| 25.05.2006 19:23 od Martin09 | Mam se starnetem docela zajimavou zkusenost, prisli k nam do baraku a nabizeli internet, vsechno bylo krasne ruzovy, rychlosti paradni, bez agregace, proste super bezva, dvakrat jsem se ptal jestli ze to skoro neni mozny, jestli takova rychlost, bez agregace a zadnej FUP, dvakrat jsem dostal odpoved ze nic takovyho nemaji.. Jake bylo prekvapeni, kdyz jsem zjistil, ze FUP na pripojeni je a jak brutalni. :evil: Proto doporucuji, na vsechno se zeptejte minimalne dvakrat, jejich podomni prodejci Vam rikaji jen to co se jim hodi, tak aby co nejvice prodali. :!: |
|---|---|
|   |
| 27.05.2006 14:51 od localhost | <fieldset><legend>Martin09</legend>Mam se starnetem docela zajimavou zkusenost, prisli k nam do baraku a nabizeli internet, vsechno bylo krasne ruzovy, rychlosti paradni, bez agregace, proste super bezva, dvakrat jsem se ptal jestli ze to skoro neni mozny, jestli takova rychlost, bez agregace a zadnej FUP, dvakrat jsem dostal odpoved ze nic takovyho nemaji.. Jake bylo prekvapeni, kdyz jsem zjistil, ze FUP na pripojeni je a jak brutalni. :evil: Proto doporucuji, na vsechno se zeptejte minimalne dvakrat, jejich podomni prodejci Vam rikaji jen to co se jim hodi, tak aby co nejvice prodali. :!:</fieldset> A pritom je to tak jednoduche, stacilo se podivat na jejich web do ceniku a zjistil by jste, ze FUP aplikuji a to docela dost zasadni. Nabizeji docela solidni rychlosti, ale k cemu je to platne, kdyz mate 30 minutovy datovy limit a pak jede je 64 kbit ..... o-) Doufat v to, ze datovy limit zmizi neni realny, protoze jejich stavajici sit by pri odstraneni FUPu totalne nezvladala zatez a bylo by podstatne vic nastvanejch klientu, nez maji ted. |
|---|---|
|   |
| 06.06.2006 19:47 od cartman | No až na to že většinu pomluv sem hazej zmateny bezdrevnetaci tak ok :) nerikam ze je starnet nak uzasnej, taky s nim obcas zazivam perny chvilky pri vypadcich, ale to se stava vsude. |
|---|---|
|   |
| 15.08.2006 10:31 od | IP (host):62.240.182.4 (four.starnet.cz) web odezva:min:220.8ms průměr:365ms max:558ms poskytovatel připojení:StarNet (wifi) Moc se v tom nevyznam, ale tohle se mi nezda jako kvalitni pripojeni, ktere by melo mit 2M :evil: A to uz je tak skoro tejden, obcas to slape, obcas ne.... |
|---|---|
|   |
| 20.08.2006 12:36 od | <fieldset><legend>anonym dada</legend>jojo, taky sem byl zakaznikem starnetu..... mel sem asi pul roku rychlost down 512, pri mereni rychlosti jsem se nikdy (krome prvnich 14 dnu od instalovani) nedostal nad 300..... pokazdy sem zavolal na zakaznickou linku, kde jsem byl porad jen za idiota, ktery ma zavirovany pocitac a podobne... :lol: Ale zajimavy bylo ze vzdy po zavolani zacal net slapat na plno (ale jen an par dnu) :lol: No a kdyz treba prselo nebo padal snih, byl silnejsi vitr...... dial-up by byl rychlejsi...... proste STARNET uz mi nikdy nesmi do domu...... po zkusenostech co s nimi mam ja i moji pratele uz fakt nikdy.... nechapu jak tahle firma muze jeste fungovat a ze jim nekdo nedal bomby za to co poskytujou.....a hlavne za ty penize.... RADIM VSEM......Radsi si priplatte par korun navic a a vyberte si jineho poskytovatele..... 8) A jestli tohle cte nekdo ze spolecnosti STARNET, neberte to jako pomluvu ci urazku.... je to jen TVRDA REALITA.....a podle mne okradani lidi........protoze cena x skutecna rychlost neni ani v nejmensim umerna a snesitelna..... meli byste o sobe zacit premyslet.