Rychlost:Fórum: Wolfnet - čtěte všichni

Wolfnet - čtěte všichni

Wolfnet - čtěte všichni

Strana:1 2 3 4 5 6 7 8
19.11.2009 19:09
od ctvrta

Vsichni si dejte bacha na WOLFNET. Zablokujou internet "z duvodu zavirovaneho PC" za znovuzapojeni chteji 500,- nebo prinest pocitac k nim technikovi za 600,- na hodinu. Vypovedni lhutu na odstoupeni maji pres 3 mesice!!!

Za volne sirenej multiplex (ct1,ct2,ct4,ct24,nova atd.) kterej je vsude uplne zadarmo chteji po duchodcich, ktery ani nevi co je digitalni televize a proc jim ta jejich prestala s koncem analogu fungovat, 50,- korun mesicne a smlouvu na x let!!! Vsechny programy jsou v naprosto nedigitalni kvalite a da se na to koukat opravdu jen na stary CRT televizi.

jako kazdej dela penize jak umi, ale tohle uz je fakt hyenismus

19.11.2009 19:11
od ctvrta

citace z jejich obecnejch podminek, takhle se to dela :)

26. Rozhodcí doložka

26.1. V prípade, že se smluvním stranám ani po

vynaložení potrebného úsilí nepodarí vyrešit

spor, budou jakékoliv majetkové spory, jež

vzniknou mezi smluvními stranami v souvislosti s

touto smlouvou, rešeny v rozhodcím rízení dle

práva Ceské republiky. Místem konání rozhodcího

rízení bude Sokolov, Ceská republika. Smluvní

strany souhlasí s tím, že rozhodcí rízení vcetne

ústního jednání, písemných dukazu a

korespondence bude vedeno v ceském jazyce.

Poskytovatel jmenuje 1 rozhodce a takto

jmenovaný rozhodce bude zasedat nepretržite,

dokud nedospeje ke svému rozhodnutí. Smluvní

strany se dohodly, že rozhodcí nález je konecný

a právne závazný. Tímto není dotceno právo

smluvních stran požádat soud o zrušení
vydaného rozhodcího nálezu.

24.11.2009 01:41
od wolfnet

:19.11.2009 19:09Vsichni si dejte bacha na WOLFNET. Zablokujou internet "z duvodu zavirovaneho PC" za znovuzapojeni chteji 500,- nebo prinest pocitac k nim technikovi za 600,- na hodinu. Vypovedni lhutu na odstoupeni maji pres 3 mesice!!!

Za volne sirenej multiplex (ct1,ct2,ct4,ct24,nova atd.) kterej je vsude uplne zadarmo chteji po duchodcich, ktery ani nevi co je digitalni televize a proc jim ta jejich prestala s koncem analogu fungovat, 50,- korun mesicne a smlouvu na x let!!! Vsechny programy jsou v naprosto nedigitalni kvalite a da se na to koukat opravdu jen na stary CRT televizi.

jako kazdej dela penize jak umi, ale tohle uz je fakt hyenismus

Pane Čtvrtečka, jak jste sám zřejmě zjistil, na tomto fóru jsme na Vás přestali reagovat, protože s Vámi není rozumná řeč. Vy zkrátka budete nadávat neustále, i kdyby bylo naše internetové připojení zcela zdarma. Na to jsme si u Vás zvykli a i když nás to mrzí, plakat kvůli tomu opravdu nebudeme.

Bohužel ale musíme zareagovat na Vaše sprosté lži, které jste tu opět vyplodil. Několikrát jsme Vás upozornili, že z Vaší IP adresy odchází nevyžádaná pošta (spam) a abyste si počítač vyčistil. Poprvé jsme si samozřejmě nic neúčtovali, jelikož se tento bezpečnostní problém může stát každému. Za pár dní jste však začal spamovat znovu, a tak Vás náš systém opětovně odpojil. Protože zjevně nejste schopen si zabezpečit své PC (resp. svá PC za routerem), požadovali jsme již poplatek za znovuzapojení v hodnotě 500 Kč a nabídli Vám návštěvu našeho technika. Dále jsme Vám nabízeli možnost nahlédnout do výpisu logů našeho poštovního serveru, abyste se mohl o Vašem spamování na vlastní oči přesvědčit. Na to jste pouze odpověděl, že Vás "ty kraviny nezajímaj". Co se týče Vašeho chování během telefonického rozhovoru, na kolegyni jste hulákal jako na lesy a z Vaší sprosté mluvy se leckomu udělalo špatně. Měl byste se nad svým chováním a možná i sám nad sebou trochu zamyslet.

