Rychlost:Fórum: Axesstel MV110H nelze nainstalovat win7

Axesstel MV110H nelze nainstalovat win7

Axesstel MV110H nelze nainstalovat win7

16.01.2012 16:24
od euro15

Začal jsem tak že jsem si přečet návod a pak poněm postupoval .. tedy zasekl jsem se hned u 3 kroku kdy máte zapojit internet se stlačením tlačitkem on/off a naskočí vám dysplej .... jenže tenhle internet byl instalovan už na dvou počítačích a jakmile zapojim internet , internet se zapne a pak v tento počítač se mi nezobrazí žádnýz disk a ani se to nezobrazilo jako cd-rom ... tak vás prosím jak se mam dostat do té složky kde se má nainstalovat ovladač na internet?

EURO

17.01.2012 12:22
od edison01

22.01.2012 20:53
od erkor

Nedavno jsem instaloval tento modem od Ufona na Win 7, na jejich webu jsem stahnul ovladace a byl tam i strucny navod.

EURO15:16.01.2012 16:24Začal jsem tak že jsem si přečet návod a pak poněm postupoval .. tedy zasekl jsem se hned u 3 kroku kdy máte zapojit internet se stlačením tlačitkem on/off a naskočí vám dysplej .... jenže tenhle internet byl instalovan už na dvou počítačích a jakmile zapojim internet , internet se zapne a pak v tento počítač se mi nezobrazí žádnýz disk a ani se to nezobrazilo jako cd-rom ... tak vás prosím jak se mam dostat do té složky kde se má nainstalovat ovladač na internet?

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.