Rychlost:Fórum: Rio Media (CL-NET)

Rio Media (CL-NET)

Rio Media (CL-NET)

Strana:|<< ...8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >>|
30.01.2012 00:53
od tomasek1234

cz-george:29.01.2012 06:04Tak konečně už frčím na Ralskonetu :) Zatím "jen" 10 Mbit, ale časem to bude 30 :)

Tak to gratuluju. :) Tak at slouzi dobre.

30.01.2012 15:38
od vendelin56

Irenasvobodova:22.12.2011 20:30Dobrý den, po pročtení diskuse chci také upozornit na příšernou zkušenost s touto firmou. S přítelem jsme zprovoznili menší kavárnu a chtěli připojení na wifi pro zákazníky. Zavolali jsme jim a přišel jejich prodejce, nabídnul prý rychlý internet i s televizí a já nevím s čím možným, i  telefonem. Pořád opakoval o velké rychlosti za dobrou cenu, optický kabel a nevím co všechno. Nakonec jsme smlouvu podepsali, do dvou dnů nám to prý zprovozní, někdo přijde a zavolá,zapojí ….roznášková služba od nás dostala termín za dva týdny po tom co nám riomédia slíbila připojení k roznesení letáků s informací pro zákazníky, že bude  v kavárně wifi přístup.

Uběhl týden,nikdo nezavolal, nepřišel. Po týdnu jsem volala prodejci ten mi řekl, že ho to nezajímá, on smlouvu předal někam (telefonní centrum), mám si zavolat nějaké techniky, to už není jeho práce. Bylo 27.6. Evidentně mu to bylo jedno. Přes přítele se mi podařilo zjistit firmu co jim má zapojovat zákazníky, nějaký centralis , tam nám řekli že taky nic nemají a neví…… a nepřipojí nás a že máme volat nějaké telefonické centrum riomedia a konečně mi paní dala číslo,……to uběhl další týden…. ale největší zděšení z rio média přišlo až tady. Paní operátorka na lince mi s úděsným tonem řekla, že žádná smlouva u nich není a co vlastně po ní chci, proč volám ?... Já držela podepsanou smlouvu Rio media od prodejce na dva roky, neměla internet, zákazníci se ptali proč nejede když jsme ho slíbili, měli na to navázanou akci v kavárně !!!!!!….stížnosti, pokles zákazníků….nebudu ani popisovat. Firma rio media nic nenašla a jejich debilní telefonické centrum a jejich operátoři mi pořád opakovalo… omlouváme se..….omlouváme se. mám pocit že tohle se snad nemůže stát nikde jinde než v riomedia jak si pročítám tuto diskusi. Od sepsání smlouvy prosím uběhly celkem 2 měsíce !! a stále se řešilo…chvíli to vypadalo že bude….potom zase ne….neskutečná firma naprostého bordelu, pardon za výrazy pro admina. Nakonec přítel (je policista) si vzal věc do parády a pohrozil jim právníkem a okamžitě jsem smlouvu roztrhala. Jeden náš zákazník nám poradil místní firmu, která nám druhý den zapojila internet a taky přes optiku.

UŽ NECHI NIKDY SLYŠET NIC O RIO MEDIA !!!!!!!!!!

Moje rada všem, NIKDY NIC NEBERTE OD RIO MEDIA !!!! MAJÍ VE VSEM TAKOVY BORDEL CO SNAD NEMUZE BYT NIKDE JINDE. HRŮZA. JAK JE VŮBEC MOŽNÉ ŽE JEŠTĚ DNES TAKOVÁ FIRMA MŮŽE EXISTOVAT !!!

Irena Svobodová

To, že nějaký obchodní zástupce udělá chybu a zašantročí smlouvu bych nedával za vinu celé firmě. z toho, co tu píšete, jsem to tak pochopil. S obchodními zástupci veškerých firem bývají nejhorší zkušenosti, zažil jsem to u více společností. Proto raději chodím přímo na pobočky.... Pokud nemohli dohledat operátoři Vaši smlouvu, nejspíš to bude tím, že to pdělal ten kravaťák

30.01.2012 16:05
od fiala-petr

vendelin56:30.01.2012 15:38To, že nějaký obchodní zástupce udělá chybu a zašantročí smlouvu bych nedával za vinu celé firmě. z toho, co tu píšete, jsem to tak pochopil. S obchodními zástupci veškerých firem bývají nejhorší zkušenosti, zažil jsem to u více společností. Proto raději chodím přímo na pobočky.... Pokud nemohli dohledat operátoři Vaši smlouvu, nejspíš to bude tím, že to pdělal ten kravaťák

S tímto naprosto nesouhlasím, jo nejdřív to začne tímto a pak to skončí tím, že obchodníci řežou lidem kabely na satelit aby jim mohli prodat kabelovku, jak je o nich napsáno na digizone. Zajímavé čtení. Takže od této firmy pryč. Vážený pane, nejsme v devadesátých letech, a když to umí tak ať to zabalí.

