firma radne plati dane (aspon doufam), coz se neda rict o tech chytracich, co si udelaji obcansky sdruzeni. S nulovyma nakladama par lidem prodavaji net a zisk zustava sikovne doma. Ja totiz neverim na Janosiky - vsichni chceme vydelat na tom, co delame. Vsichni maji stejnou sanci si udelat firmu a to co vytykaji starnetu muzou delat mnohem lip, pokud to umi. A kdyz je to vsechno tak jednoduchy, tak urcite budou lepsi a starnet proste krachne, to je zakon trhu. Zaverem uz jen to, ze ohanet se merenim rychlosti pres webovou sluzbu ma nulovou vypovidajici hodnotu. Rychlost se nejpresneji zjisti tak, ze si treba z microsoftu nebo jinyho rychlyho webu stahnu aspon dvacetimegovej soubor a stopnu si, jak dlouho to trvalo. Podrzeno, secteno: starnet neni zadnej ideal, ale plno prispevku, co jsem tu cetl jsou skutecne pomluvy a vymysly. |
|---|---|
|   |
| 14.03.2007 05:14 od kolemjdoucí | <fieldset><legend>P3k_:11.03.2007 23:54</legend>Docela se tady bavim, jak se tu lidi hadaj. Mam dojem, ze vetsina "nasranych" zakazniku je starneti konkurence a naopak vetsina spokojenych jsou zase starnetaci. Narovinu reknu, ze nejsem uplne nestranny, mam ve starnetu kamarady, ale pokusim se byt uprimny. Taky mam starnet, pripojeni motorolou. Nekdy to blbne, samozrejme mne to vzdycky vytoci, ale v celku jsem spokojenej. V pohode na tom hraju treba Call Of Duty a jiny online hry. Starnet mame i v praci, tam taky cas od casu zablbne a nasere mne to tam jeste vic, nez doma pri koukani na porno ;-). Kapanek se vyznam v sitich a IT obecne. Kdyz tady na foru ctu, jak ma nekdo profesionalni reseni na WiFi a jak mu to dela 40Mbps, tak se smichy za bricho popadam. WiFi je dobry tak na to, abych mohl v lete lezet s notasem na zahrade u bazenu. Doba, kdy se patere siti delaly na WiFi je uz davno pryc. Dneska to proste nejde, protoze kazdej jouda ma doma apecko a je vsecko zaruseny. Wifi taky nikdy nebylo mysleny na dalkovy spoje, to ze se u nas takhle rozjelo je kvuli tomu, ze proste nebyla jina moznost. Kde jsou ty casy... Anteny se nedaly koupit a tak jsme si je vyrabeli na kolene a podobny zverstva. Kdo proste dneska potrebuje mit spolehlivej internet, tak pripojeni pres wifi muze rovnou skrtnout. A to od kohokoliv. WiFi neni spolehlivy a za to starnet nemuze. Nekde wifi chodi, ale jsou to spis vyjimky, ktery potvrzujou pravidlo. Jsou mista, kde to jakstaks chodi pro dva lidi, ale udelat na tom pater - no fuj. A nekde to proste nechodi ani drobet. A dalsi moznost je, ze to zezacatku chodi, pak si soused taky poridi wifi, nebo mu vyroste strom a je to v haji. Jak jsem uz psal, sam mam motorolu a chodi to bez vetsich problemu, pokud to starnetu nelehne nekde dal v siti. A to se zas tak casto nestava. Naposled tedka jak foukal ten vetrik (Kyril). To jsem si fakt musel otocit zase antenu na spravnej smer jak doma, tak v praci a starnetaci jich zrejme museli otacet mnohem vic. No a myslim, ze to ze chvilku nechodil internet nebylo zdaleka to nejhorsi, co nas potkalo. V praci nam to obcas blblo, pak mi starnetaci poradili, at vyradim NAT, kterej je v motorole a dam si za to jinej router. A fakt je, ze od ty doby je pokoj. Kdyz jsem totez udelal v jedny skole, kde jim to taky zlobilo, jsou uz taky ted spokojeny. Proste kdo ma motorolu a routuje si to sam z ni dal, tak nema vetsi problemy. Jinak