Rychlost:Fórum: T-MOBILE A ADSL

T-MOBILE A ADSL

T-MOBILE A ADSL

Strana:1 2 3
17.09.2009 14:53
od masky

Ahoj lidi, máte někdo ADSL od T-mobile? můžete sdělit dojmy a pojmy? díky

21.09.2009 21:43
od wipp

:17.09.2009 14:53Ahoj lidi, máte někdo ADSL od T-mobile? můžete sdělit dojmy a pojmy? díky

Zdravím, přešel jsem resp. jsem byl prodán k T-Mobile (bývalá GTS Novera). Jediný problém nastal při připojování, zapomněli mne zařídit aktivaci, problém ale vyřešili promptně a dostal jsem tři měsíční paušály zdarma. Jinak se jednalo o síť Telefoniky. Další problém jsem s nimi neměl. Mám i tarif o T-Mobile a rozhodně mají nejlepší zákaznickou podporu. Nyní ruším ADSL i pevnou linku, protože mám lepší nabídku na net. Výpověď smlouvy O2 = hroznej problém / T-Mobile = pohoda a bez keců

10.10.2009 19:49
od futuji

:17.09.2009 14:53Ahoj lidi, máte někdo ADSL od T-mobile? můžete sdělit dojmy a pojmy? díky

jsem u T-mobile nováček taky převeden od GTS ale spokojený rozhodně nejsem . Rychlost 8Mega je v podstatě na 5_ti a modem dodaný od T-mobile už jsem 2x reklamoval.

10.10.2009 22:53
od warman

futuji:10.10.2009 19:49

jsem u T-mobile nováček taky převeden od GTS ale spokojený rozhodně nejsem . Rychlost 8Mega je v podstatě na 5_ti a modem dodaný od T-mobile už jsem 2x reklamoval.

Zcela urcite ti neco rika pojem agregace. to znamena ze tech onech 8mbit je treba pro az 40 lidi. To ze ti jede 8mbit na 5mbit je podle me krasa :)

11.10.2009 07:43
od ladi

warman:10.10.2009 22:53Zcela urcite ti neco rika pojem agregace. to znamena ze tech onech 8mbit je treba pro az 40 lidi. To ze ti jede 8mbit na 5mbit je podle me krasa :)

Agregace je jedna věc ale také je podstatná vzdálenost od ústředny, kamarád má O2 ale to je jedno téměř všechny rozvody patří O2. Bydlí na vesnici a jak mu sami řekli je daleko od ústředny a přes 900kb/s se snad nikdy nedostal. Takže 5Mb je super.

30.10.2009 17:15
od shigi

Mno a co pingy!?

Hrajete někdo na novém T-Mobile ADSL nějaké hry (jaké). Jaké jsou v průměru pingy.

Díky za reakci . . .

15.06.2010 08:58
od lubosovi

Dojmy?Hrůza-přecházím od O2 k t-mobile již s měsíce-mobil,pevná+ADSL.Pevná stále není převedena a ani nevím termím.ADSL používám 2 týdny-hrůza.Nyní mám již výpadek 4 dny a nikdo není schopen mi říci,čím to je a kdy bude zprovozněno.Pravda je taková,že dráty jsou stále O2,takže kdo v tom má asi prsty?Rychlost je bohužel také horší než od O2.

15.06.2010 15:05
od umax

Mám to od ledna 2010,ale objednáno to bylo už v prosinci 2009.Začátek to jelo celkem pomalu kolem 2 po páru telefonech to zvýšili na 3,ale pořád do 8 bylo daleko tak zas telefonáty tak aspon to zvyšily na 6 a po těch velkých deštěch to umřelo na 3 až 4 tak jsem zas volal přijel technik a ten to nastavil na 3 a že to rychlejí nepojede.Tak jsem tam tentokrát psal at to dají zpět jak to bylo.

16.06.2010 13:53
od lubosovi

lubosovi:15.06.2010 08:58Dojmy?Hrůza-přecházím od O2 k t-mobile již s měsíce-mobil,pevná+ADSL.Pevná stále není převedena a ani nevím termím.ADSL používám 2 týdny-hrůza.Nyní mám již výpadek 4 dny a nikdo není schopen mi říci,čím to je a kdy bude zprovozněno.Pravda je taková,že dráty jsou stále O2,takže kdo v tom má asi prsty?Rychlost je bohužel také horší než od O2.

