Rychlost:Fórum: Rio Media (CL-NET)

Rio Media (CL-NET)

Rio Media (CL-NET)

Strana:|<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...>>|
15.01.2010 11:07
od black000

ja sem u fca jeste od dob kdy fca mela jinyho vlastnika -od doby kdy to prevzalo RioMedia tak o slo jistou dobu stejne az do jistyho data od toho to bylo docela peklo - ted uz jedu na jejich optice kterou vykopali a vetsinu casu to jede takhle http://rychlost.cz/rs/2010023358.png - kdyz ale potrebujete zakaznickou podporu je treba se obrnit trpelivosti a pokud od nich nema tel tak za to muze utratit dost penez

16.01.2010 23:43
od ferda222

http://www.facebook.com/pages/RALSKO-NET/433487490297 Kdyby se chtelo diskutovat na FACEBOOKU o rychlosti, poskytovateli...

17.01.2010 13:54
od louda

ADi:14.01.2010 19:01Vazeni, pro spolecnost RIO Media jsem pred nejakou dobou pracoval. Jedine, co Vam mohu rict je to, ze se na zakazniky totalne kasle. Mel jsem na starosti int. sluzby. Nekde mam jeste schovane maily, ktere jsem si vymenil s mym nadrizenym, kde jsem po nem pozadoval nejake jeho vlastni vyjadreni, protoze jsem nechtel zakaznikum stale lhat. Vedel jsem, ze se stale neco slibuje a slibuje, ale u slibu to take jen zustava. Zakazniky jsem stale uklidnoval, na sefa nalehal a vyjadril jsem nekolikrat i nespokojenost k chovani spolecnosti vuci klientum a na to jsem take doplatil (ikdyz vlastne uz vyhodili uplne vsechny zamestnance byvale FCA - vsechny behem 2 mesicu), takze co si o tom myslet. Zustali tam jen dva posledni a podle toho, co rikaji, tak se toho moc nezmenilo, na zakazniky se kasle, navic ma pry spolecnost i nejake problemy a nedostala uvery, ktere mela dostat na upgrade site a firmy se chteji co nejdrive zbavit odprodejem nekomu jinemu.

Takze pokud Vam mohu doporucit, pokud mate jinou moznost a provideru pusobi ve Vasem okoli vice, zmente ho.

Co se tyce technicke podpory - premapovani cisel je pravda, potvrzuji, takto to u nas bylo take a pak pres pocitac behela hlaska o vytizenosti operatoru, hlasky o velkem vypadku a pod.. na telefonu byl ale vzdy jeden jediny clovek - ja.. takze pri velkem vypadku se nahodili tyto hlasky a nemel nikdo sanci se dovolat, pouze na zaznamnik.. a tyto vypadky byly temer na dennim poradku.. hlavne olomouc :-) tam si s riomedia zakaznici jiste uzili sve a jsem rad za to, ze nejsem nucen byt u teto spolecnosti.

Toto svedci o tom, jak si tato spolecnost zaklada na kvalite sluzeb a spokojenosti zakazniku..

17.01.2010 14:18
od louda

Louda:17.01.2010 13:54

Vážení, vše co je zde uvedeno mohu jen potvrdit, ne z pozice zaměstnance,ale zákazníka. Vážit si zákazníka firma neumí. Samozřejmě kredem firmy je něco nakoupit a v co nejkratší době se ziskem prodat, ale bez ohledu na zákazníka. Stačí si přečíst příspěvek pana Opletala (generální ředitele) na stránkách Digizone. Pro informaci uvádím odkaz na http://www.digizone.cz/diskuse/2285/ kde jsem popsal mé trable S RIO. Očekával jsem více reakcí zaměřených ke kvalitám služby, ale otevřela se zde ve většině vzájemná diskuze. Nebudu asi daleko od toho, že kde nastoupí RIO vznikají trable. Takže pokud máte možnost jiného poskytovatele, běžte k němu.

18.01.2010 17:43
od cz-george

No mně tady bohužel nejde žádnej jinej provider, ani ten U:fon tu nemá signál :-D takže zbývá jen doufat, že se pohnou ledy a něco se zlepší :(

19.01.2010 14:24
od kochan

mam stejne problemy ... od te doby co to prevzalo RIOMEDIA tak me bezi internet takto http://rychlost.cz/rh/20100278662-d8aae50965.html je to opravdu otresne , nechapu to , sem na optice a nez sem byl u ria mel sem 4/2 a ted za 490 rio nabizeji 25/5 ? a kde to je to by me zajimalo s rychlosti http://rychlost.cz/rh/20100278662-d8aae50965.html at se dou vycpat , ozval sem se jim nekolikrat a umeji jenom slibovat , RUCE OD NICH PRYČ !

19.01.2010 17:37
od louda

kochan:19.01.2010 14:24mam stejne problemy ... od te doby co to prevzalo RIOMEDIA tak me bezi internet takto http://rychlost.cz/rh/20100278662-d8aae50965.html je to opravdu otresne , nechapu to , sem na optice a nez sem byl u ria mel sem 4/2 a ted za 490 rio nabizeji 25/5 ? a kde to je to by me zajimalo s rychlosti http://rychlost.cz/rh/20100278662-d8aae50965.html at se dou vycpat , ozval sem se jim nekolikrat a umeji jenom slibovat , RUCE OD NICH PRYČ !