problemy jsou v tyhle oblasti se vsema poskytovatelema. I ti uplne velci je maji. Treba na lince O2 mi tuhle na dotaz, proc se nedorucuje posta rekli, ze maji pretizeny servery. Prej ze dve hodiny je na doruceni momentalne brzo, nekdy to pry prijde az za pet hodin. Kdyz jsem teda chtel rychle pevnou IP a reverzni DNS zaznam, abych mohl rozbehat vlastni SMTP, tak mi rekli, ze nez se to vyridi a spusti, tak uz urcite technici problem s jejich smtp odstrani. No a o tom, jak probilhalo spousteni jejich ADSL bych tu mohl psat slohovku (na treti pokus - prej omylem spusteni na uplne jinym cisle, tri dny po dohodnutym terminu + to nefunkcni smtp). Jako bolest starnetu ja vidim hlavne spatnou fukci zakaznicky podpory a vyrizovani zmen. To jim fakt nekdy trva dost dlouho a taky mne to vytaci. Na druhou stranu se nedivim, ze se dvakrat nehrnou k lidem, co jim platej 350 korun mesicne. Kdyz tam poslou technika, tak vlastne cesta + jeho mzda jsou urcite aspon 2 mesicni pausaly nejakyho smudly, co si za svoje tri stovky predstavuje peceny holuby. A kdyz se potom treba zjisti, ze je klient skutecne zavirovanej, nebo nemel volnou zasuvku pro nabijecku k mobilu a tak vytahnul napajeni motoroly, bude ten zakaznik chtit zaplatit ten zbytecnej vyjezd? A oba tyhle uvedeny priklady jsem osobne zazil. Zavirovanej komp v praci nam spolehlive behem tri minut zatuhnul motorolu (respektive jeji router) a ja nez jsem to nasel, tak jsem zjebal vsechny ve starnetu, od Jirky Veliska az po jejich uklizecku. Doted je mi trapne... No a sekretarka ve firme, kde spravcujeme sit a starnet jim prodava net si fakt nutne potrebovala dobit mobil... Starnet ma uz zkratka par tisic klientu a tak holt clovek nemuze cekat individualni pristup ka zakaznikum. Vsechny velky firmy maji tenhle problem. Kdyby mel starnet 20 klientu, tak to technici stihnou objet dvakrat denne a jeste si daj u kazdyho kafe. Na druhou stranu Starnet jako firma radne plati dane (aspon doufam), coz se neda rict o tech chytracich, co si udelaji obcansky sdruzeni. S nulovyma nakladama par lidem prodavaji net a zisk zustava sikovne doma. Ja totiz neverim na Janosiky - vsichni chceme vydelat na tom, co delame. Vsichni maji stejnou sanci si udelat firmu a to co vytykaji starnetu muzou delat mnohem lip, pokud to umi. A kdyz je to vsechno tak jednoduchy, tak urcite budou lepsi a starnet proste krachne, to je zakon trhu. Zaverem uz jen to, ze ohanet se merenim rychlosti pres webovou sluzbu ma nulovou vypovidajici hodnotu. Rychlost se nejpresneji zjisti tak, ze si treba z microsoftu nebo jinyho rychlyho webu stahnu aspon dvacetimegovej soubor a stopnu si, jak dlouho to trvalo. Podrzeno, secteno: starnet neni zadnej ideal, ale plno prispevku, co jsem tu cetl jsou skutecne pomluvy a vymysly.</fieldset> Toto je blábol asi někoho ze StarNetu, podle jeho návodu mi rychlost odpovídá (nemám StarNet - asi proto). Když jejich borci musí plodit takováto slohová cvičení, už jim nezbývá čas na správu sítě ! |
|---|---|
|   |
| 14.03.2007 11:16 od MK | Krome jineho me docela sokovala poznamka: "... Na druhou stranu se nedivim, ze se dvakrat nehrnou k lidem, co jim platej 350 korun mesicne. Kdyz tam poslou technika, tak vlastne cesta + jeho mzda jsou urcite aspon 2 mesicni pausaly nejakyho smudly, co si za svoje tri stovky predstavuje peceny holuby." 350 nejsou dneska vubec zadny penize a zazraky se za to opravdu delat nedaji, ale napsat to takhle tady na plnou hubu..? Verejne se priznat, ze na klienty smudly kasle :-O Jestli to ctou jejich klienti, nedivil bych se, kdyby zacali hromadne odchazet. Starnet se temito prispevky a vyroky poskozuje sam.. |