Pokud chcete, výpisy z logu jako důkaz Vašeho neukázněného chování máme stále uloženy a jsou pro Vás připraveny k nahlédnutí. Uvědomte si prosím, že díky Vaší neschopnosti zabezpečit si své PC nevědomky zhoršujete služby ostatním klientům. V momentě, kdy několik neukázněných klientů začne spamovat do internetu, se dočasně objeví IP adresa našeho poštovního serveru na mezinárodních blacklist serverech a od tohoto okamžiku začnou mít naši klienti problém s odesíláním pošty. Ale Vás to asi stejně zajímat nebude, že.

P.S: Poplatek 50 Kč měsíčně u TV je za pronájem koaxiální kabeláže, jelikož jsme veškerou strukturu v objektech budovali na VLASTNÍ náklady bez jakékoliv finanční spoluúčasti nájemníků.

24.11.2009 06:03
od ctvrta

Ani jedna z mojich vet neni lez, narozdil od tech vasich! Klidne mi to muzete vyvratit, pokud na to mate argumenty, coz ostatne bude ten pravy duvod proc jste prestali reagovat na nespokojene uzivatele.

Tak za prve! Jste mi mohli klidne zakazat pristup na ten vas pitomej SMTP server, protoze ho stejne vubec nepouzivam, nepotrebuju, nikdo se o vas o nej neprosil a muzete si ho s klidem nabouchat. Moznosti reseni bylo spoustu a ne mi hned odpojit internet a NIKOHO JSTE NEINFORMOVALI!!! MUSEL JSEM SI ZAVOLAT PO 5ti DNECH SAM ZA SVOJE PENIZE A INFORMOVAT SE JA!!!! Navic je videt, ze to teda nemate absolutne zabezpeceny! Tak tu sluzbu odesilani posty pres vas smtp server nenabizejte, kdyz ji neumite radne provozovat!!!

Zadny z vami doporucovanych antiviru nic nenalezl a pocitac fungoval naprosto v poradku! A i kdyby..... tak tu vasi podvratackou firmu si platim za pripojeni a ne za to, aby mi kontrolovala co, kdy a kam posilam do internetu a jeste me kvuli tomu ODPOJIT, protoze nejaky lehce dementni technik to nahodou z nudy "vyhodnotil" jako "spam"!!! NEHORAZNOST!!! Ano nejaky ulozeny vypis z "logu", ktery si dokaze udelat i desetilete dite, tak "takovy kraviny me opravdu nezajimaj" Me zajima, ze ted zaplatim vasi zlodejsky firme 2400,- korun za 4 mesice, nez me pustite ze smlouvy a nepojede mi internet ani jednu vterinu. Taky nejsem idiot, abych zaplatil 500,- za nejaky "znovuzapojeni" aby mi zase za tyden nekdo volal, ze ma nahodou z nudy zase nakej vypis z logu a ze chce dalsich 500,- :) To nemluvim o stovkach korun, ktery jsem musel protelefonovat s arogantnima antitechnickejma telefonistkama za psacim stolem. Navic jsem musel zavolat prvni ja!!! Oni mi z nejakeho neznameho duvodu odpoji internet, nikdo se neozve 5 dni a ja si pak musim za svoje penize zavolat co se deje a proc me odpojili a velice chytra telefonistka mi sdeli, ze sem spamoval na jejich stranky. To sem opravdu uz musel zacit hulakat :D

ZASE TU PISETE JEN SPROSTY LZI A LZI A LZI!!! JAKO VZDY!!!

