Rychlost:Fórum: O2 ADSL 8 MB Proč nejde vytvořit svůj vlastní dedi

O2 ADSL 8 MB Proč nejde vytvořit svůj vlastní dedikovaný herní server.

O2 ADSL 8 MB Proč nejde vytvořit svůj vlastní dedikovaný herní server.

Strana:1 2 3
10.11.2010 17:49
od karlos

Teď bych chtěl mluvit obecně takže: založím si třeba svůj vlastní dedicated server například u hry: Alien Swarm.rnA vše mám vytvořené teď se připojím do hry najdu v seznamu online servru ten svůj a teĎ narazím na problém nemůžu se na něj připojit hra mě načítá a pak to celé spadne prosim vás jak na to???rnTyhle problémy mám i u dalších her!!!rnrnUž jsem zkoušel i updatovat router a povolovat některé porty v nastavení routeru (EchoLife HG520i), které tahle hra využívá.rnVůbec to nerozjedu!rnrnrnrnJá bych chtěl příjít na to, proč se ostaní lidé na mě mohou připojit, a porč mě hra spadne a ty lidé co byli připojení na tom mém servru se odpojí a já samozřejmě taky :///rnrnA zkoušel jsem nastavovat porty u mého routeru nastavil jsem takto: vybral jsem položku basic: a další položku NAT a dále virtual server a tam jsem to nastavil takto:rnrnVirtual Server for Single IP AccountrnrnNAT - Virtual ServerrnrnVirtual Server for Single IP AccountrnRule Index: 2rnApplication: Avp Dedicated ServerrnProtocol: AllrnStart Port Number: 27010rnEnd Port Number: 27010rnLocal IP Address: 10.0.0.1rnStart Port(Local): 27010rnEnd Port(Local): 27010rnrnProstě potřebuju vědět co tam mám špatně...rnrnZačínám si myslet, že mě prostě tyhle porty co já potřebuji mít otevřené mě blokuje můj poskytovatel internetu!!!rnrnCo si o tom myslíte??rnrnVěčině lidí to funguje no problém a mě zase něco nefunguje...nProsím pomoc

10.11.2010 20:35
od warman

:10.11.2010 17:49Teď bych chtěl mluvit obecně takže: založím si třeba svůj vlastní dedicated server například u hry: Alien Swarm.rnA vše mám vytvořené teď se připojím do hry najdu v seznamu online servru ten svůj a teĎ narazím na problém nemůžu se na něj připojit hra mě načítá a pak to celé spadne prosim vás jak na to???rnTyhle problémy mám i u dalších her!!!rnrnUž jsem zkoušel i updatovat router a povolovat některé porty v nastavení routeru (EchoLife HG520i), které tahle hra využívá.rnVůbec to nerozjedu!rnrnrnrnJá bych chtěl příjít na to, proč se ostaní lidé na mě mohou připojit, a porč mě hra spadne a ty lidé co byli připojení na tom mém servru se odpojí a já samozřejmě taky :///rnrnA zkoušel jsem nastavovat porty u mého routeru nastavil jsem takto: vybral jsem položku basic: a další položku NAT a dále virtual server a tam jsem to nastavil takto:rnrnVirtual Server for Single IP AccountrnrnNAT - Virtual ServerrnrnVirtual Server for Single IP AccountrnRule Index: 2rnApplication: Avp Dedicated ServerrnProtocol: AllrnStart Port Number: 27010rnEnd Port Number: 27010rnLocal IP Address: 10.0.0.1rnStart Port(Local): 27010rnEnd Port(Local): 27010rnrnProstě potřebuju vědět co tam mám špatně...rnrnZačínám si myslet, že mě prostě tyhle porty co já potřebuji mít otevřené mě blokuje můj poskytovatel internetu!!!rnrnCo si o tom myslíte??rnrnVěčině lidí to funguje no problém a mě zase něco nefunguje...rnProsím pomoc