30.01.2012 16:10
od vendelin56

fiala-petr:30.01.2012 16:05S tímto naprosto nesouhlasím, jo nejdřív to začne tímto a pak to skončí tím, že obchodníci řežou lidem kabely na satelit aby jim mohli prodat kabelovku, jak je o nich napsáno na digizone. Zajímavé čtení. Takže od této firmy pryč. Vážený pane, nejsme v devadesátých letech, a když to umí tak ať to zabalí.

Prosím o článek , kde je to napsáno, rád bych si početl. Obchodní zástupci byli jsou a vždy budou nevyzpytatelní...Co se týče reakce na předchozí příspěvek, nejednalo se zde o obchoďáka "ukecávajícího" na přechod k Riu, pouze nová služba. Podle mě to zadrbal, slíbil optiku, ta tam nebyla, on to zjistil a nezodpovědně to nechal na ostatních

09.02.2012 20:12
od ludek-stefka

Společnost RIO Media je jako kohout, který běhá po příliš velikém dvorku. Chvástá se, že nikdo další tak veliký kurník nemá, pokud se ale přijdete podívat blíž, uvidíte, jak to vlastně je doopravdy. Na dvorku panuje chaos a zmatek, kohout lže slepicím a okrádá je o všecko jídlo a zrní, které kdo na dvorek hodí. V reálu považujte slepice jako zákazníky, kohouta za RIO Media a dvorek je internetové připojení které poskytuje.Tak to vidím já z pozice koncového zákazníka. Podle mně naprosto sedí. Trochu ironické, ale jim to patří.

09.02.2012 22:18
od barnews

proč tu každej opisuje fráze z mojeho článku k Rio Media ? :-D

12.02.2012 15:47
od cz-george

Ve čtvrtek mi konečně dorazila smlouva a platební kalendář. Akorát nechápu, že jim nedošlo, že když PSČ 47125 mají oni alias Jablonné, tak ho nemůžu mít já ve Stráži pod Ralskem :-D A taky nechápu, že ve smlouvě je napsáno: Parametry rychlostí služby jsou brány z hlediska zařízení dodavatele, tzn. upload je ve skutečnosti rychlost stahování u klienta a download je ve skutečnosti rychlost odesílání dat od klienta. Srdínkáři, zas vymejšlíte něco novýho? :-D

13.02.2012 08:21
od warman

cz-george:12.02.2012 15:47Ve čtvrtek mi konečně dorazila smlouva a platební kalendář. Akorát nechápu, že jim nedošlo, že když PSČ 47125 mají oni alias Jablonné, tak ho nemůžu mít já ve Stráži pod Ralskem :-D A taky nechápu, že ve smlouvě je napsáno: Parametry rychlostí služby jsou brány z hlediska zařízení dodavatele, tzn. upload je ve skutečnosti rychlost stahování u klienta a download je ve skutečnosti rychlost odesílání dat od klienta. Srdínkáři, zas vymejšlíte něco novýho? :-D

Ja spis myslim ze to mysli tak, ze ti garantuji tu rychlost na zarizenich, ktere patri riu-ostatni negarantuji, tedy v podstate ani rychlost internetu-nebot prece zarizeni kde maj pripojku, tak jim nepatri.

13.02.2012 13:56
od cz-george

warman:13.02.2012 08:21Ja spis myslim ze to mysli tak, ze ti garantuji tu rychlost na zarizenich, ktere patri riu-ostatni negarantuji, tedy v podstate ani rychlost internetu-nebot prece zarizeni kde maj pripojku, tak jim nepatri.

Já to myslel tak, že vždycky se to přece psalo obráceně, tedy download je stahování dat a upload odesílání ;)

14.02.2012 07:40
od warman

cz-george:13.02.2012 13:56Já to myslel tak, že vždycky se to přece psalo obráceně, tedy download je stahování dat a upload odesílání ;)

Kdyz se nad tim zamyslis tak sam musis vedet ze je to blbost ;) oni to v ty smlouve mysleli urcite tak, ze garantuji pouze vlastni zarizeni.

05.04.2012 14:32
od horak47

Tomasek1234:30.01.2012 00:53Tak to gratuluju. :) Tak at slouzi dobre.

Za pár měsíců to stejně prodají Rio Mediu.

06.04.2012 00:01
od tomasek1234

horak47:05.04.2012 14:32Za pár měsíců to stejně prodají Rio Mediu.

Nesmysly. Riu uz neproda nikdo nic, uz proto ze rio je silne insolventni.

Strana:|<< ...8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >>|

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.