49,- KORUN MESICNE JE PODLE VAS ZA PRONAJEM KABELAZE???!!!!???

TAK PROC SI PRI PODPISU SMLOUVY UCTUJETE 500,- ZA PRIPOJENI (INSTALACI) A 15,- KORUN ZA KAZDY METR KABELU? TAKZE JA SI TEN KABEL ZAPLATIM A PAK VAM BUDU JESTE PLATIT KAZDY MESIC JEHO PRONAJEM??? HAJZLOVE TO SVET NEVIDEL. DIVITE SE ZE NADAVAM???

DOUFAM, ZE TEM KDO O VASI ZRNICI ANALOGOVOU TELEVIZI NESTOJI, DATE DO PUVODNIHO STAVU INSTALACI A ZARIZENI V DOME TAK, JAK TO BYLO PRED NAJEZDEM VASICH AMATERSKYCH "TECHNIKU"!!!!

NENI VAM ZE SEBE NA ZVRACENI? ME TEDA JO?

A co pak maji delat ty lidi, ktery ani nevi jakej je rozdil mezi digitalni a analogovou televizi? Nejakej wolfnet jim prijde do baraku, kde normalne funguje televize, vsechno odstrihaj, natahnou svoji amaterskou instalaci, na dva mesice jim daji milion programu zadarmo (mimochodem kvalita horsi nez analog) a jak potom nepodepisou smlouvu, tak jsou najednou uplne bez televize i pres to, ze do prichodu wolfnetu normalne fungovala. To uz je proste snad i za hranici zakona a lidskosti. A jak tak na to koukam, tak s vasi firmou asi nebude jina dohoda nez pres soud a COI.

Vysvetlite nam, jeste proc mate vy, tak uzasne solidni firma v dodatku ke smlouve tak narame "oboustrane vyhodnou" rozhodci dolozku? Navic je to napsany jen ve vseobecnejch podminkach, ktery jsou mimochodem jen na internetu, takze duchodci v podstate nemaji moznost si celou smlouvu ani precist, ale podepisou POD NATLAKEM, aby mohli zase co nejdriv koukat na Ordinaci v Ruzove zahrade, kterou jste jim odstrihli!!!

NECHAPU, ZE MA NEKDO VUBEC ZALUDEK DELAT TAKOVY VECI KVULI PAR KORUNAM! TO UZ JE TA VASE "firma" NA TOM VAZNE TAK BIDNE?

24.11.2009 13:00
od wolfnet

Zkuste si po sobě někdy svá moudra přečíst a snadno tak zjistíte, jak si v mnohém protiřečíte. Evidentně máme službu poštovního serveru zabezpečenou, důkazem budiž Vaše včasné odpojení. Dále lžete s tím, že jsme Vás neinformovali. Každému odpojenému uživateli se ve webovém prohlížeči zobrazí upozorňující stránka s doplňujícími údaji a příslušnými kontakty k okamžité nápravě (ostatně se zobrazila i Vám, jelikož jste nám okamžitě zavolal).

Za koaxiální kabel v rámci objektu nezaplatil zákazník vůbec nic (ten jsme zaplatili my), klientu se účtuje 15 Kč/m pouze za koaxiální kabel od naší TV zásuvky u dveří po klientskou televizi. Navíc jsme nikde zákazníky neodstřihli, naše koaxiální kabeláž byla natažena vedle stávající (ne místo ní). Opět tedy lžete, lžete a lžete.

Jak jsme psali výše, už na Vás nebudeme reagovat, opravdu to nemá cenu. Vy a Vaši "čupr" kamarádi mající připojení od O2 či UPC máte svou pravdu a my Vám ji pochopitelně brát nebudeme. Nám je zcela jasné, že chcete jít okamžitě ke konkurenci a snažíte se házením špíny na naší společnost vyvléknout ze smluvního úvazku, ovšem bohužel. Z naší strany uzavřenou smlouvu plníme stoprocentně, vy tedy musíte také. Mějte se po zbytek našeho smluvního závazku hezky a přejeme Vám příjemný den.