To mas problem na pc, predpokladam ze pouzivas steam-tak tam bych hledal problem. Urcite neni u internetu, kdyz se na tebe logicky vsichni pripoji, ale ty se nemuzes pripojit na sebe... Spis zkus tu hru pustit a zkusit se pripojit pres loopback (127.0.0.1), pak napis jestli ti to uz jede :)

11.11.2010 11:22
od karlos

warman:10.11.2010 20:35To mas problem na pc, predpokladam ze pouzivas steam-tak tam bych hledal problem. Urcite neni u internetu, kdyz se na tebe logicky vsichni pripoji, ale ty se nemuzes pripojit na sebe... Spis zkus tu hru pustit a zkusit se pripojit pres loopback (127.0.0.1), pak napis jestli ti to uz jede :)
rnrnHele prosimtě můžeš mě trošku více popsat jak na to prosím?rnJá jsem na tohle amatér :(((rnrnTohle asi nebude ono?rnrn
http://support.microsoft.com/kb/839013/cs
rnrnrnrnrnrnrnrnrnPS: Mám windows 7rnrnrnrnrnhttp://www.youtube.com/watch?v=gmynCBKyWxQ

11.11.2010 12:19
od warman

normalne kdyz se chces napojit na ten server tak napises jako IP adresu 127.0.0.1 to je cely... Nic nemusis instalovat, nic nastavovat. To je automaticky u VSECH (BSD,Linux,windows,beos,os/2,......) operacnich systemu. Proste kdyz se chces pripjojit tak napis 127.0.0.1:xxx (misto toho x napises port,pokud je treba)

11.11.2010 12:45
od karlos

warman:11.11.2010 12:19normalne kdyz se chces napojit na ten server tak napises jako IP adresu 127.0.0.1 to je cely... Nic nemusis instalovat, nic nastavovat. To je automaticky u VSECH (BSD,Linux,windows,beos,os/2,......) operacnich systemu. Proste kdyz se chces pripjojit tak napis 127.0.0.1:xxx (misto toho x napises port,pokud je treba)
rnrnJak tu adresu tam mám napsat?rnNení totiž kam!rnrnA ne jen, že já se nemůžu sám na sebe připoji, ale ani ostatní lidé se na mě vůbec nepřipojí.rnA když povolim port v routeru nastavení tak už se lidé na mě sice připojí, ale když dám spustit server tak toi celé spadne.rnJako kdyby to vůbec nepřijmalo žádné pakety já je třeba odesílám ale nepřijmám nic nebo je to naopak nevím. Help me :(((

11.11.2010 13:44
od warman

Karlos:11.11.2010 12:45rnrnJak tu adresu tam mám napsat?rnNení totiž kam!rnrnA ne jen, že já se nemůžu sám na sebe připoji, ale ani ostatní lidé se na mě vůbec nepřipojí.rnA když povolim port v routeru nastavení tak už se lidé na mě sice připojí, ale když dám spustit server tak toi celé spadne.rnJako kdyby to vůbec nepřijmalo žádné pakety já je třeba odesílám ale nepřijmám nic nebo je to naopak nevím. Help me :(((
rnjeste me napadlo-zkusit vypnout firewall ve windows ;)rnoprava-tedka se divam ze je to integrovany s ADSL modememe :)

11.11.2010 13:51
od karlos

warman:11.11.2010 13:44jeste me napadlo-zkusit vypnout firewall ve windows ;)

Ne to nepomohlo.
A i routeru jsem ho zkoušel vypínat.

11.11.2010 13:52
od karlos

Karlos:11.11.2010 13:51Ne to nepomohlo.

A i routeru jsem ho zkoušel vypínat.

Prostě ani u jedné hry si nemůžu založit svůj vlastní server a když už tak s problémy, že to vůbec nerozjedu :(((

11.11.2010 14:08
od warman

zkousels to z modemu pripojit primo do PC? aby to neslo pres router. Jses prvni ktery s tim ma problemy, to bude jenom nejaka prkotina...