Tak si představte,že jsem se dozvěděla,že jsem zrušila smlouvu,proto bylo ADSL odpojedno-nemůžu se s nikým domluvit-nic jsem nerušila!!!Asi budu muset zavolat do televize,jelikož se se mnou nikdo nechce bavit.

17.06.2010 22:58
od jbclojza

Zdravím. Už několik let jedeme v Jablonci přes Radiomobil. 10 Mb/s. Na jaře ho (RM) převzal TM. První výsledek, pod RM bylo běžné stahovat z Rapidu, ale i odjinud (stíhaly-li servery a jejich připojení), 1 MB/s. Po přechodu pod TM to spadlo tak na 200-600 KB, se štěstím výjimečně 900. Dle všeho podstatně víc využívají jejich síť pro jiné služby (pravda je, že od té doby nemám problém s odesíláním vícedílných SMS, v zimě to u TM na Liberecku moc nefungovalo, když mi to mělo rozdělit dlouhou SMS na několik normálních, často odešla až napotřetí). Navíc se zdá, že TM škrtí některé druhy datových přenosů. Web většinou v poho, pošta taky, ale např. aktualizace Linuxu občas šííleně pomalé. U MS to není o moc lepší.

Pro zajímavost, když to zlobí, není neobvyklé, že down je 5-20kB/s, ale up 50-100. Upload několikanásobně!!! převyšuje download.

17.06.2010 23:44
od jbclojza

Ještě poznámka. Když blbne web, tak musím několikrát po sobě dát obnovení stránky, a jeden z pokusů vyjde trochu přijatelně.

Mimo to, když jde nějaká služba (protokol) špatně, tak prohánění webu prokopává cestu i jiným protokolům - např. aktualizacím (pravda je, že jsem nezjišťoval, kudy to v Ubuntu vlastně jde, přes FTP?).

17.06.2010 23:56
od jbclojza

Omlouvám se, není to Radiomobil, ale byly to Radiokomunikace.

29.06.2010 05:21
od lubosovi

Tak pokud můžu radit ADSL od T-mobilu nikdy.Pokud jste u O2,tak od nich neutíkejte,i když jednání nic moc,ale nebude to lepší nikde.Jelikož pokud bude nějaký problém,stejně poskytovatel bude vše řešit s O2 a ty řeší problémy i o víkendu.Problém u Tmobil nemám vyřešen ještě po 3 týdnech!!!!!!!!!ADSL mi stále ještě nefunguje!!!!!!!!!!

30.06.2010 23:13
od johndeer

lubosovi:29.06.2010 05:21 Tak pokud můžu radit ADSL od T-mobilu nikdy.Pokud jste u O2,tak od nich neutíkejte,i když jednání nic moc,ale nebude to lepší nikde.Jelikož pokud bude nějaký problém,stejně poskytovatel bude vše řešit s O2 a ty řeší problémy i o víkendu.Problém u Tmobil nemám vyřešen ještě po 3 týdnech!!!!!!!!!ADSL mi stále ještě nefunguje!!!!!!!!!!

a co s nimi mas za problem?

04.07.2010 02:05
od czblack

Dokud patrili rozvody radiokomunikacim tak to bylo naprosto paradni. Bydlim kousek od ustredny a na 8mbps lince frcelo stahovani stabilne 940 - 960kB/s i ve spicce, odezva po CR opet stabilnich 15-30ms. Dokonce do londyna jsem pingoval stabilne pod 50ms, vetsinou do 35ms. Nekolik let jsem si nemel nac stezovat.

Vsechno se ale zmenilo prechodem pod T-mobile. V prvni rade rychlost skokove spadla o vic nez tretinu na asi 5100 kbps. Jde zjevne o hardwarovy omezeni (tedy nikoli FUP), protoze tuhle rychlost neprekrocim ani ve 3 rano a podle me se jedna regulerni podvod na zakaznikovi. Bohuzel tady problemy nekonci. Pravidelne jednou za den internet spadne a musim slozite restartovat (PC + modem) abych ho "nahodil" zpet.

Odezvy se rapidne zhorsily. Prumer je ted 50 - 80ms, ve spicce ale bezne 150ms a vic, coz uz je treba u programovani na vzdalenym serveru DOST velkej problem. Rychlost ve spicce pada az nekam k 500 kbps.

Prave hledam alternativu, nejspis budu muset k O2, coz je dost smutny, ale s timhle se proste pracovat neda...

Strana:1 2 3
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.