| 02.07.2011 10:41 od robis příspěvků: 20 karma: +0/-0 | me zkusenosti s orbisnetemrnrnpokud internet jede pak je rychlost povetsinou stabilnirnrnco se tyce pingu pri jakemkoliv downloadu (prohlizeni www) se zveda ping na trimistne cislo a vyse (udajne normalni jev ... zajimave ze napr u 802 ci techcomu to bylo mensi)rnrnstabilita? - stabilni vypadky, stabilne nekolikrat v tydnu nejede net delsi dobu, za dobu cca 6 mesicu provolano na podporu ci primo technikovi cice nez 3 hodiny hovorurnrnkomunikace? - obcas se neda dovolat na technickou podporu ikdyz maji hodiny kdy maji zvedat telefon, kdyz se dovolate vzdyslysite nejakou pohadku proc to nejede (u me sem mel spatne kabely, konektory, antenu, routr, vysilac, obcas neco zadrbali technici, hlavni tah odpojeny, nekdo na me omylem uploadoval vic dat nez sem mel download, vadne ppoe ... cekam uz jen na pad letadla, vulkan, zemetreseni a navstevu mimozemske rasy ktera omylem prerusila spojeni ... a to nechci videt co se stane v zime :) )rnzajimave je take fakt ze technicka podpora neumi v Orlove pomoci ... proc? ... protoze cituju vyjadreni technika "se tam nemuze dostat protoze tam sou nejake jine hesla nebo neco"rnsranda bylo ze vcera mi dosla i faktura na zaplaceni za internet jenom sem ji nemel jak zaplatit kdyz nejel net :)rnrntakze tolik moje zkusenost s touto firmournrna proc sem u nich? kamarad technik mi rikal bude to stabilni net pojede jak hodinky a hlavne je levny za 300 Kc 5/1 Mbit ... akorat to je stabilni vypadkovy net co me kvuli telefonu stoji vic penez nez kdybych byl u konkurencernrnpokud k nim pujdete pak doufejte ze nebudete mit stejne problemy nebo se si posilnete nervy :) |
|---|---|
|   |
| 04.07.2011 08:58 od mirek-l příspěvků: 4 karma: +0/-0 | |
|---|---|
|   |
| 04.07.2011 09:00 od mirek-l příspěvků: 4 karma: +0/-0 | |
|---|---|
|   |
| 04.07.2011 09:00 od mirek-l příspěvků: 4 karma: +0/-0 | |
|---|---|
|   |
| 04.07.2011 09:11 od mirek-l příspěvků: 4 karma: +0/-0 | I já jsem asi udělal stejnou blbost, od května mám v Orlové-Lutyni u nich internet (předtím Meep) a TV. Problémy s příjmem TV mám neustále (zmražení obrazu, "černá" obrazovka TV s nutností restartu settopboxu). Uplynulé 4 dny, kdy občas silně pršelo však nefungovalo vůbec nic. Můžu říct, že jimi poskytované "služby" jsou na velmi nízké úrovni, měli by se učit u rumunské Digi. Velmi často volám, co s tím míní dělat - "řeší to". Výmluvy jsem si přečetl, takže mne snad již nepřekvapí. Vzhledem k tomu, že fakturují s 3 měsíčním předstihem opravdu "kvalita" odpovídající rozumné ceně. |
|---|---|
|   |
| 04.07.2011 17:41 od ko33 příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Mám internet od orbisu od unora a do dnešního dne jsem měl dva výpadky. z toho jeden byl po autonehodě někde před ostravou kdy nešlo i UPC. Jinak to fachá na 100% Mám optiku ve Frýdku místku a proto čekám na zapojení TV. Uvidíme jak to bude fungovat. Nečekám od toho nic světoborného ale za zkoušku to stojí. samozřejmě co se týče technické podpory stojí za prd..... |
|---|---|
|   |
| 22.12.2011 07:01 od gustav příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Dobrý den. Tak to by asi nešlo. Jsem v invalidním důchodě, a musel bych denně volat několikrát že připojení je pomalé. A důchod bych protelefonoval za 14 dnů. Kromě toho jsem na konci a agregace je nízká. Ale nikdy ji ještě nezvedli. Kromě toho napsali mi sms, že přijdou opravit ten chumel drátu na půdu aby to trochu vypadalo lépe. Při každém novém připojení zákazníka se v tom chumlu drátu přehrabuji tak dlouho že jsou stále častější výpadky signálu nebo zdroje energie. Nepřišli ani nedali vědět proč nemohli přijit. cbgustav!!! |
