Informační stránka poskytovatele připojení GTS Novera, všechna témata v diskuzi o GTS Novera.
| 30.01.2010 18:47 od patas007 IP: 194.149.108.- Registrován: 30.01.10 Příspěvků: 1 | Dobry den chtel bych se poptat na zkusenosti uzivatelu se sluzbou Novera DLS Fun 8192/512, konkretne na rychlost uploadu. Na tuto sluzbu jsem presel ze sluzby Nextra Fun, jejiz cena byla vcetne poplatku za LLU necelych tisic za mesic. Download se bezne pohyboval v rozmezi 3-4Mbps a upload pak 250-300kbps. Nyni tedy mam "rychlejsi" sluzbu za mene penez - pravda download se pohybuje kolem 6Mbps, ale na uploadu jsem nikdy nenameril vic nez 120kbps, spise se to pohybuje v rozmezi 50-70kbps. Mate nekdo podobne zkusenosti s uploadem na teto sluzbe od GTS Novera? Zatim jsem jejich podporu nekontaktoval. Sluzbu mam jen par dnu, pokud vsak nedojde ke zmene, tak to budu muset zacit resit. predem dekuji za Vase reakce. |
|---|
| 30.01.2010 22:16 od mysteria IP: 213.226.193.- Registrován: 29.03.09 Příspěvků: 75 | Tohle je zásadní problém u ADSL. Download může být vysoký až 24mbps, ale upload pouze jenom 3mbps. Dále je tam určitě agregace 1:50. U downloadu to tak nepoznáš, ale pokud zagreguješ 512kbps k 50 lidem, tak z toho má 10kbps, což je internet prakticky nepoužitelný. Právě pro tenhle otřesný upload bych si ADLS nikdy nevzal, teďka mám WIFI 2mbps/2mbp, sice nemám nijak závratný download, ale alespoň mi upload 5MB emailu s fotkama netrvá půl hodiny :) PS: Pokud máš 512kbps upload, tak stejně počítej, že maximálně ti půjde okolo 350 - 400kbps. |
|---|
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.