Rychlost:Fórum: Podivná zkušenost

Podivná zkušenost

Podivná zkušenost

Strana:1 2 3
27.09.2011 01:29
od xman

anders:25.09.2011 07:45Pane xman (zaměstnanče konkurence??!;-)),vám evidentně dělá dobře ten pocit že někoho dostáváte,štvete a ničíte argumenty tak,že má zapotřebí kroutit se a lhát (smím vědět kde přesně??) a až takto urputně něco skrývat.. Svým hysterickým podezíráním,vztahovačností a domýšlením souvislostí se tu ale dostáváte a zamotáváte leda sám! I toho si zdejší kolemjdoucí všimnou.Nebo prostě máte smysl pro humor.. K tématu "O2 vs. Jaronet-oblbování lidí": možná sám víte že je to trochu jinak,tedy opět polopravda,ale to už zase lžu,takže mlčím.. P.S.: Tady je zvětšený výřez "fiktivní smlouvy" http://www.imagehosting.cz/?v=p1010856.jpg ,po tom kdo a odkud jsem vám s odpuštěním nic není - čistě z důvodu ochrany soukromí.

Tak to mě rozesmálo, nejsem zaměstnanec konkurence a nejsem ani majitel konkurence ;-D , jen pracuji na technologiích v tomto odvětví a oni si najímají mě ;-) To ale andersi asi neznáte že, když musím být zaměstnanec konkurence ;-) Už jsem viděl spoustu prasečin jak u této firmy tak i u některých jiných za spoustu let. Instalace přes stromy a tak dále, jak to má pak fungovat ;-) Když to nestačí tak tam dají megaprasečí anténu a věřím že i výkon na max, proč koukat na nějaký limit ;-) Zaprší na listí a jak to pak tomu chudákovi co to tak má jede? No pěkně mizerně, agregace to schová přeci a hlavně že ho mají = platí ;-) U O2 si mohou zjistit jak jim to cca. pojede, úvazek není a je to pravda, kde je vaše oblbování touto společností? U dost wifi providerů také není úvazek ;-) Andersi, dostáváte se sám a to již od počátku ;-) O tom jak jste zde neskonale lhal je patrné a stačí to krásně pročíst ;-) Ano, máte pravdu v tom že jak si to někdo pročte tak mu dojde Vaše spojení, což tu i zde proběhlo ;-) Čím pak mě pobavíte příště, už se nemůžu dočkat ;-) Jak je vidno, tak o neuvazování smlouvou ostatními ISP se již raději nevyjádříte že, JaroNet to stále dělá a stejně tak již nenapíštete nic k ostatním věcem a budete mlčet o tom ;-) Oblbují lidi, ví to velice mnoho lidí jenž si prošli u této firmy JaroNet a je moc krásná stránka i na FB (facebook.com) o této firmě;-) Ostatní ať si počtou, mají na to právo ;-) Není mě nic do toho kde bydlíte, mohl jste udělat aspoň úryvek a nechat jen Obec nebo město kde to aspoň trošičku funguje a různá měření během dne, šičky, ráno, odpoledne a večer ;-) To ale neuděláte že, to čeho jsem si všimnul já si všimnulo více lidí že pseudoodborníku do kterých se velice rád navážíte ;-) Jak někdo ukazuje vaše neznalosti a ukáže na Vaše nepravdy o tom jak by jste musel vlastnit více ISP jelikož je doporučujete dle vašich slov na fóru a přitom to není pravda což jste nakonec kápl božskou ;-) Nemám důvod psát že lidé mají jít tam a tak jak vy ;-) Neurčuji žádnou firmu konkrétně, lidé si vyberou sami a nesnáším když někdo lže a maskuje se. Krytizujete ostatní jak jste znalý v oboru, všichni jsou pseudoodborníci a můžou si za svoje problémy že jim net pořádně nejede. Jsou to od Vás ubohé kecy ;-D Nepsal jste že nebudete radši už nic psát? ;-)

