| 04.07.2010 17:50 od bobo příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Podvodníci to nebudou ale připojení je vážně hrozné. Nejde jenom o zimu a sněžení. Na podzim jsou to deště a vítr.V létě je to nejhorší, sice je užasnej signál ale přehřívá se jim to a vypadky jsou každou chvilku. I tenhle příspěvek píšu na 4x vždy vypadne net :) Wifi je poslední řešení, za stejnou cenu máte výkoné ADSL a nebo 100MB kabelovku. |
|---|---|
|   |
| 18.10.2010 21:12 od bobo příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Tak se jim to povedlo, už déle jak pul roku to jede jak má. Jsem spokojen :)Jen se bojím jak dlouho. |
|---|---|
|   |
| 24.10.2010 20:02 od rekky příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Airwaynet je zatím jeden z nejhorsích poskytovatelů u kterých sem kdy byl,neustálé výpadky,nestabilita a po té co mi nešel asi týden internet sem se zhrozil fakturou co mi došla domů.Evidentně mezi sebou vůbec nekomunikuje technické oddělení s těma co dělají faktůry.Doufám že brzo v baráku bude UPC at' se dočkám kvalitního internetu. |
|---|---|
|   |
| 21.11.2010 14:39 od rekky příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Tak kvalita internetu stále stejná,nebo spíše ještě horší.Agregace tak 1:100 jak to tak vypadá prostě SHIT jinak se to nazvat nedá.Nevíte někdo o nějakém kvalitní providerovi na praze 10?protže todle už nadále nehodlám trpět.Chci kvalitu a ne takovýdle hnus!!Platím za něco co vůbec nedostávám.Tak bych to rád změnil.Děkuju za info |
|---|---|
|   |
| 21.11.2010 20:23 od psp822 příspěvků: 305 karma: +5/-0 | Zkus CZfree |
|---|---|
|   |
| 29.11.2010 11:54 od kukide příspěvků: 2 karma: +0/-0 | souhlas zkus CZFree tady máš mapu bodů, ale pokud nemáš registraci tak tam neuvidíš všechny co jsou a i tak tam některé sítě chybí, protže je tam nikdo nepřidává pořádně, ale pro orientaci to stačí: http://mapa.czfree.net |
|---|---|
|   |
| 30.11.2010 21:47 od rekky příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Děkuju za rady,ted' už budu mít UPC protože se stěhuju jinam. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.