| 15.11.2010 12:55 od miquell příspěvků: 5 karma: +0/-0 | Zdravím. Doporučí mi někdo slušné připojení ve Stráži pod Ralskem (Máchova 4). Chtěl jsem původně Rio media, ale četl jsem na ně jen negativní reakce. Díky |
|---|---|
|   |
| 15.11.2010 20:56 od cz-george příspěvků: 39 karma: +0/-0 | Já už delší dobu čekám, až mi tu půjde připojení od nového Ralskonetu z Jablonného v Podještědí, ale letos to už nejspíš nebude :( Bydlím vzadu v Rusku, Máchova 375. Taky mám Rio Media, bývalý ralsko.net, rychlost jen 2048/1024 a konečně bych už chtěl něco rychlejšího :)Možná by tam mohlo jít O2 nebo T-Mobile, ještě by stálo za to vyzkoušet eurnet, ale nevím nevím, přece jen je to taky wifina :) http://www.eurnet.cz :) |
|---|---|
|   |
| 08.12.2010 09:28 od miquell příspěvků: 5 karma: +0/-0 | Nový ralskonet jsem kontaktoval a pokaždé jsem slyšel, že by do týdne měli vyřešit z kterého směru budou Stráž připojovat, ale stále nic. |
|---|---|
|   |
| 08.12.2010 09:31 od miquell příspěvků: 5 karma: +0/-0 | Tak nový ralskonet jsem kontaktoval a pokaždé když jsem tam volal tak říkali, že jednají a do týdne by měli vědět ze kterého směru bude Stráž připojena. Už je to měsíc a stále nic. |
|---|---|
|   |
| 08.12.2010 14:51 od tomasek1234 příspěvků: 365 karma: +1/-2 | zkus metronet, taky se tam v okoli motaji. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.