24.11.2009 13:40
od ctvrta

A co tech 500,- za instalaci? Vsechno jste preci delali na vlastni naklady ne? V byte logicky natazena instalace pro televizi samozrejme je, tak nevidim duvod proc tahat dalsi kabel za 15 korun metr. Jinak by mi samozrejme ani ta televize po dobu tech vasich zkusebnich dvou mesicu nesla ze? kdyby kabely nebyli Logicky :)

Po uplynuti vasich dvou mesicu, zkusebni doby mi prestala UPLNE fungovat televize, pritom do najezdu vasich "techniku" FUNGOVALA NAPROSTO BEZ PROBLEMU! Jak je to tedy mozne kdyz jste do puvodni instalace nezasahovali? Date to tedy do puvodniho stavu? To je prosty fakt! Lzete akorat vy. Proc jednoduse neodpovite ke kazdemu bodu? Napsat, ze lzu a ze nebudete reagovat je asi jediny na co se zmuzete chudackove :D

Nikdo se o ten vas smtp server neprosil a nikdo ho ani nepouziva! To ze mi kvuli nemu odstrihnete celej internet a nechcete znovu zapojit znamena u vas zabezpeceni? U me by znamenalo zabezpeceni, ze kdyz vam nekdo zacne "spamovat" na ten Vas zabezpecenej servr, tak mu to automaticky zakaze pristup na onen konkretni servr, ale nechapu proc odpojit kompletne internet. Je to jen vas zpusob jak z lidi vytahnout dalsi penize!!! A pak jim jeste nabidnete "antivir" za 100,- korun mesicne hyeny.

Ano snazim se vyvazat ze svazku s wolfnetem, ketry byl stejne podvodně uzavřen, protoze mi bylo slibeno navyseni rychlosti a nenavysili jste vubec nic. To jsou taky vsechno lzi, ktere jsem na rozdil od vas schopen dolozit.

24.11.2009 14:33
od mysteria

Nechci se vám do toho míchat, ale není kontrola odchozího obsahu porušení nějakých práv soukromí? Protože jak jinak by jste zjistili, že je to SPAM?

A navíc, je snad jeho věc, že posílá SPAM ne?

Náhodou se na tom dá i slušně vydělat, před týdnem mi přišel letáček emailem, že když poskytnu PC do SPAM botnetu, tak si můžu takhle přijít až na 10 000 měsíčně a to jenom za to, že necháte svoje PC po nocích rozesílat spamy, což je vlastně 10 000 za nic ! A to si nedělám srandu, jestli chcete, tak vám dokonce i z histrorie vyhrabu tu adresu...

Bydlet v Anglii, a mít tam bankovní účet a volné PC, tak to zkusím :)

24.11.2009 14:42
od kaper

zajimave cteni , mam otazku jak a cim se se zaspamuje smtp server? Zkusim si odpovedet sam.........

Jeste se mi nestalo aby mi provovozovatel oznamil ze jsem zaviroval(?) zaspamoval (?) jeho smtp server. Pokud vim jsou tyto servery chraneny vlastnim systemem (vesmes NOD) a je to i v pripade takove zpravy i doruceno uzivateli: zpravy typu:

Tento mail je pravděpodobně SPAM v HTML formátu. Dbejte zvýšené opatrnosti při nestandardním chování vašeho prohlížeče. ..

NEBO: typicky email s exe bordelem ktery vetsina obrzi:

_________ Upozorneni od NOD32 __________

Pozor, antivirovy system NOD32 nasel ve zprave nasledujici infiltrace:

DHL_INVOICE_6911c5.zip - a variant of Win32/Kryptik.AOF trojan - deleted

DHL_INVOICE_6911c5.zip -> ZIP -> DHL_INVOICE_6911c5.exe - a variant of Win32/Kryptik.AOF trojan -[red] error while Cleaning - operation unavailable for this type of object - error while Deleting - operation unavailable for this type of object - was a part of the deleted object [/red]...

jak je ze zpravy jasne objekt byl eliminovan uz na smtp serveru slavnym NODem ktery nejdrive soubor ULOZI pak zarve ze je to skodlivy kod(?) a nacpe ho do karanteny misto toho aby ho smazal. Je to chovani uplne stejne jako kdyby vam v baraku behala hromada krys,myší ale jelikoz jste je zavreli do špajzu vas barak je bezpečně chráněn. ale ten pocit ze jsou porad v baraku je hodne desivy.

