ISP v Mostě návrhy připomínky

Všeobecná diskuze o různych typech připojení
Strana:1 2 3 4 5 6
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Ještě dodám link po změření rychlosti. Jediná škoda, že rychlost.cz je tak zatížená stránka. Na dsl.cz to hází přesný 10Mbit ...

Vůbec nevím, jak to tu chodí s házením odkazů, snad to bere HTML tagy :O)

<a href="http://rychlost.cz/sys/result/85.193.33.7/1171146503/65ea4289d1/" target=_blank>Link na naměřenou rychlost ...</a>

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Menší aktualizace ... už to konečně naměřilo o jeden Mbit více ... http://rychlost.cz/sys/result/85.193.33.7/1173000755/6f270d1a7a/ a to jsem u toho zrovna ještě načítal nějaký webový stránky a stahoval, takže si myslím, že to není špatný :O))

 
od buritos
příspěvků: 16
IP: (zobrazit)

Pánové,nevíte jak dobrá(rychlost,pingy) je wifina od Softexu na 5GHz?A jestli je možné o ní zažádat nebo to dávají jenom vyvoleným-tedy ne obyčejným lidem-jen firmám.Kolik stojí přechod z 2,4 na 5Ghz.Teď máme na baráku asi 2,4GHz.

Díky Vám

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Nevím prejdi na optiku na kknet super :-)

 
od buritos
příspěvků: 16
IP: (zobrazit)

Kdyby tady nějaká byla,tak už na ní sedím.jsem z dvoustovek :-(

<fieldset><legend>Ota:28.03.2007 20:12</legend>Nevím prejdi na optiku na kknet super :-)</fieldset>

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

a ty mas antenu za oknem? co to je za blok?

 
od buritos
příspěvků: 16
IP: (zobrazit)

TO Ota: Anténa je nahoře na baráku,blok 227.Jenom jsem chtěl vědět,jestli s tím někdo nemá zkušenosti,jak nákladné by to bylo,každopádně bych to asi hradil sám,jsem jedinný náročný uživatel z baráku :-) .Ostatní jen surfují,já i VOIPuju a hraju gamesy.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

No kamos se ted pripojil na 5G od kknetu v BL. 236 to je kousek od tebe a jedeto supr a stalo ho to asi 6000kc

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Menší aktualizace, abyste se mohli mrknout. Ale stále to nehází přesný 10Mbit jako na dsl.cz :O(

http://rychlost.cz/sys/result/85.193.33.7/1175727545/4b844f14a8/

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Wi-Fi

Dobrý deň. Chcel by som sa vás opýtať, či tu nie je niečo také ako v Košiciach, že hocikto otvorí hocikde notebook a rovno sa napojí na wi-fi, že nič neplatí. Proste či tu sú tiež otvorené hotspoty. A keďže nie, chcel by som sa vás spýtať, ktorí provider je na wi-fi v Moste najlepší. Bývam na stalingradskej pod Hnevínom.

Ďakujem Vám vopred za odpoveď.

 
od buritos
příspěvků: 16
IP: (zobrazit)

Tak jsem hodil dotaz na Softex,kvůli přechodu na 5GHz a odpověď mě doslova odrovnala.Prý je vše možné,ALE...traaaamtaaadaaadááá...náš blok(227) je plánovaný na zapojení do optiky na cca. červen 2008.Takže doufám,že to cca. neznamená +- 200let. Tak to zkusím ještě přežít do příštího roku.Ale každopádně se z toho asi o víkendu ožeru :-)

 
od lany
příspěvků: 47
IP: (zobrazit)

Zdravím vespolek. Rád bych přispěl po dlouhém čase do diskuze. Jen připomenu, že v Mostě jsem již stačil vystřídat téměř všechny ISP. ;o)

Jedinej větší problém byl u Softexu s používáním některých služeb (hamachi,eMule), když tedy nepočítám menší nedorozumění s WMS ohledně rychlosti připojení které po přechodu na 5Ghz bylo k mé plné spokojenosti vyřešeno. Vím, že doba pokročila a člověk se poohlíží po stále stále výhodnějším připojení. Proto jsem se již delší dobu poohlížel po nějakém připojení bez FUP. Většina místních ISP však aplikuje velmi výrazné omezení i přesto že mají již témeř všude natahanou optiku (alespoň to tvrdí). Tak jsem se s velkým sebezapřením obrátil na služby SPT Telekomu promiňte O2. Překvapila mě rychlost zřízení služby. Třetí den od objednání přišel adsl modem a pátý den přišel technik a zapojil zásuvku. Rychlost byla po zapojení 6000/384 (chápu, up je šílenej, ale je to přeci adsl). Tak jsem se třetí den osmělil a zavolal na O2 linku s požadavkem na zvýšení synchronizační rychlosti. A světe div se do hodiny zvýšeno. Zatím jsem prubnul nějaký down cca 30Gb. Linka jede trvale 750 - 800kb. Není to samozřejmě tak rychlé jako UPC, ale k nám zavedeno není.

 
Strana:1 2 3 4 5 6
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.