</fieldset> Nevim o cem premejslis, ted mas IP telecomu a myslis si, zes vyhral? :-) Az bude telecom taky davat desetimego za CELKOVY mesicni poplatek 490, tak o tom muze byt rec. A vzhledem k tomu, ze mila telefounika outuu mi resi moji reklamaci uz druhej mesic a NIC SE NEDEJE, tak si rikam, ze kdyz tenkrat ten starnet vypadnul asi na dve hodiny, mel jsem uplne neopravnenej vztek. To ma asi kazdej, kdyz mu nejde net. Nakonec to dopadlo tak, ze se dopisem omluvili, ze byla zavada nekde u jejich poskytovatele ze mu nekde prekopli optiku cestou do Prahy, a tak dobry. To telefonica mi akorat odepsala, ze muj mail byl prijat a NIC, pak asi za 4 dny ze muj mail dostalo reklamacni oddeleni a taky NIC. Pak jsem tam asi 5x volal a NIC neudelali, nic nevyresili, jen mi 3x rekli, ze to bude asi do deseti pracovnich dnu, ze vlastne vubec nevi, a ze to teda asi nejak vyresi. To je pristup!!! Ja jsem zvyklej na jinej komfort. Zavolam, reknu co chci, oni se me zeptaji na IP adresu, tu vyhrabu, reknu, oni mi reknou co a jak a bylo to. A s tim zavirovanym pocitacem maji pravdu, fakt tam ta potvora byla! Tak co vic mam chtit? Muj bejvalej poskytovatel ani nebral telefony, tady se dovolam kdykoliv (pokud teda zrovna nemluvi s nekym jinym, je tam jen jeden clovek na ty hotlajne) a reseni je jednoduchy. Technik tu byl jednou, co jsem mel jeste wifinu, to byl des, to je fakt, ale je pravda, ze je to asi opravdu v ty wifine, protoze jak prisla motorola, tak nebyl nikdy problem. No a ze to stoji penize ta motorola? No stoji, no, ale novej disk taky neco stoji a pameti taky, no tak me ani neprekvapuje, ze i za internet chteji platit. No a co, telefonica da vsechno za korunu, pak se to vysype, nejde to 2 mesice a nic se nedeje. Tak ja teda radsi volim starnet. Docela me mrzi, ze je tu nekdo takhle ocernuje, protoze asi nema dost zkusenosti s ostatnimi. Tady se to aspon hejbe, jinde se nic nedeje. Existuje treba pan Skala, kterej dela v jiny "firme" a ten treba umi slibit uplne vsechno a nakonec z toho nic neni. Pak taky existuje firma, co dava mego 1:16ti a nikdy to nejelo ani 513. Cim to asi? Pak je tu taky firma co dava za 500 256ku, tu skrtam :-), a pak je tu firma co mi vsechno udela za korunu a pak by dva roky chtela platit 270kc za 512 1:30, ktera uz tuhle cenu nema ani dneska. Jine reseni? Jit do jeskyne, kde internet nepotrebuju. Jenze starnet tam stejne urcite bude mit signal :-). Na zacatku prazdnin pripojili kamose v takovy pr...li, ze jsem koukal. Nekde skoro u hranic s Rakouskem, kde se jenom pasou kravy a jezdi tam sedlaci s traktorama. Tak asi mate spatnou zkusenost, to se stava. Me se taky vsemi vychvalovana fabie uplne rozpadla za 3 roky, no, taky se to stava. I v lepsich rodinach. |
|---|---|
|   |
| 23.08.2006 20:05 od ky.man@seznam.cz | Já jsem se Starnetem dál spokojenej a nejsem žádnej jejich dýler ani zaměstnanec. Č.Budějovice sídl.máj, večer 19:52, všední den, základní tarif : IP (host):62.240.182.8 (eight.starnet.cz) datum a čas:23.08.2006 19:52 web odezva:min:15.8ms průměr:20.6ms max:24.9ms |
|---|---|
|   |
| 01.09.2006 12:33 od Kolemjdoucí | [quote:213c073740] .... tak si rikam, ze kdyz tenkrat ten starnet vypadnul asi na dve hodiny, mel jsem uplne neopravnenej vztek. To ma asi kazdej, kdyz mu nejde net. Nakonec to dopadlo tak, ze se dopisem omluvili, ze byla zavada nekde u jejich poskytovatele ze mu nekde prekopli optiku cestou do Prahy, a tak dobry. </fieldset> Starnet nestíhá základní věci jako včas vytisknout a poslat faktury, vyřešit co bylo nahlášeno na jejich úžasnou "bezplatnou" linku. Vše se musí několikrát dokola urgovat!!! A ty mi chceš tvrdit, že ti napsali omluvnej dopis jo? A ješte byl v pozlacený obálce ne? Chlapče bláhova, naivní, stárněťácka... |
