| 09.01.2012 21:19 od xml příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Tohle je na dohodě s poskytovatelem, obvykle se meři traffic z koncového routeru. Otázkou je, jestli je linka opravdu garantovaná - garantovaná musí být postavená na technologii, která garanci umožňuje a až k místu předání zákazníkovi a to po celé trase - obvykle je nutnost licencovaného pásma a ISP obvykle řeší záložní trasu. Těmto skutečnostem obvykle odporují dvě skutečnosti - první je, že diletantský poskytovatel (a jsou jich mraky) garanci nabízí na wifi, což je nesmysl a podvod. Druhá věc je ta, že garanci si vynucuje zákazník a při tom ve smlouvě není. xml |
|---|---|
|   |
| 11.01.2012 12:06 od sirherry příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Děkuji, takže chápu dobře, že pokud mám připojení přez wifi tak mi poskytovatel může ve smlouvě slíbit klidně giga/s a já budu mít skutečnou použitelnou rychlost doma třeba 1 mega a i tak je vše v pořádku? a ani to není důvod k odstoupení od smlouvy? |
|---|---|
|   |
| 11.01.2012 12:56 od warman příspěvků: 651 karma: +8/-7 | pokud ti poskytovatel napise az 1gbits s tim ze ti garantuje 1mbits, tak to neni duvod k odsoupeni od smlouvy-slibil ti minimalne 1mbits. |
|---|---|
|   |
| 21.01.2012 14:23 od spacek42 příspěvků: 38 karma: +0/-1 | A co vám je jako poskytovateli sítě do toho,že má pán zavirovanej počítač a že ten následně odesílá spamy?Já bych to z vaší strany viděl jako pěknou sviňárnu a omezování vašich zákazníků.Myslím,že tento případ by stál za prošetření kompetentních pracovníků radiokomunikací,a myslím,že po přečtení vašeho příspěvku k tomu dám podnět.S pozdravem Špaček. |
|---|---|
|   |
| 21.01.2012 15:31 od warman příspěvků: 651 karma: +8/-7 | Asi jses uplne mimo realitu. opravdu je pro providera velmi prijemne resit, proc jejich IP jsou na blacklistech. Navic nesmis pachat zadne trestne a nezakonne cinnosti a to spamovani mezi ne patri. Takze si stezuj kde chces, ale kazdej se ti vysmeje primo do xichtu. |
|---|---|
|   |
| 22.01.2012 10:55 od anders příspěvků: 152 karma: +1/-2 | Bohužel nemáte pravdu a s vaším podnětem nemáte šanci uspět..;-) Klienti se zavirovaným/spamujícím pc ohrožují provoz sítě poskytovatele a jako takových má ISP plné právo se jich zbavit..;-P |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.