Podpořte rychlost.cz

umístěním odkazu nebo ikonky na svůj web.

RYCHLOST.CZ - test připojení internetu, databáze internetového připojení, diskuzní fórum
HTML kódy zde po kliknutí.

Další národní testery

Slovensko: Merač
Polsko: Predkosc internetu
Itálie: Test velocita ADSL
Rychlost:Fórum: Problém s rychlostí

Problém s rychlostí

Informační stránka poskytovatele připojení O2, všechna témata v diskuzi o O2.

diskusní fórum, zpět do kategorie, vložit odpoved
06.02.2010 21:04
IP: 88.102.103.-
Zdravím.Mám větší problém s mojim internetem.Mám internet od O2 a jelikož jsem cca 3km od ústředny,tak mám hodně malo rychlost :Download: 1 670,94 kbit/s (208,87 kB/s)
Upload: 81,03 kbit/s (10,13 kB/s)
Webová odezva: cca 70ms
(měřeno při vypnutí všech aplikací)

A teď k probému.Upload je nehorázně malý a potřeboval bych ho ,pokud to nějak jde,zvýšit.Nemám možnost mít lepší internet jenom tento a tak bych se chtěl pokusit s tímto problémem něco dělat.Taky jsem na internetu četl o různých accelerátorech apod že to vymaže registry a jiné a tím zvýší rychlost internetu...Mě jde o jedno,mám možnost být moderátorem v jednom internetovém rádiu ale právě kvůli tomuto UPLOADU , který je malý a vysílání tak kazí - seká , být nemůžu.Za každou pomoc budu rád.Díky
07.02.2010 16:35
IP: 90.180.38.-
Já bydlím také 3km od ústředny a mám taky O2.U mě se dlouho vymlouvali na vzdálenost a na to že problém není u nich ale u mě.Ale asi po měsíci jsem narazil na jejich lince na někoho, kdo si dal práci a odkazal mě na jejich stránky kde mi změřil parametry připojení a zjistil že je u nich nějaká chyba.Hned se mnou vyplnil nějaký servisní lístek s tím že ho předá technikům.Druhý den mi přišla sms že je problém odstraněn.Nyní jsem na tom takto:
Nezbývá než je pořád otravovat a doufat že narazíte na někoho kdo si dá práci a zkontroluje vaše připojení.
16.02.2010 18:38
IP: 90.178.58.-
edison01:07.02.2010 16:35Já bydlím také 3km od ústředny a mám taky O2.U mě se dlouho vymlouvali na vzdálenost a na to že problém není u nich ale u mě.Ale asi po měsíci jsem narazil na jejich lince na někoho, kdo si dal práci a odkazal mě na jejich stránky kde mi změřil parametry připojení a zjistil že je u nich nějaká chyba.Hned se mnou vyplnil nějaký servisní lístek s tím že ho předá technikům.Druhý den mi přišla sms že je problém odstraněn.Nyní jsem na tom takto:
Nezbývá než je pořád otravovat a doufat že narazíte na někoho kdo si dá práci a zkontroluje vaše připojení.

Tak to máš dobrý jak si na tom s rychlostí teď???
17.02.2010 20:59
IP: 89.31.42.-
:06.02.2010 21:04Zdravím.Mám větší problém s mojim internetem.Mám internet od O2 a jelikož jsem cca 3km od ústředny,tak mám hodně malo rychlost :Download: 1 670,94 kbit/s (208,87 kB/s)
Upload: 81,03 kbit/s (10,13 kB/s)
Webová odezva: cca 70ms
(měřeno při vypnutí všech aplikací)

A teď k probému.Upload je nehorázně malý a potřeboval bych ho ,pokud to nějak jde,zvýšit.Nemám možnost mít lepší internet jenom tento a tak bych se chtěl pokusit s tímto problémem něco dělat.Taky jsem na internetu četl o různých accelerátorech apod že to vymaže registry a jiné a tím zvýší rychlost internetu...Mě jde o jedno,mám možnost být moderátorem v jednom internetovém rádiu ale právě kvůli tomuto UPLOADU , který je malý a vysílání tak kazí - seká , být nemůžu.Za každou pomoc budu rád.Díky

pokud máš Win XP tak si zkus stahnout net limiter, ten ti ukáže přenos dat.... v procesech se občas oběví u XPéček nějakej proces kterej něso stahuje a odesílá, autoupdate (stahování aktualizací) nebo nějakej infocard, což jsem ani nezjistil co je... ty potřebujes aspoň 128kbps že? myslim že to by se z ADSLka dalo nak vymačknout... ale nevim jak stabilní to je u vas...
18.02.2010 10:15
IP: 90.180.38.-
diskusní fórum, zpět do kategorie, vložit odpoved

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.