Statistika anders 12Mb/12MB 1:4 :
Testy uživatele ANDERS
Zobrazeno maximálně posledních 15 testů.
Datum IP/ISP Server Down
kbit/s Up
kbit/s Odezva
min(ms) Stabilita

-.09.2011 JaroNet (wifi) 4 10,953.64 10,544.82 14.0 71.7%

-.09.2011 JaroNet (wifi) 6 4,386.39 4,563.41 20.0 60.7%

-.09.2011 JaroNet (wifi) 4 6,227.18 4,660.19 16.0 60.6%

-.09.2011 JaroNet (wifi) 6 10,906.48 8,124.58 13.0 84.5%

-.09.2011 JaroNet (wifi) 6 8,906.25 6,783.49 20.0 55.7%

-.09.2011 -.jaronet.cz 4 9,339.64 6,521.74 14.0 71.0%

-.09.2011 JaroNet (wifi) 6 11,506.43 8,817.05 14.0 84.4%

-.09.2011 JaroNet (wifi) 4 9,062.00 10,169.49 22.0 89.3%

-.09.2011 JaroNet (wifi) 6 10,626.89 9,309.54 14.0 86.1%

-.09.2011 JaroNet (wifi) 6 8,954.95 7,628.73 15.0 66.2%

-.09.2011 JaroNet (wifi) 6 8,360.84 8,397.48 16.0 50.5%

-.09.2011 JaroNet (wifi) 6 11,431.44 10,398.61 13.0 96.4%

Že by začala fungovat agregace na megatarifu 12Mb/12Mb 1:4 a někdo trošičku použil internet?

-.09.2011 JaroNet (wifi) 6 4,386.39 4,563.41 20.0 60.7%

-.09.2011 JaroNet (wifi) 4 6,227.18 4,660.19 16.0 60.6%

Kde je Vaše chlubení tímto? To jste nějak opoměl dát sem ;-)

A jak to pojede když budou využívat 4.lidé?

12/4=3Mb klidně celý den a i celý měsíc ;-)

Není to ale jen o lidech v té agregaci ale i v celku kapacity k vysílači a nemusí být ani minimální rychlost.

Dáme tomu čas a dopadnete jako ostatní, to ale sem přeci nenapíšete že, stejně jak Vaši rychlost 4,5Mb na 4,3Mb, to bude opět od Vás ticho o tomto, no a důvod? Pane JaroNet ;-)

KOLIK ZA TO? 504 s DPH/měsíc = SUPER cena za MegaTarif = ubohé ;-D;-D

Teď ještě aby ti 3.lidé začali využívat internet a jste tam kde ostatní. Když se člověk ohlédne nad jejich rychlostma, tak se stejně nějak pořád dostává na stejné hodnoty a je to pouze hra s čísly u tarifů ;-) Pomohou si jen nepatrně a jak to můžete chválit, přece Vám nedají za Vaše peníze moc ;-)

U jiných ISP mají lidé za menší peníze stabilní a pevnou rychlost po celý den, smlouvu bez úvazku a to klidně i těch 10Mb,12Mb,16Mb,... kterých jim to jede po wifi stále, mají IPTV a jiné VIP služby v ceně.

Obrázek si jistě udělají další čtenáři.

Nádherné jak jsou Vaše příspěvky pouze v pracovní dobu každý den, nefunguje v tyto hodiny tato firma? ;-)

Zde je zákazník co dal svojí rychlost na youtube.com - dle rychlosti na začátku 4Mb/4Mb 1:4