Pokud jde o SPAM v HTML pak uz nechapu vubec nic pokud jde bezpecnost smtp server (napr. Wolfnetu) Co maji rikat servery Google ,Live se stovkami mililonů spamu denne a nevim o pripadu ze by nekoho eliminovali.

Muze mi to nekdo vysvetlit?

24.11.2009 14:49
od ctvrta

Ano presne tak, jsem moc rad, ze semnou nekdo souhlasi. To je vlastne dalsi vec, ze sem vam ty hajzlove z wolfnetu klidne hrabou v tom co odesilate a prijmate a ctou vase emaily jestli se jim to nahodou z nudy nebude zdat jako spam.

Klidně si muzu platit pripojeni, jen pro to abych pres nej spamoval a kazdymu je do toho h***o. Akorát pseudotechnici z wolfnetu si hrajou na bohy, co rozhodujou jaky emaily odesilat muzeme a jaky ne.

JE TO PROSTE SVINSKA FIRMA JAK SI TADY MUZOU VSICHNI PRECIST I Z JEJICH REAKCI!

TAKZE VSECHNY VARUJU S WOLFNETEM NIKDY NIC NEPODEPISUJTE, PROTOZE TOHO BUDETE NAKONEC LITOVAT! AT UZ JDE O TELEVIZI NEBO INTERNET. VUBEC JE ANI NEPOUSTEJTE DO BARAKU, PROTOZE VAM TAM ZUSTANOU ODRENY ZDI, OLOUPANA OMITKA, DIRY V NOVYCH DLAZDICKACH A PRISERNE PROVRTANY STROPY. MUZU KLIDNE NAFOTIT. NIKDO TO SAMOZREJME DO PUVODNIHO STAVU NEVRATIL ANI NEVRATI. AMATERISMUS A SVINSTVO NEJVETSIHO KALIBRU.

24.11.2009 14:54
od ctvrta

Kaper:24.11.2009 14:42zajimave cteni , mam otazku jak a cim se se zaspamuje smtp server? Zkusim si odpovedet sam.........

Pro ujasneni. Udajne slo o "spam" na postovni server, kterej jsem za cely leta ani jednou nepouzil, ale zablokovali mi kompletne HTML a celej internet a nehodlaji zapojit zpatky ale platit musim dal! Pochopil bych, kdyby mi logicky zablokovali ten postovni server, ten si klidne muzou strcit. Ale tady jde evidentne o penize spis nez o zabezpeceni proti "spamu" nebo viru nebo co to vubec melo bejt. Je jasny, ze kdyz mi odpoji postovni server tak mi to bude uplne jedno, ale kdyz mi prestanou jit stranky HTML, tak je jasny, ze se hned ozvu a budu to chtit zapojit = 500,- do kapsy wolfnetovi. Ale nejhorsi je, ze me takhle muzou odpojit kdykoliv znova!!!

ANO JE TO OPRAVDU NEHORAZNOST, ZE SI "POSKYTOVATEL" DOVOLI ZABLOKOVAT VAMI RADNE PLACENOU SLUZBU!!!

Podnet na ceskou obchodni inspekci jsem jiz podal, tak cekam jak se k tomu postavi.

24.11.2009 17:26
od bajtik

Wolfneťáci, držím Vám palce a přeji pevné nervy v souboji s takovými rádobyznalci jako je pan Čtvrtečka.

24.11.2009 17:47
od warman

Mysteria:24.11.2009 14:33Nechci se vám do toho míchat, ale není kontrola odchozího obsahu porušení nějakých práv soukromí? Protože jak jinak by jste zjistili, že je to SPAM?

A navíc, je snad jeho věc, že posílá SPAM ne?

