Rychlost:Fórum: Brno-Zábrdovice ulice Cejl 86

Brno-Zábrdovice ulice Cejl 86

Brno-Zábrdovice ulice Cejl 86

02.09.2010 16:16
od kamil2268

Dobrý den,

na dané adrese hledáme nejlepší připojení. Máme zde pronajmutý byt (studenti - informatici). Bohužel nic lepšího než posrané ADSL od O2 a wifi od ABnet, které je šíleně předražené tu zřejmě není. Doporučíte mi něco? Nemám problém platit víc, ale chci kvalitu (rychlost, stabilita).

Děkuji

02.09.2010 19:13
od anders

Podle infa na rychlost.cz by tam mohl mít pokrytí Jaronet www.jaronet.cz ,ale chtělo by to se informovat přímo u nich.Mám jejich připojení a kvalita je řekl bych velmi solidní.

02.09.2010 19:24
od warman

:02.09.2010 16:16Dobrý den,

na dané adrese hledáme nejlepší připojení. Máme zde pronajmutý byt (studenti - informatici). Bohužel nic lepšího než posrané ADSL od O2 a wifi od ABnet, které je šíleně předražené tu zřejmě není. Doporučíte mi něco? Nemám problém platit víc, ale chci kvalitu (rychlost, stabilita).

Děkuji

u ciganu nic jinyho neni, vsechno rozkradli ;)

07.09.2010 21:44
od svestka

na cejlu 91 ma vysilac PCservisBrno.cz, viz. web

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.