Rychlost:Fórum: AIRWAYNET

AIRWAYNET

AIRWAYNET

Strana:1 2 3 4 5
04.07.2010 17:50
od bobo

Podvodníci to nebudou ale připojení je vážně hrozné. Nejde jenom o zimu a sněžení. Na podzim jsou to deště a vítr.V létě je to nejhorší, sice je užasnej signál ale přehřívá se jim to a vypadky jsou každou chvilku. I tenhle příspěvek píšu na 4x vždy vypadne net :) Wifi je poslední řešení, za stejnou cenu máte výkoné ADSL a nebo 100MB kabelovku.

18.10.2010 21:12
od bobo

Man64:03.02.2010 22:05Dlouho jsem nic nepsal i když nakonec to dopadlo že ta rychlost je mizerná. Každopádně máme u airwaynet smlouvu na rok a doufám že pujde odstoupit. Prostě místo 12MB je poloviční než GPRS u mobilu.

Tak se jim to povedlo, už déle jak pul roku to jede jak má. Jsem spokojen :)Jen se bojím jak dlouho.

24.10.2010 20:02
od rekky

Airwaynet je zatím jeden z nejhorsích poskytovatelů u kterých sem kdy byl,neustálé výpadky,nestabilita a po té co mi nešel asi týden internet sem se zhrozil fakturou co mi došla domů.Evidentně mezi sebou vůbec nekomunikuje technické oddělení s těma co dělají faktůry.Doufám že brzo v baráku bude UPC at' se dočkám kvalitního internetu.

21.11.2010 14:39
od rekky

Rekky:24.10.2010 20:02Airwaynet je zatím jeden z nejhorsích poskytovatelů u kterých sem kdy byl,neustálé výpadky,nestabilita a po té co mi nešel asi týden internet sem se zhrozil fakturou co mi došla domů.Evidentně mezi sebou vůbec nekomunikuje technické oddělení s těma co dělají faktůry.Doufám že brzo v baráku bude UPC at' se dočkám kvalitního internetu.

Tak kvalita internetu stále stejná,nebo spíše ještě horší.Agregace tak 1:100 jak to tak vypadá prostě SHIT jinak se to nazvat nedá.Nevíte někdo o nějakém kvalitní providerovi na praze 10?protže todle už nadále nehodlám trpět.Chci kvalitu a ne takovýdle hnus!!Platím za něco co vůbec nedostávám.Tak bych to rád změnil.Děkuju za info

21.11.2010 20:23
od psp822

Rekky:21.11.2010 14:39Tak kvalita internetu stále stejná,nebo spíše ještě horší.Agregace tak 1:100 jak to tak vypadá prostě SHIT jinak se to nazvat nedá.Nevíte někdo o nějakém kvalitní providerovi na praze 10?protže todle už nadále nehodlám trpět.Chci kvalitu a ne takovýdle hnus!!Platím za něco co vůbec nedostávám.Tak bych to rád změnil.Děkuju za info

Zkus CZfree

29.11.2010 11:54
od kukide

Rekky:24.10.2010 20:02Airwaynet je zatím jeden z nejhorsích poskytovatelů u kterých sem kdy byl,neustálé výpadky,nestabilita a po té co mi nešel asi týden internet sem se zhrozil fakturou co mi došla domů.Evidentně mezi sebou vůbec nekomunikuje technické oddělení s těma co dělají faktůry.Doufám že brzo v baráku bude UPC at' se dočkám kvalitního internetu.

souhlas zkus CZFree

tady máš mapu bodů, ale pokud nemáš registraci tak tam neuvidíš všechny co jsou a i tak tam některé sítě chybí, protže je tam nikdo nepřidává pořádně, ale pro orientaci to stačí:

http://mapa.czfree.net

30.11.2010 21:47
od rekky

kukide:29.11.2010 11:54souhlas zkus CZFree

tady máš mapu bodů, ale pokud nemáš registraci tak tam neuvidíš všechny co jsou a i tak tam některé sítě chybí, protže je tam nikdo nepřidává pořádně, ale pro orientaci to stačí:

http://mapa.czfree.net

Děkuju za rady,ted' už budu mít UPC protože se stěhuju jinam.

Strana:1 2 3 4 5
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.