|---|---|
|   |
| 14.03.2007 21:45 od Milamber | <fieldset><legend>MK:14.03.2007 11:16</legend>Krome jineho me docela sokovala poznamka: "... Na druhou stranu se nedivim, ze se dvakrat nehrnou k lidem, co jim platej 350 korun mesicne. Kdyz tam poslou technika, tak vlastne cesta + jeho mzda jsou urcite aspon 2 mesicni pausaly nejakyho smudly, co si za svoje tri stovky predstavuje peceny holuby." 350 nejsou dneska vubec zadny penize a zazraky se za to opravdu delat nedaji, ale napsat to takhle tady na plnou hubu..? Verejne se priznat, ze na klienty smudly kasle :-O Jestli to ctou jejich klienti, nedivil bych se, kdyby zacali hromadne odchazet. Starnet se temito prispevky a vyroky poskozuje sam..</fieldset> Vy jste někde viděl že uživatel P3K co psal předchozí slohové cvičení je ze STARNETu ? Za A) máme svobodu slova už delší dobu a za B) kdyby jste uměl číst a ten příspěvek by jste si přečetl celý od začátku do konce a měl všech 5 pohromadě, tak by jste takovouhle kravinu na net nikdy nevypustil. Díky takovým jako Vy je chuť ráno vstát a něco dělat rovna 0. |
|---|---|
|   |
| 15.03.2007 11:00 od MK | je videt ze tich vsech 5 po hromade nema, tipuju to jen na obycejneho prudice co vytahne kousek ze clanku a snazi se chytre zapusobit :-) <fieldset><legend>Milamber:14.03.2007 21:45</legend><fieldset><legend>MK:14.03.2007 11:16</legend>Krome jineho me docela sokovala poznamka: "... Na druhou stranu se nedivim, ze se dvakrat nehrnou k lidem, co jim platej 350 korun mesicne. Kdyz tam poslou technika, tak vlastne cesta + jeho mzda jsou urcite aspon 2 mesicni pausaly nejakyho smudly, co si za svoje tri stovky predstavuje peceny holuby." 350 nejsou dneska vubec zadny penize a zazraky se za to opravdu delat nedaji, ale napsat to takhle tady na plnou hubu..? Verejne se priznat, ze na klienty smudly kasle :-O Jestli to ctou jejich klienti, nedivil bych se, kdyby zacali hromadne odchazet. Starnet se temito prispevky a vyroky poskozuje sam..</fieldset> Vy jste někde viděl že uživatel P3K co psal předchozí slohové cvičení je ze STARNETu ? Za A) máme svobodu slova už delší dobu a za B) kdyby jste uměl číst a ten příspěvek by jste si přečetl celý od začátku do konce a měl všech 5 pohromadě, tak by jste takovouhle kravinu na net nikdy nevypustil. Díky takovým jako Vy je chuť ráno vstát a něco dělat rovna 0.</fieldset> |
|---|---|
|   |
| 15.03.2007 22:22 od P3k_ | <fieldset><legend>kolemjdoucí:14.03.2007 05:14</legend> Toto je blábol asi někoho ze StarNetu, podle jeho návodu mi rychlost odpovídá (nemám StarNet - asi proto). Když jejich borci musí plodit takováto slohová cvičení, už jim nezbývá čas na správu sítě !</fieldset> Ne, opravdu nejsem ze starnetu, ale (jak jsem ostatne uz napsal) mam tam kamarady. Pracuju jako technik v pocitacovy firme. To, ze ti podle meho navodu vychazi spravna rychlost je celkem pochopitelny a je to jedina moznost, jak spravne posoudit rychlost linky. Je to prumerna rychlost za dobu stahovani souboru. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.