| 28.08.2011 19:23 od jadernik příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Zdravim chtel bych vedet jak sou spokojeni ostatni uzivatele tohoto internetoveho poskytovatele v Praze. Poridil jsem si internet z www.802.cz s rychlosti 20/5mb/s a s internetem jsem byl spokojeny bezel bez vypadku a kolisani rychlosti. Nicmene posledni mesic a pul mi internet jede, ze nejede. Mam problem s kolisani rychlosti sotva 10mb/s nekdy ta rychlost pada tak, ze je problem si prohlizet videa na youtube. Po nahlaseni zmeny rychlosti, jsem byl od technika ujisten, ze se na to podiva, ale nic. Po dvou tydech volam znova a bylo mi zdeleno, ze technik co to mel nastarost si vzal dovolenou a o nicem nevi. Tedy to dostal do ruky nekdo jiny a ten uz asi zjistil po telefonatu semnou, ze uz jsem z toho mirne nasratej tak mi posle technika domu at se na to mrkne. Technik prisel jedine co udelal bylo ze najel na testspeed a rekl, ze tam tedy asi nejakej problem bude. Pritom narazim na dalsi problem. Kdyz volal na to jejich ustredi, aby zjistil co mam vlastne za sluzbu tak mi rekl, ze mam 15/5 mb/s www.riomedia.cz/internet tedy jejich sluzbu duo data a internet beha tedy temer jak ma. Zjistil jsem si, ze 802 se prejmenovalo na RIO media a nejspis prevzali jejich rychlosti. Pri sepsani smlouvy bohuzel neni uvedena rychlost jen duo data jako nazev sluzby, ale s pocatku byla 20/5 misto tech jejich 15/5 co si navymejsleli ted a bez nejakeho informovani vubec. Jak se proti tomu branit, kdyz nejsou ani schopni dodrzet tu jejich snizenou rychlost? Popripade muze nekdo poradit nejakou jinou moznost kvalitniho internetu? Adresa Praha Tocita - KRC |
|---|---|
|   |
| 28.08.2011 19:31 od jakuub příspěvků: 159 karma: +0/-0 | Ahoj, co tusim tak v Tocite je sit Praha12.net ktera co z doslechu vim je naprosto supr. Jen kdybys premyslel treba o necem lepsim.. |
|---|---|
|   |
| 29.08.2011 16:06 od tomasek1234 příspěvků: 365 karma: +1/-2 | O riu je tu nekolik sekci staci si pocist. :) Asi 10% lidi ma od nich uplne luxusni net ale mnohem vetsi cast ma jen potize s jejich netem. Hlavne ti kteri byli u jinych provideru ktere rio koupilo. |
|---|---|
|   |
| 02.09.2011 16:51 od hnitka příspěvků: 35 karma: +0/-0 | jsou to prasata když nemáš proti nim něco v rukávu neuděláš s nimi nic.v mojem případadě měli switch na střeše na černo otec jim pohrozil že jestli nedojde k nápravě že jim to poletí z okna natohle jediné slyší jo a ještě jako kompenzaci mamé net na celý rok zadarmo. |
|---|---|
|   |
| 02.09.2011 20:01 od tomasek1234 příspěvků: 365 karma: +1/-2 | Che to budte radi. Ja slysel o pripade, kdy Ralsko nebo clnet meli vysilac u nekoho na baraku a on mel za to net zadara. Rio po nem chtelo snad 100tis za net zpetne :D :D :D Bez smlouvy a chteji neco platit to sem se nasmal. |
|---|---|
|   |
| 04.09.2011 13:29 od hnitka příspěvků: 35 karma: +0/-0 | taky jsem něco podobného slyšel tahle firma je jeden velkej omyl |
|---|---|
|   |
| 04.09.2011 16:10 od warman příspěvků: 650 karma: +7/-2 | jojo, to bylo napsano tady. Ono obvykle kdyz nejakej moloch koupi firmicku, tak tam vznikaj ruzne nedorozumeni. |
|---|---|
|   |
| 05.09.2011 20:31 od obr-t příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Nvm ja měl rio media a nemohl jsem si stěžovat ted mam doma fofr net a to je tragedie ted ale konečně svítí na lepší časy a budu obědnavat jinačího dodavatele |
|---|---|
|   |
| 08.09.2011 08:56 od kulatamicuda příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Milý Jaderníku, jsem také v Praze - lokalita Braník. V podstatě od půlky července 2011 mi drasticky doma klesla rychlost - měřívám 900/300 KBits. Několikrát jsem tam volal, dovolat se na jejich přetíženou linku je takový malý zázrak - cca 30 min jim vyzvání melodie. Když už se člověk dovolá tak je reakce ve stylu - na anténě je vše v pořádku, výmluvy na rušení mé wifi, výmluvy na problémy s routerem atd. Nakonec jsem si ze zoufalosti domluvil technika - nicméně prý placený výjezd, neb není jednoznačné, že je problém u nich. Má přijet dnes, uvidím zda to opraví. Bohužel mám smlouvu ještě na rok (při podepisování s 802 jsem se nechal napálit se závazkem :-( ). Pokud nebude rychlost dnes vyřešena, tak uteču k airwaynet či k O2 (podle toho zda mi dovolí družstvo novou anténu). Riomédia mne velice zklamalo a výběr internetu od nich vnímám jako svou velkou chybu. Na internetu jsem zjistil, že obdobné zkušenosti s touto společností má i řada dalších lidí. |
|---|---|
|   |
| 08.09.2011 17:51 od hnitka příspěvků: 35 karma: +0/-0 | poslední dobou se to ustalilo a stabilita se drží kolem těch 80-90% viz http://rychlost.cz/rs/20113575349.png platím si 50/50mb |
|---|---|
|   |
| 08.09.2011 19:32 od hnitka příspěvků: 35 karma: +0/-0 | takže ty platíš 235kč měsíčně za 50/50mb tak to by mě zajimalo kdo to teda je to máš nějakou promo akci na pul roku |
|---|---|
|   |
| 09.09.2011 10:16 od kalny příspěvků: 3 karma: +0/-0 | A proč by to neměla mít ? Já platím taktéž 235 kč,- za měsíc a mám 50 MB, ale opravdových 50 !!! a ne jak rio, které poskytuje tak stěží polovinu, nebo ještě hůř. Ztrátovost paketů přes den i 50 %, obludný ping a hrozné chování a naprostá tupost jejich pracovníků, kteří jsou naprosto neschopní. Čekání na technika a jeho amatérismus se mi ani nechce popisovat. Při rušení slouvy jsem jim pohrozil právníkem a mám klid.....všem doporučuji, vyhrožujte jim taky, jako oni vyhrožují svým zákazníkům. Stejně jak kulatamicuda, tato firma je jeden velký podvod na všechny slušný lidi. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|---|---|
|   |
| 16.09.2011 15:42 od hnitka příspěvků: 35 karma: +0/-0 | ja si platím u ria 50/50mb a mám 90/70mb bez potíží vše akorat při technické podpoře je se potřeba obrnit trpělivostí |
|---|---|
|   |
| 16.09.2011 23:42 od ujko příspěvků: 38 karma: +0/-0 | U nás v Klatovech udělali novou optiku (cca 2 roky) a já si stěžovat nemůžu. Ale taky záleží s čím se připojím....Pokud se připojím kabelem s mojim sedm let starým notebookem, tak dám sotva 20 mbit. S PC a win7, to běží už dobře a nejlepších výsledků dosahuji na Linuxu. Jinak technickou podporu mají tragickou... |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.