http://www.youtube.com/watch?v=-ckq_yBm5cg

28.09.2011 11:21
od anders

Ou!! Tak to šlo přímo na komoru...:-D Teď jste mě opravdu zničil,ba přímo přikoval!! Víte co nesnáším zase já?? Když jsem za lháře a vychcaného alibistu jen proto,že nepotvrdím nebo popřu to co mi na základě nepřesného pochopení mnou vyřčeného podsunul někdo jehož ego je neohroženě přesvědčeno o absolutní neomylnosti. Klidně si myslete že mi došly argumenty a nemám co dodat a mám zapotřebí se vylhávat. Jak už jsem napsal - lidi ví svoje (jak to že sem už pár let takřka nikdo nepíše o výpadcích a nefunkčnosti jako v minulosti? aháá,oni vlastně mají zablokovaný přístup na toto fórum,aby se lidi nedozvěděli PRAVDU a dostanou se sem jen ti VIP v rámci balíčku dobře zaplacených výhod za účelem propagace..;-)) a důkazy že jste vy tím kdo tu cíleně vytahuje rádoby "kontroverzní" detaily a zastírá nehodící se fakta lze dohledat na internetu,stačí porovnat ceník (a info o minimálních rychlostech = žádné oblbování) na webu Jaronetu s ceníky a rychlostmi některých dalších firem (4M 1:10 za 400kč, 2M/2M za 600kč, 6M/3M za 960kč,výjezd technika za 900kč,jó tomu říkám láce,a to jsou všechny tarify více či méně agregované,tudíž vše je "až"!) aby bylo jasné že nic není tak černobílé jak se tu tvrdí,jen to chce se rozhlédnout... Lži? To nechť posoudí nestranní pozorovatelé..;-)

02.10.2011 14:43
od xman

anders:28.09.2011 11:21Ou!! Tak to šlo přímo na komoru...:-D Teď jste mě opravdu zničil,ba přímo přikoval!! Víte co nesnáším zase já?? Když jsem za lháře a vychcaného alibistu jen proto,že nepotvrdím nebo popřu to co mi na základě nepřesného pochopení mnou vyřčeného podsunul někdo jehož ego je neohroženě přesvědčeno o absolutní neomylnosti. Klidně si myslete že mi došly argumenty a nemám co dodat a mám zapotřebí se vylhávat. Jak už jsem napsal - lidi ví svoje (jak to že sem už pár let takřka nikdo nepíše o výpadcích a nefunkčnosti jako v minulosti? aháá,oni vlastně mají zablokovaný přístup na toto fórum,aby se lidi nedozvěděli PRAVDU a dostanou se sem jen ti VIP v rámci balíčku dobře zaplacených výhod za účelem propagace..;-)) a důkazy že jste vy tím kdo tu cíleně vytahuje rádoby "kontroverzní" detaily a zastírá nehodící se fakta lze dohledat na internetu,stačí porovnat ceník (a info o minimálních rychlostech = žádné oblbování) na webu Jaronetu s ceníky a rychlostmi některých dalších firem (4M 1:10 za 400kč, 2M/2M za 600kč, 6M/3M za 960kč,výjezd technika za 900kč,jó tomu říkám láce,a to jsou všechny tarify více či méně agregované,tudíž vše je "až"!) aby bylo jasné že nic není tak černobílé jak se tu tvrdí,jen to chce se rozhlédnout... Lži? To nechť posoudí nestranní pozorovatelé..;-)

Tak jste opět pobavil ;-) Opět nic o tom že neukážete jak Vám to i funguje, nic o tom že uvazují závazkem a spousta dalšího ;-)

A co třeba toto z jedné firmy:

Používáme výhradně schválené 5 GHz pásmo pro eliminaci velkého zatížení a provozu v pásmu 2,4 GHz

Neúčtujeme žádný připojovací poplatek
14 denní bezplatný zkušební provoz

Připojení bez jakéhokoliv měsíčního objemového či časového limitu

Možnost veřejné IP adresy zdarma
Symetrické rychlosti

Individuální přístup – můžete si navrhnout výši měsíčního paušálu a my Vám následně navrhneme možné technické parametry připojení

Non-Stop technická podpora

Žádná minimální doba připojení, smlouva se uzavírá na dobu neurčitou

Ceny připojení od 250,– Kč/měsíc
Další firma:

Tarif Rychlost Cena bezDPH Cena vč. DPH Pásmo

Mini 2 Mbps 167,- Kč 200,- Kč 5 GHz

Basic 5 Mbps 208,- Kč 250,- Kč 5 GHz

Basic+ 8 Mbps 292,- Kč 350,- Kč 5 GHz

Advanced 12 Mbps 375,- Kč 450,- Kč 5 GHz

Premium 16 Mbps 458,- Kč 550,- Kč 5 GHz

LinePro 20 Mbps 583,- Kč 700,- Kč 5 GHz

Kde je agregace? - Nikde ;-)

