| 24.01.2010 09:17 od robis příspěvků: 19 karma: +0/-0 | Jelikoz ignorance a lzi spolecnosti Rio Media neznaji mezi rozhodl sem se sdeli sve zkusenosti. RIO WAVE MAX - jel, nejel , jel , nejel - 2 mesice 20 dnu sem reklamoval az kdyz sem rekl ze odchazim tak mi za par dnu zavolali ze zjistili problem na me antene. uz nejsem zakaznikem RIO MEDIA nicmene v rodine stale se RIO MEDIA pouziva jako pripojeni v panelaku ukazkovy prikald je Frydlant nad ostravici kde je opticka sit byvale 802.cz ktera fungovala paradne po odkoupeni 802-ky spolecnosti rio media sou i zde na optice vypadky mysleno spadne net a 1-2 hodky nejede kdyz jim napisete email odpovi vam za 20 dnu v lepsim pripade ze jim pri problemech mate zavolat, kdyz dalsi problem nastane tak vam na telefonu (po x minutach skvele hudby ve sluchatku) rekne clovicek napiste mi email popripade mame planovanou odstavku ktera samozdrejme neni napsana v planovanych odstavkach, popripade provadime modernizaci site anebo dalsi skvele lzi ve stylu chyba je na vasi strane nam to jede ok --- a kdyz jim do mailu prilozite tracert, pathping, ping a ukazete jim kde maji problem reknou ze tyto problemy nezaznamenali lituju pana Poborila a lituju byvale slusne zamestnance firmy 802.cz - ale to co ze sebe nechali udelat s RIO MEDIA je hnus nejvetsi vsem zakaznikum preju at si najdou lepsiho maleho poskytovatele nez takovy moloch co lze a upravuje si vse podle sebe a vysmiva se vam do ksi--tu |
|---|---|
|   |
| 26.01.2010 19:24 od tomasek1234 příspěvků: 365 karma: +1/-2 | Nejste urcite sam |
|---|---|
|   |
| 11.09.2010 20:22 od pavlikpecha příspěvků: 4 karma: +0/-0 | http://rychlost.cz/rs/20103620736.png moje rychlost uz vice jak tyden jelo mi to 4mb/s a behem 2s to spadlo na tuto rychlost po telefonu rekly ze na oprave uz pracuji (uz vice jak 2 dny melo byt vse ok) nejede nic nevim proc ale pokazde kdyz se objevi nekdo jako toto je vsechno v prdely.... |
|---|---|
|   |
| 13.09.2010 08:47 od tomasek1234 příspěvků: 365 karma: +1/-2 | jj vetsina firem co koupilo rio slo do haje. clnet, 802.cz atd.. Na druhou stranu pote co jim utekla pulka klientu jinam, kvuli vypadkum a snek rychlosti na optice a uplny rezignaci bezdratu, tak to vypada ze tem co vydrzeli to ted beha trochu lepe alespon v ceske lipe. Jinak samozrejme des a bes. |
|---|---|
|   |
| 13.09.2010 15:18 od pavlikpecha příspěvků: 4 karma: +0/-0 | Tato reakce byla z důvodu nevhodného obsahu zmoderována. (urážky, vulgarismy, spam, atd.) |
|---|---|
|   |
| 15.11.2011 22:51 od rjar611 příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Původně jsem se ani k této společnosti nechtěl vyjadřovat, ale po tom co mi dnes od nich na e-mail přišla faktura za " služby " tak přetekl pohar mé trpělivosti. Koncem měsíce září jsem kontaktoval tuto společnost zda jsou schopní mně připojit ve frýdku - místku, samozřejmě není v tom žádný problém, chcete internet i s televizí? ano proč né, během října další telefonáty kvůli ujištění , nebojte vše je v pořádku. V půlce října domluveno připojení na 31.10.2011. A je 27.10 a volájí mi, že mně připojit nemůžou protože v této bytovce přístup, ptal jsem se tedy proč mi vic než měsíc tvrdili že je vše v pořádku a mají zde nataženou optickou síť, na to mi slečna byla schopna pouze říct omlouváme se, ale to si mohli strčit za klobouk, no sehnali jsme si jiného poskytovatele a Rio jsme hodili za hlavu. Až do dnešního dne, přišel mi e-mail a v něm světe divse přiložená faktura za poskytované služby a aby toho nebylo málo tak pro jistotu za období 20.10 až 30.10.2011 Takže nejen , že nás nepřipojili k 31.10 ale ještě mají tu drzost a pošlou fakturu za služby 11 dnu před datem kdy nás měli připojit. Proto dobrá rada, pokud je u vás jiný poskytovatel internetu tak pryč od Rio media S pozdravem René Jaroš |
|---|---|
|   |
| 15.11.2011 23:03 od tomasek1234 příspěvků: 365 karma: +1/-2 | Jeste to hod sem. http://rychlost.cz/forum/tema/1977/strana-20/ |
|---|---|
|   |
| 16.11.2011 15:21 od hanzik příspěvků: 10 karma: +1/-1 | Problem takovýhto diskuzí je ten že když se najde člověk kterýmu něco nejede jak má tak to "řve" na všechny strany a snaží si vylejt vztek psaním na fora...to je mu stejně nanic a tim to nevyřeší... Když je ale další spokojenej tak to už si nechá pro sebe,protože že jo-na co by na nějakým foru psal že mu všechno běží jak má-tohle nikdo nedělá!Pak když sem někdo vleze a čte jen samý zápory tak jakej si má asi tak udělat obrázek. Napíšu teda něco úplně opačnýho než sem píše většina: Měl jsem přes rok UPC (net 25 Mb a TV 80 programů bez HD programů) za nějakých 900 Kč.Navštívil mě daelar od Ria s nabídkou připojení netu a TV (50 Mb + Tv klasika) na až 6 měsíců zdarma kvůli vyvázání se od UPC,pak první rok za 499Kč,druhý rok 619Kč.Sami si tak můžete spočítat úsporu nehledě na to že mám mít rychlost 50 Mb a jede mi to úplně v klídku kolem 70 Mb. Před rozhodnutím jestli od UPC přejít jsem si tohle forum prohlížel,přiznám se že jsem hodně váhal-proč?Protože tu jen každej nadává,ten spokojenej zákazník sem nevpáchne,proč taky...že jo... A průběh zavedení?V neděly u mě dealer sepisoval smlouvu,v pondělí mi z Ria volaly a v úterý jsem měl všechno zavedený |
|---|---|
|   |
| 16.11.2011 17:25 od pata příspěvků: 21 karma: +3/-0 | Takzvane "hustokrutoprisnej" pripad totalniho bordelu ... admin promine :)))) |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.