|---|---|
|   |
| 11.09.2006 16:02 od | Ja jsem ten dopis dostal taky ... a to sem se starnetem pomerne nespokojen.. |
|---|---|
|   |
| 22.09.2006 22:12 od Starbug2 | Ludapěktáň v vín vizi bafó hréč umo le ňan. Krezu šou peť úsar hryr fepéch losišt. A zoumesa trés kenůď zá křořču o labýh. Zi pinyb zavřih vykrohréj přazosyhy mězask vreté v ptébře bekrup vuh. Zoď ktychuchuze šíbotu chyfou sasksi s ostoulom kre chýsta, krů a újá pralouptu k stonyť úhroptouvrač luste sů mob. Máprocha capře brazál v dele lážzip kyň bůdab. Mebi luďanyhy v zylolášt i luběsk, mu men tomzo chropu drohovo chrousíj žukrouc sa ptud ktydet pam, fyř trýfipék ju luc úbo. Zuj lola trohesesk kámě stýběc krůbebélel věma nyňapésez. O vizu.! |
|---|---|
|   |
| 11.10.2006 08:59 od Ja | Az uz te taky nekdy napadlo ze pokud se staras o nekolik tisic lidi tak to behem jednoho dne neudelas .... lamo :) Udelej si svoji sit a uvidime jestli budes porad takovej frajirek ... myslim ze uz nebudes mit cas nikdy napsat do diskuze neco tak nesmyslnyho jako tu predvadis .... mej se <fieldset><legend>Kolemjdoucí:01.09.2006 12:33</legend>[quote:213c073740] .... tak si rikam, ze kdyz tenkrat ten starnet vypadnul asi na dve hodiny, mel jsem uplne neopravnenej vztek. To ma asi kazdej, kdyz mu nejde net. Nakonec to dopadlo tak, ze se dopisem omluvili, ze byla zavada nekde u jejich poskytovatele ze mu nekde prekopli optiku cestou do Prahy, a tak dobry. </fieldset> Starnet nestíhá základní věci jako včas vytisknout a poslat faktury, vyřešit co bylo nahlášeno na jejich úžasnou "bezplatnou" linku. Vše se musí několikrát dokola urgovat!!! A ty mi chceš tvrdit, že ti napsali omluvnej dopis jo? A ješte byl v pozlacený obálce ne? Chlapče bláhova, naivní, stárněťácka...</fieldset> |
|---|---|
|   |
| 21.10.2006 21:29 od Psycho | [citace= Jo, jsem ze starnetu a nestydim se za to. Obcas sem musim vlozit nejaky komentar, protoze nas kazdej jen pomlouva a vubec to neni pravda. Jsme dobra firma! Kdyz chce nekdo mega, ma mega. Po telefonu vse ochotne resime. A vubec vsechno co tu pisete je lez! Asi nechame celej thread smazat!§ Diky adame ze se nas zastavas pridam jen komentar pro JV : podivej JV predstav si situaci kdy bych si chtel zejtra koupit novy boty, pudu s tebou k vyloze, kde ty boty sou a tys mi je vymluvil...tak si je s nejvetsi pravdepodobnosti nekoupim protoze dam na tvoje doporuceni, ale kdyz uz neco mam tak to budu obhajovat!Budu rikat vis ty boty sou ale pohodlny a skvele se v nich chodi atakdale...to samy plati i pro tebe. Rikat ze Starnet je dobra firma, tak to rikas jen proto ze ji obhajujes protoze ses Starnetackej zamestnanec a obhajujes svyho zamestnavatele.. k tomu ze po telefonu ochotne resite s tim mate mozna pravdu, ale funguje to problizne den az dva...kdyby mi mel starnet platit telefony, ktery dam za volani technikum a za ty cigara ktery prokourim kdyz se nervuju u kompu a snazim si neco najit na www a vono to zrovna nefaka tak bych mel mit teoreticky internet zadara! Oni si to lidi jen tak nevymejsli. Neco pravdy na tom musi bejt kdyz sem pise tucet lidi, ze se jim sere internet a ze jim to nejede, nebo radsi pojedete pat a budete chyby svadet na zakazniky ze maji zavirovanej pocitac? Rok cekam a modlim se za den kdy si budu moct zahrat world of warcraft 2 hodiny s plynulym pingem pod 300 (ne 3000 ani 13 342 jako dneska) a kdy mi pujde internet tak jak ma...cekam na ten den a jeste doufam ze nekdy vubec tenhle den prijde.. thats all my friend bb GL & HF in your work |