Tarify jsou bez datových omezení (bez FUP, žádné omezování počtu stahovaných MB)

Linka má nízké latence - krátký ping - vhodné pro hlasové služby VoIP i pro hraní her

Linka je vždy napojena na optiku a rádiem 5GHz je šířena po regionech celé ČR

Smlouva se uzavírá na dobu neurčitou, připojení je bez závazků

Linka má nepřetržitou technickou podporu – monitorovací systém + vybavený servisní sklad

Linka má 7 denní bezplatný zkušební provoz

Pokud jste vázáni smlouvou u konkurence, linka je pro Vás ZDARMA na celé období výpovědi

Pokud jste vázáni smlouvou u konkurence, Vaši výpověď za Vás s Vaším pověřením vyřídíme my

Cenu přídavných zařízení pro šíření signálu po Vašem bytě lze smluvně rozložit do měsíčních paušálů

Od nás získáte i INTERNETOVOU TELEVIZI (IPTV) s velkým množstvím programů,zcela ZDARMA

Další:

5Mb/5Mb - 150 s DPH - ZTP nebo 58.let - pro Seniory

5Mb/5Mb (**10Mb) - 300 s DPH
10Mb/10Mb (**20Mb) - 500 s DPH

• * Stahování v nočních hodinách je dvojnásobná (23:00 až 6:00)

Nízké latence, připojení je velmi vhodné pro hlasové služby VoIP

Tarify bez datových omezení (bez FUP)

Linka je symetrická rychlost stahování se rovná rychlosti odesílání

IPTV Zdarma

Smlouvu s vámi uzavíráme vždy na dobu neurčitou, naše připojení je svobodné a bez závazku

Pokud smlouvu o poskytování vypovíte do 6 měsíců od začátku vašich plateb, je nutno koncové zařízení vrátit

Pokud přípojku budete používat 7 a více měsíců, koncové zařízení přejde do vašeho vlastnictví

Měsíční platba 500 Kč - instalace zdarma

Měsíční platba 300 Kč - instalace za 900 Kč včetně DPH

Měsíční platba 150 Kč - instalace za 1500 Kč včetně DPH

Toto je jen malá ukázka cenově podobných, SMLOUVY BEZ ÚVAZKU - doba určitá bez agregací ;-) Vše z okolí, že by jen tato firma byla tak proti lidem - ANO!

Proč sem lidé tolik nepíší? No protože se této firmy postupně zbavují a říkají si to mezi sebou ;-) Mě se líbí, jak stačí říct název JaroNet nebo jméno majitele mezi lidmi a je hotovo ;-) Trh není nevyčerpatelný a jednoho dne na to příjdou, nepomůže změna názvu firmy protože bude stačit jméno majitele ;-)

16.10.2011 15:42
od anders

Jsem rád že lidi bavím. Ještě tedy něco přidám,ať to stojí za to..;-) http://www.youtube.com/watch?v=BNSjF0S7Av4

16.10.2011 16:11
od warman

anders:16.10.2011 15:42Jsem rád že lidi bavím. Ještě tedy něco přidám,ať to stojí za to..;-) http://www.youtube.com/watch?v=BNSjF0S7Av4

no a? to si snad dokaze clovek spocitat, kdyz ti to jede 10mbits, tak ze budes stahovat priblizne 1,4MBs :)

17.10.2011 09:20
od anders

Samozřejmě,toto nemá být machrování jak rychle mi to jede,to je pouze přirozená hermetická reakce na "usvědčující" odkaz na youtube kdesi výše..:)

xman:27.09.2011 01:29Zde je zákazník co dal svojí rychlost na youtube.com - dle rychlosti na začátku 4Mb/4Mb 1:4

http://www.youtube.com/watch?v=-ckq_yBm5cg 

Strana:1 2 3

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.