| 04.01.2012 13:56 od erda příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Takže ahoj... taky bych rád přispěl :)) Starnet už máme tak 3 roky, měsíčně platíme 250 Kč. Na ten internet si nemůžu stěžovat... jediný výpadky jsem zaznamenával na pět minut při horším počasí, a při údajné krádeži optických kabelů. Příkládám vám sem statistiky mého internetu : http://rychlost.cz/rh/20120059281-4ee2c2a7e5.html Test delaný kolem 13:40 ... mimo špičku. Takže problémy nemám... před rokem se mi přehřálo napájení tý krabičky, tu dobu jsme jí eště neměli na společnou elektřinu baráku... takže jsme volali na servis, a ptaly se co se děje. Za dvě hodiny přijel servisák, vyměnil napájení, a všechno šlapalo tak jak má. PS : Jediná chyba starnetu je asi statická IP adresa sdílená asi s 7000 obyvateli Č.B. takže při navštěvování fóra, na kterém jsem jakživ nebyl, mám ban... takže potěší :) |
|---|---|
|   |
| 18.02.2012 10:39 od hise příspěvků: 38 karma: +0/-0 | Dlouho sem zde nebyl, neb mám i jiné starosti než stále řešit net.Musím ale napsat ze se Starnet značně stabilizoval a celkem jako firma asi stále roste, což je pro nás zákazníky jen dobře.Nevíte někdo něco o optických rozvodech v Českém Krumlově. |
|---|---|
|   |
| 19.02.2012 19:58 od milanc příspěvků: 12 karma: +0/-0 | No tak s tím růstem bych byl trochu opatrný. On Starnet roste také díky tomu, že skupuje co může. A např. v ČB už je to docela znát, prostě už ty alternativy přestávají existovat, coz neni dobre - konkurence je pro nas zakazniky potrebna. |
|---|---|
|   |
| 29.02.2012 09:08 od levit příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Starnet mám chvíli ve Strakonicích na sídlišti. Kabel veden ze střechy do routeru v předsíni a pak WIFI do NB. Takhle vedenej net neni jejich 100M, ale když jsem napojil kabel přímo do NB měl jsem 70M. Takovou rychlost stejně neupotřebím a WIFI ktera sice kolísá mezi 10-20M bohatě stačí. Jedu s tím jak v NB tak i na Xbox. Zatím to ani jednou nespadlo, ale co není může být. Ale hlavně za 250,-? Kam se hrabe nejmenovaný kabelový poskytovatel s 10M za 500,- měsíčně. Když jsem chtěl jako mnohaletý zákazník slevu kterou davají jen novým zákazníkům tak mě poslali do ...Já jsem spokojen. |
|---|---|
|   |
| 02.03.2012 08:53 od tbit příspěvků: 2 karma: +1/-0 | Taky jsem to u několika jejich klientů viděl. Mají net 100M, staženej do tp-linku a wifinou v 802.11b po bytě. Asi jim těch 5M stačí. Vlk se nažere a koza zůstane celá. Jen se obávám, pokud to každý udělá jako levit, tak tam časem nebude 70M, ale 7 ;) |
|---|---|
|   |
| 02.03.2012 13:29 od levit příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Stejně moc možností nemám a tahat siťák přes celej byt nechci. Zatím je to pohoda tak neřeším.A to už jen z principu po tom co jsem dnes volal kabelovce že chci ukončit net tak najednou není problém dát mi nižší tarif, na..at. PS. taky jsem koukal že ten TP link je jenom b/g. Pomohl by Nkovej router?Maximalně mi to dá 20M, pustil by Nkovej víc? |
|---|---|
|   |
| 02.03.2012 14:16 od tbit příspěvků: 2 karma: +1/-0 | N-kovej pokud se to vyladí, dá tak 40M max. Pokud je to v rámci bytu, co to vyřešit přes PLC? http://www.i4wifi.cz/lan-10-100-1g-lan-po-230-v_c63.html |
|---|---|
|   |
| 04.03.2012 11:28 od warman příspěvků: 651 karma: +8/-7 | Nko by pustilo urcite vic. U me doma jsem testoval a dostanu z toho cca 60mbits (7,5MBs) a to mam jen lite (150mbits). |
|---|---|
|   |
| 16.03.2012 22:59 od azrael příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Už několik týdnů, možná i pár měsíců to bude, mi nejdou na Starnetu stránky TV Nova - nova.cz (včetně blog.cz, tn.cz, vybereme.cz, ...). Zatím jsem jim nepsal, jelikož tam moc nechodím, ale má někdo stejný problém? |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.