| 10.05.2011 22:12 od tomasek1234 příspěvků: 375 karma: +5/-4 | Ale prosimte co to breptas. To je vypovedni lhuta pri vypovedi z prace. Vypoved smlouvy je dana v te smlouve. |
|---|---|
|   |
| 13.05.2011 08:31 od ralskonet příspěvků: 39 karma: +0/-0 | Jj přesně tak bylo to tak že se starym Ralskem (Alcompem) to byl 1 měsíc (spíš do konce kalendářního měsíce) s ClNetem 2 měsíce a Rio má taky 2 měsíce :) |
|---|---|
|   |
| 13.05.2011 09:30 od tomasek1234 příspěvků: 375 karma: +5/-4 | Tak tak. Vypovedni lhuta jakekoliv smlouvy musi byt sjednana primo v konkretni smlouve. A nebo odkazana na vseobecne podminky pak ano. Ale my mame smlouvy s Alcompem kde je vypovedni lhuta "do konce kalendarniho mesice" |
|---|---|
|   |
| 19.04.2012 20:23 od kovarova příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Přidávám se také k Vám ohledně nespokojeností služeb této podivné společnosti tady v Klatovech. A to nejsem vůbec sama. Nelze se s nikým s vedení spojit,bylo mi dnes řečeno ůřednicemi z jejich linky,že na NIKOHO NEMAJÍ TEL.ČÍSLO ANI JINÉ SPOJENÍ!!!!!je to prostě spolek,zákaníci jen plaťte,ať si múžem užívat,zákazník nás nezajímá! Je to opravdu banda podvodníků!S touto společností skončím a již zjišťuji jednání konkurence!!Uvažuji vážně i o ČOIce,trpělivost mě došla!!!! |
|---|---|
|   |
| 22.04.2012 08:33 od ujko příspěvků: 43 karma: +1/-0 | Mohu se vás zeptat, jestli nefunguje internet nebo televize a z jaké jste lokality?. Já mám od nich pouze internet a vše je v pořádku. Bydlím na Plánickém předměstí. |
|---|---|
|   |
| 25.04.2012 21:17 od hnitka příspěvků: 41 karma: +0/-0 | jednoduše pár lidem vše funguje jak má a ostatním na prd ale my s tím bohužel nic nenaděláme |
|---|---|
|   |
| 26.04.2012 13:46 od tomasek1234 příspěvků: 375 karma: +5/-4 | Vypoved. Je to snadne a zbavi vas to Ria navzdy. Firma s podobnym shit pristupem a sluzbami nema na trhu co delat. Skoda tech kvalitnich a dobre fungujicich lokalnich provideru, ktere koupili a znicili. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.