Koukni na moje testy rychlostí.Po třech měsících to u RIO běží asi takhle. Začátky byly velice krušné podobně jako u Tebe. Než jsem se dal na optiku tak jsem měl WIFI od Erkoru a analog. TV od předchůdců RIA a byl jsem spokojený samozřejmě jsem kombinoval dle ceny. Příchod optiky jsem netrpělivě očekával a těšil se. Oč ale bylo velké zklamání. Síť byla velmi nestabilní a nebyly dodržovány slibované parametry a služby, dodnes. V době kdy jsem podal výpověď z optiky, tak RIO zkoupilo Erkor.Mé řešení je takové, že TV bube ze satelitu a net budu využívat od RIA (WIFI od Erkoru). Nevím ale čeho se v budoucnu dočkám. Možná RIO zlikviduje WIFI a budem nahraní. Dle mé zkušenosti je dobré mít více poskytovatelů. Mít TV, internet a telefon v jednom balíčků je velmi nebezpečné. V případku výpadku celé sítě, což se stalo mnohokrát, jste úplně odříznuti od světa.

19.01.2010 18:10
od tomasek1234

No tak uz je to tu.

Po peti letech kdy jel net vzdy do shaperu na max a nejake zpomalovani bylo opravdu otazkou spatneho pocasi nebo spicek, tak ted uz skoro tyden net nebezi 4Mbity jsou sotva jeden a upload 2Mbity se skoro neda merit. Uz pomalu obesilam mistni providery kdo ma lepsi nabidku. I kdyz vyber je dosti uzky. To ze Rio bude srat na wifi mi bylo jasny od zacatku ale nevim proc to nenechali alespon bezet tak jak to bezelo. Ocividne se v tom vrtaj a to s umyslem pekne vsechny pribrzdit. A to ze utikaj i lidi z optiky je asi jasne znameni &quot;kvalitniho&quot; providera. Kluci z ralskonetu vratte se :(((

P.S. vznika nove ralsko, kdosi ma tlustou linku do jablonneho a vypada to ze by mohl nabizet solidni sluzby. Tak vyckavam.

19.01.2010 20:59
od kochan

Tomasek1234:19.01.2010 18:10No tak uz je to tu.

Po peti letech kdy jel net vzdy do shaperu na max a nejake zpomalovani bylo opravdu otazkou spatneho pocasi nebo spicek, tak ted uz skoro tyden net nebezi 4Mbity jsou sotva jeden a upload 2Mbity se skoro neda merit. Uz pomalu obesilam mistni providery kdo ma lepsi nabidku. I kdyz vyber je dosti uzky. To ze Rio bude srat na wifi mi bylo jasny od zacatku ale nevim proc to nenechali alespon bezet tak jak to bezelo. Ocividne se v tom vrtaj a to s umyslem pekne vsechny pribrzdit. A to ze utikaj i lidi z optiky je asi jasne znameni &quot;kvalitniho&quot; providera. Kluci z ralskonetu vratte se :(((

P.S. vznika nove ralsko, kdosi ma tlustou linku do jablonneho a vypada to ze by mohl nabizet solidni sluzby. Tak vyckavam.

hele prosimte ... ozvi se mi na mejl kochan1337@seznam.cz s tim &quot;novym ralskem&quot; nejaky info prosim protoze u RIOnet to chci co nejdriv skoncit protoze s netem http://rychlost.cz/rh/20100278662-d8aae50965.html misto slibovanejch 25/5 se fakt neda absolutne nic (sotva prohlizet stranky a psat si na icq...) díky moc

20.01.2010 19:54
od ondrascz

Ralska a hlavne clnetu je velka skoda, sit byla opravdu na urovni, byl to skvelej ISP. Nechapu jak to mohli prodat zrovna riu... ikdyz, za ty prachy :-)

20.01.2010 23:41
od tomasek1234

Taky bys prodal ver mi.

21.01.2010 21:32
od horys2007

black000:15.01.2010 11:07 ja sem u fca jeste od dob kdy fca mela jinyho vlastnika -od doby kdy to prevzalo RioMedia tak o slo jistou dobu stejne az do jistyho data od toho to bylo docela peklo - ted uz jedu na jejich optice kterou vykopali a vetsinu casu to jede takhle http://rychlost.cz/rs/2010023358.png - kdyz ale potrebujete zakaznickou podporu je treba se obrnit trpelivosti a pokud od nich nema tel tak za to muze utratit dost penez
rnrnDobrý den,mám internet taky od RIO media a hrůza. Jenom se chci zeptat jaký typ připojení máte,ten za 490kč na optice? rnděkuji za odpověď

21.01.2010 22:36
od tomasek1234

Tak jsem si trochu pomoh a dneska to jde. Komu se to skube a blbe nacitaj stranky je nejaka chyba na DNSce 172.27.12.254 hodil sem tam nejakou z googlu a vse se zrychlilo. Takze dnes sem po tydnu nameril normalni rychlost. Hura.

21.01.2010 22:51
od black000

horys2007:21.01.2010 21:32rnrnDobrý den,mám internet taky od RIO media a hrůza. Jenom se chci zeptat jaký typ připojení máte,ten za 490kč na optice? rnděkuji za odpověď
mam 25/5 za tusim 475 na optice a je to FTTH

23.01.2010 18:14
od stalik

Tomasek1234:21.01.2010 22:36Tak jsem si trochu pomoh a dneska to jde. Komu se to skube a blbe nacitaj stranky je nejaka chyba na DNSce 172.27.12.254 hodil sem tam nejakou z googlu a vse se zrychlilo. Takze dnes sem po tydnu nameril normalni rychlost. Hura.

Mám stejný problém, rychlost je minimální a nenačítá se většina internetových stránek. Mám výše zmiňovanou DNS, poradil byste mi tu vaší? Děkuju za ochotu.

Strana:|<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...>>|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.