11.11.2010 14:13
od karlos

warman:11.11.2010 14:08zkousels to z modemu pripojit primo do PC? aby to neslo pres router. Jses prvni ktery s tim ma problemy, to bude jenom nejaka prkotina...
rnrnNe ja nemam notas ten by byl neidealnejsi na test mám jenom stolní pc.rnrnTakže ty myslíš kdybych měl své pc připojené přes lan kabel do modemu tak by to mělo na 100% fungovat a jestli ne tak kde by byl potom problém kde?rnrnJinak to nemám přes kabel, ale přes wifi chytám signál z toho routeru EchoLife HG520i od O2 nevím může být více možností proč to nejde a chci na to přijít a vřešit tento problém.

22.11.2010 19:06
od psp822

Karlos:11.11.2010 14:13rnrnNe ja nemam notas ten by byl neidealnejsi na test mám jenom stolní pc.rnrnTakže ty myslíš kdybych měl své pc připojené přes lan kabel do modemu tak by to mělo na 100% fungovat a jestli ne tak kde by byl potom problém kde?rnrnJinak to nemám přes kabel, ale přes wifi chytám signál z toho routeru EchoLife HG520i od O2 nevím může být více možností proč to nejde a chci na to přijít a vřešit tento problém.

docela blbost mít stolní PC připojený přes wifi ne?

23.11.2010 00:02
od karlos

psp822:22.11.2010 19:06docela blbost mít stolní PC připojený přes wifi ne?

A jak chceš jako řešit ADSL připojení po kabelu do prvního patra?

Když nemůžu po baráku rozvádět žádné kabeli jak se mi zachce.

Protože mě ten barák nepatří jsem tam totiž v pronájmu takže takovéhle úpravy jsou zakázané a majitel si to vůbec nepřeje.

Nebo máš jinné řešení, jak se připojit spoléhlivě k internetu?

Krom té wifi, což je podle tebe blbost, ale nouzové řešení ne žádné kabele, když si je za takových podmínek nemůžu dovolit.

Ale i přesto si myslím, že by ten problém mohl dělat wifi připojení, kdyby to bylo po kabelu, tak by žádné problémy nebyli co vy nato nebo jste jinného názoru chci tuhle diskuzi více rozvynout.

A problém následně vyřešit...

23.11.2010 13:15
od psp822

Karlos:23.11.2010 00:02A jak chceš jako řešit ADSL připojení po kabelu do prvního patra?

Když nemůžu po baráku rozvádět žádné kabeli jak se mi zachce.

Protože mě ten barák nepatří jsem tam totiž v pronájmu takže takovéhle úpravy jsou zakázané a majitel si to vůbec nepřeje.

Nebo máš jinné řešení, jak se připojit spoléhlivě k internetu?

Krom té wifi, což je podle tebe blbost, ale nouzové řešení ne žádné kabele, když si je za takových podmínek nemůžu dovolit.

Ale i přesto si myslím, že by ten problém mohl dělat wifi připojení, kdyby to bylo po kabelu, tak by žádné problémy nebyli co vy nato nebo jste jinného názoru chci tuhle diskuzi více rozvynout.

A problém následně vyřešit...

jo připoj se po vnitřní istalaci el energie http://wifi.aspa.cz/edimax-hp-2002ac-av-powerline-fast-ethernet-bridge-200mbps-integr-zasuvka-a-filtr-1ks-z101571/

23.11.2010 14:42
od karlos

psp822:23.11.2010 13:15jo připoj se po vnitřní istalaci el energie http://wifi.aspa.cz/edimax-hp-2002ac-av-powerline-fast-ethernet-bridge-200mbps-integr-zasuvka-a-filtr-1ks-z101571/

Jak tohle funguje?

Budu asi potřebovat tyhle zařízení dvě jedno pro modem a druhé pro pc že?

23.11.2010 15:00
od psp822

Karlos:23.11.2010 14:42Jak tohle funguje?

Budu asi potřebovat tyhle zařízení dvě jedno pro modem a druhé pro pc že?

ano 2x

Strana:1 2 3
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.