| 30.01.2012 00:53 od tomasek1234 příspěvků: 375 karma: +5/-4 | Tak to gratuluju. :) Tak at slouzi dobre. |
|---|---|
|   |
| 30.01.2012 15:38 od vendelin56 příspěvků: 8 karma: +0/-0 | To, že nějaký obchodní zástupce udělá chybu a zašantročí smlouvu bych nedával za vinu celé firmě. z toho, co tu píšete, jsem to tak pochopil. S obchodními zástupci veškerých firem bývají nejhorší zkušenosti, zažil jsem to u více společností. Proto raději chodím přímo na pobočky.... Pokud nemohli dohledat operátoři Vaši smlouvu, nejspíš to bude tím, že to pdělal ten kravaťák |
|---|---|
|   |
| 30.01.2012 16:05 od fiala-petr příspěvků: 11 karma: +0/-2 | S tímto naprosto nesouhlasím, jo nejdřív to začne tímto a pak to skončí tím, že obchodníci řežou lidem kabely na satelit aby jim mohli prodat kabelovku, jak je o nich napsáno na digizone. Zajímavé čtení. Takže od této firmy pryč. Vážený pane, nejsme v devadesátých letech, a když to umí tak ať to zabalí. |
|---|---|
|   |
| 30.01.2012 16:10 od vendelin56 příspěvků: 8 karma: +0/-0 | Prosím o článek , kde je to napsáno, rád bych si početl. Obchodní zástupci byli jsou a vždy budou nevyzpytatelní...Co se týče reakce na předchozí příspěvek, nejednalo se zde o obchoďáka "ukecávajícího" na přechod k Riu, pouze nová služba. Podle mě to zadrbal, slíbil optiku, ta tam nebyla, on to zjistil a nezodpovědně to nechal na ostatních |
|---|---|
|   |
| 09.02.2012 20:12 od ludek-stefka příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Společnost RIO Media je jako kohout, který běhá po příliš velikém dvorku. Chvástá se, že nikdo další tak veliký kurník nemá, pokud se ale přijdete podívat blíž, uvidíte, jak to vlastně je doopravdy. Na dvorku panuje chaos a zmatek, kohout lže slepicím a okrádá je o všecko jídlo a zrní, které kdo na dvorek hodí. V reálu považujte slepice jako zákazníky, kohouta za RIO Media a dvorek je internetové připojení které poskytuje.Tak to vidím já z pozice koncového zákazníka. Podle mně naprosto sedí. Trochu ironické, ale jim to patří. |
|---|---|
|   |
| 09.02.2012 22:18 od barnews příspěvků: 6 karma: +0/-0 | proč tu každej opisuje fráze z mojeho článku k Rio Media ? :-D |
|---|---|
|   |
| 12.02.2012 15:47 od cz-george příspěvků: 41 karma: +1/-0 | Ve čtvrtek mi konečně dorazila smlouva a platební kalendář. Akorát nechápu, že jim nedošlo, že když PSČ 47125 mají oni alias Jablonné, tak ho nemůžu mít já ve Stráži pod Ralskem :-D A taky nechápu, že ve smlouvě je napsáno: Parametry rychlostí služby jsou brány z hlediska zařízení dodavatele, tzn. upload je ve skutečnosti rychlost stahování u klienta a download je ve skutečnosti rychlost odesílání dat od klienta. Srdínkáři, zas vymejšlíte něco novýho? :-D |
|---|---|
|   |
| 13.02.2012 08:21 od warman příspěvků: 651 karma: +8/-7 | Ja spis myslim ze to mysli tak, ze ti garantuji tu rychlost na zarizenich, ktere patri riu-ostatni negarantuji, tedy v podstate ani rychlost internetu-nebot prece zarizeni kde maj pripojku, tak jim nepatri. |
|---|---|
|   |
| 13.02.2012 13:56 od cz-george příspěvků: 41 karma: +1/-0 | Já to myslel tak, že vždycky se to přece psalo obráceně, tedy download je stahování dat a upload odesílání ;) |
|---|---|
|   |
| 14.02.2012 07:40 od warman příspěvků: 651 karma: +8/-7 | Kdyz se nad tim zamyslis tak sam musis vedet ze je to blbost ;) oni to v ty smlouve mysleli urcite tak, ze garantuji pouze vlastni zarizeni. |
|---|---|
|   |
| 05.04.2012 14:32 od horak47 příspěvků: 4 karma: +0/-0 | Za pár měsíců to stejně prodají Rio Mediu. |
|---|---|
|   |
| 06.04.2012 00:01 od tomasek1234 příspěvků: 375 karma: +5/-4 | Nesmysly. Riu uz neproda nikdo nic, uz proto ze rio je silne insolventni. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.