|---|---|
|   |
| 28.12.2011 10:27 od akvakvac příspěvků: 1 karma: +0/-0 | 28.12 10:25 -.208.orbisnet.cz 8032 1102 12,0 77,9 28.12 10:23 -.208.orbisnet.cz 6100 189 13,0 48,4 28.12 10:21 -.208.orbisnet.cz 6930 1111 13,0 5,8 28.12 10:20 -.208.orbisnet.cz 8187 1119 13,0 61,6 28.12 10:18 -.208.orbisnet.cz 7133 1118 13,0 57,7 28.12 10:17 -.208.orbisnet.cz 7138 1112 13,0 52,1 Posledni 2 dny ta stabilita stoji fakt za prd nevite cim to je? Lokalita Vratimov jinak mi internet od orbisnetu celkem drzi |
|---|---|
|   |
| 02.02.2012 19:23 od sirius273 příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Internet od ORBISNETu každopádně NEDOPORUČUJI! Časté pády, rychlost kolísá mnohdy až k 10 KB/s. Přes den ještě ucházející, nicméně ve večerních hodinách otřesné. Odezva kolem 900ms, prohlížení internetu se stává noční můrou. Vážně uvažuji o změně poskytovatele. Odstrašující případ: |
|---|---|
|   |
| 18.03.2012 08:38 od rjar611 příspěvků: 3 karma: +0/-0 | HM to je sice pěkné , že nám tady dáte číslo kam volat, ale o víkendu tam stejně nic nezjistí, technik se vám když bude potřeba ozve v pondělí - toto je vaše zdělení, dále nemožnost jen tak vyměnit na skoušku routeru že bych viděl hned jestli je to mým routrem nebo vašimi službami je taky v celku zarážející, ten co sedí na tech. podpoře tam nemá přihlašovací údaje, a kdo by je teda měl mít, když né vaše tech.podpora. tomu říkam tech. podpora na úrovni , skvělé |
|---|---|
|   |
| 05.04.2012 00:07 od omi příspěvků: 3 karma: +0/-0 | U Orbisnetu jsem už asi 2 roky(připojení má být 10M) a absolutně nemám s nikým horší zkušenosti než-li s nimi. Máme stejné problémy s připojením jako Vy (neustále vypadává, kolísá rychlost, několikrát jsme reklamovali připojení na bezpl. lince a net se rozběhl vždy zase tak na max. 5 min. a pak se zase stáhl na minimimum) Připojení máme přes optiku a rozvedeno přes wifi. Nikdy nebyl horší signál než poslední cca 2 měsíce. Měli jsme kdysi PODA připojení a vždy vše v pořádku.Dochází nám trpělivost a odcházíme zřejmě zpátky k PODA a.s. ta nesdílí připojení a nevypadává. omi |
|---|---|
|   |
| 05.04.2012 00:11 od omi příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Takhle vypadá výborné připojení večer, ráno a odpoledne nejde změřit, protože nejede většinou vůbec: 04.04 23:51 omi |
|---|---|
|   |
| 05.04.2012 00:20 od omi příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Teď mají novinku!!! NONSTOP linku 800330073, na kterou jsem dnes volala 4x a ani jednou jsem se nedovolala. Občas oprava nastala po zavolání, ale fungovala asi 5 minut :-D A nejlepší fór, co jsem kdy slyšela z technické podpory byl, že jim můj router vyřadil celou síť :-D Tak buď mám tak super inteligentní router, který se sám napíchne na síť a zlikviduje ji nebo tu síť nemají zabezpečenou nebo ten technik něco hulil :-D omi |
|---|---|
|   |
| 04.05.2012 14:34 od robis příspěvků: 20 karma: +0/-0 | Jak vam to jede po te slavne akci kdy to odkoupil Internet home (hezky nazev pro telefonicu :) )? ted myslim optika a wifi |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.