|---|---|
|   |
| 31.10.2006 10:33 od | Kdyz ne u Starnetu, u koho jineho se pripojit? Chci si poridit WIFI, ne stahovat hodne, ale potrebuji rychly (50-75) ping na hry (ET pro zasvecene) v N. Hodejovicich. Diky |
|---|---|
|   |
| 04.11.2006 10:13 od Kolemjdouci | Je to ale presne jak pises -- pokud se staras o nekolik lidi, nemuzes se starat sam... Nekdo ze starnetu by si mel konecne uvedomit, ze s narustem zakazniku by mel i rozsirit rady svych zamestnancu a ne to delat jak to dela. Na zivnostak ma zamestnano par kamaradu techniku a ucetni. Tahle sit jede tak trosku samospadem. Je to takovej nerizenej vlak. A k te druhe vete - no comment. Kdybych nemel vlastni zkusenost, tak sem nepisu. Mozna ma pan majitel Starnetu velke znalosti v oboru IT, ale jako manazer je mizernej. Takhle se ridit firma neda. A arogantni by mohl byt take mene... ;) Porad nekdo neverite, zeptejte se lidi jak jsou spokojeny se Starnetem. Je to tak 50:50. Pokud si nechal nekdo udelat pripojku a zatim nemusel resit nejaky technicky problem, zmenu atd. tak je vetsinou spokojeny. Pro ostatnich 50% lidicek je to beh na dlouhou trat - dlouha doba instalace, poruchy a zmeny nastaveni resi katastrofalne dlouho. Je to o uhaneni, volani, uhaneni, volani ... a jenom mate vztek... :( <fieldset><legend>Ja:11.10.2006 08:59</legend>Az uz te taky nekdy napadlo ze pokud se staras o nekolik tisic lidi tak to behem jednoho dne neudelas .... lamo :) Udelej si svoji sit a uvidime jestli budes porad takovej frajirek ... myslim ze uz nebudes mit cas nikdy napsat do diskuze neco tak nesmyslnyho jako tu predvadis .... mej se <fieldset><legend>Kolemjdoucí:01.09.2006 12:33</legend>[quote:213c073740] .... tak si rikam, ze kdyz tenkrat ten starnet vypadnul asi na dve hodiny, mel jsem uplne neopravnenej vztek. To ma asi kazdej, kdyz mu nejde net. Nakonec to dopadlo tak, ze se dopisem omluvili, ze byla zavada nekde u jejich poskytovatele ze mu nekde prekopli optiku cestou do Prahy, a tak dobry. Tak to je fakt husty! Starnet nestíhá základní věci jako včas vytisknout a poslat faktury, vyřešit co bylo nahlášeno na jejich úžasnou "bezplatnou" linku. Vše se musí několikrát dokola urgovat!!! A ty mi chceš tvrdit, že ti napsali omluvnej dopis jo? A ješte byl v pozlacený obálce ne? Chlapče bláhova, naivní, stárněťácka...</fieldset> |
|---|---|
|   |
| 04.11.2006 10:18 od Kolemjdouci | http://www.internetprovsechny.cz/wifi.php?kraj=jihocesky <fieldset><legend>:31.10.2006 10:33</legend>Kdyz ne u Starnetu, u koho jineho se pripojit? Chci si poridit WIFI, ne stahovat hodne, ale potrebuji rychly (50-75) ping na hry (ET pro zasvecene) v N. Hodejovicich. Diky</fieldset> |
|---|---|
|   |
| 15.11.2006 09:35 od Hlada | Pouzivate nekdo linuxovy pocitac v siti Starnet? Mame problem, ze cca pred mesicem prestalo fungovat spojeni z linuxovych pocitacu do Internetu (na linoxove pocitace) Potreboval bych se spojit s nekym, kdo linux pouziva a funguje mu. Piste prosim na e-mail lada (@) hoidekr.net |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.