Náhodou se na tom dá i slušně vydělat, před týdnem mi přišel letáček emailem, že když poskytnu PC do SPAM botnetu, tak si můžu takhle přijít až na 10 000 měsíčně a to jenom za to, že necháte svoje PC po nocích rozesílat spamy, což je vlastně 10 000 za nic ! A to si nedělám srandu, jestli chcete, tak vám dokonce i z histrorie vyhrabu tu adresu...

Bydlet v Anglii, a mít tam bankovní účet a volné PC, tak to zkusím :)

Kontrola odchoziho obsahu je poruseni prav soukromi, ale tady o tom, ze cetl nekomu postu neni rec, tady je rec o cteni logu-tedy napriklad ze email o velikosti 50KB byl odeslan na 5000 emailovych adres-coz zakazany neni :) a jesli si myslis ze tech 10 000 dostanes,tak ses pekne na omylu :D uz to ze je to spamovani tak je nekaly...

24.11.2009 17:49
od warman

Tato reakce byla z důvodu nevhodného obsahu zmoderována.

(urážky, vulgarismy, spam, atd.)

24.11.2009 19:25
od kaper

stale jsem je nedozvedel o jaky ze SPAM slo zda čistě text, html( reklamy ,souteze, nabidky eshopu atd) nebo prilohy s haveti typu trojany, malware ,adware. Z reakce pana Wolfneta to vyznelo ze to byla ta druha moznost kdyz narazi na vyčistení PC.. (je fakt ze jiste spamy dokazou zneuzit emailovy seznam uzivatele ktery ho obdrzel a nevedome (ale i muze i vedome)ho dal rozesilat do dalsich emailu. SMTP server by mel byt na to pripraven a tuto havet kontrolovat kvalitnim firemnim firewallem a antivirem co neskladuje bordel..

Dalsi otazka je koho nebo co to poskodilo a uplne z jineho soudku je otazka kdyz nekdo nevyuziva emailove sluzby tak by bylo vhodne nepouzivat smtp server (hadam spravne?!? Ze Wolfnet pouziva svuj?)v pc vymazat nastaveni eml. klienta smtp pripadne ve firewallu zablokovat port 25 nebo to mohl na zadost uzivatele(?) zablokovat provider.

Vubec by nebylo na skodu se o tom zmit ve smlouve (dobrá vůle)

24.11.2009 19:31
od warman

Kaper:24.11.2009 19:25stale jsem je nedozvedel o jaky ze SPAM slo zda čistě text, html( reklamy ,souteze, nabidky eshopu atd) nebo prilohy s haveti typu trojany, malware ,adware. Z reakce pana Wolfneta to vyznelo ze to byla ta druha moznost kdyz narazi na vyčistení PC.. (je fakt ze jiste spamy dokazou zneuzit emailovy seznam uzivatele ktery ho obdrzel a nevedome (ale i muze i vedome)ho dal rozesilat do dalsich emailu. SMTP server by mel byt na to pripraven a tuto havet kontrolovat kvalitnim firemnim firewallem a antivirem co neskladuje bordel..

Dalsi otazka je koho nebo co to poskodilo a uplne z jineho soudku je otazka kdyz nekdo nevyuziva emailove sluzby tak by bylo vhodne nepouzivat smtp server (hadam spravne?!? Ze Wolfnet pouziva svuj?)v pc vymazat nastaveni eml. klienta smtp pripadne ve firewallu zablokovat port 25 nebo to mohl na zadost uzivatele(?) zablokovat provider.

Vubec by nebylo na skodu se o tom zmit ve smlouve (dobrá vůle)

Ono je v dusledku jedno zda se jedna o html/plaintext nebo o trojany apod. Ono stejne dojde k pridani na blacklist u urcitych provideru.ale vzhledem k tomu ze si vsimli ze z jeho pc (asi totalne zavirovanyho, jesli ani antivirak nedetekoval vir=antivirus je virem ovlivnen a deaktivovan, nebo jak bych to nazval) chodi maily, tak to nebudou desitky, ale spis tipuju tak stovky az tisice.

Strana:1 2 3 4 5 6 7 8
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.