| 17.09.2009 14:53 od masky příspěvků: 10 karma: +0/-0 | Ahoj lidi, máte někdo ADSL od T-mobile? můžete sdělit dojmy a pojmy? díky |
|---|---|
|   |
| 21.09.2009 21:43 od wipp příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Zdravím, přešel jsem resp. jsem byl prodán k T-Mobile (bývalá GTS Novera). Jediný problém nastal při připojování, zapomněli mne zařídit aktivaci, problém ale vyřešili promptně a dostal jsem tři měsíční paušály zdarma. Jinak se jednalo o síť Telefoniky. Další problém jsem s nimi neměl. Mám i tarif o T-Mobile a rozhodně mají nejlepší zákaznickou podporu. Nyní ruším ADSL i pevnou linku, protože mám lepší nabídku na net. Výpověď smlouvy O2 = hroznej problém / T-Mobile = pohoda a bez keců |
|---|---|
|   |
| 10.10.2009 19:49 od futuji příspěvků: 1 karma: +0/-0 | jsem u T-mobile nováček taky převeden od GTS ale spokojený rozhodně nejsem . Rychlost 8Mega je v podstatě na 5_ti a modem dodaný od T-mobile už jsem 2x reklamoval. |
|---|---|
|   |
| 10.10.2009 22:53 od warman příspěvků: 651 karma: +8/-7 | Zcela urcite ti neco rika pojem agregace. to znamena ze tech onech 8mbit je treba pro az 40 lidi. To ze ti jede 8mbit na 5mbit je podle me krasa :) |
|---|---|
|   |
| 11.10.2009 07:43 od ladi příspěvků: 52 karma: +0/-0 | Agregace je jedna věc ale také je podstatná vzdálenost od ústředny, kamarád má O2 ale to je jedno téměř všechny rozvody patří O2. Bydlí na vesnici a jak mu sami řekli je daleko od ústředny a přes 900kb/s se snad nikdy nedostal. Takže 5Mb je super. |
|---|---|
|   |
| 30.10.2009 17:15 od shigi příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Mno a co pingy!? Hrajete někdo na novém T-Mobile ADSL nějaké hry (jaké). Jaké jsou v průměru pingy. Díky za reakci . . . |
|---|---|
|   |
| 15.06.2010 08:58 od lubosovi příspěvků: 4 karma: +0/-0 | Dojmy?Hrůza-přecházím od O2 k t-mobile již s měsíce-mobil,pevná+ADSL.Pevná stále není převedena a ani nevím termím.ADSL používám 2 týdny-hrůza.Nyní mám již výpadek 4 dny a nikdo není schopen mi říci,čím to je a kdy bude zprovozněno.Pravda je taková,že dráty jsou stále O2,takže kdo v tom má asi prsty?Rychlost je bohužel také horší než od O2. |
|---|---|
|   |
| 15.06.2010 15:05 od umax příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Mám to od ledna 2010,ale objednáno to bylo už v prosinci 2009.Začátek to jelo celkem pomalu kolem 2 po páru telefonech to zvýšili na 3,ale pořád do 8 bylo daleko tak zas telefonáty tak aspon to zvyšily na 6 a po těch velkých deštěch to umřelo na 3 až 4 tak jsem zas volal přijel technik a ten to nastavil na 3 a že to rychlejí nepojede.Tak jsem tam tentokrát psal at to dají zpět jak to bylo. |
|---|---|
|   |
| 16.06.2010 13:53 od lubosovi příspěvků: 4 karma: +0/-0 | Tak si představte,že jsem se dozvěděla,že jsem zrušila smlouvu,proto bylo ADSL odpojedno-nemůžu se s nikým domluvit-nic jsem nerušila!!!Asi budu muset zavolat do televize,jelikož se se mnou nikdo nechce bavit. |
|---|---|
|   |
| 17.06.2010 22:58 od jbclojza příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Zdravím. Už několik let jedeme v Jablonci přes Radiomobil. 10 Mb/s. Na jaře ho (RM) převzal TM. První výsledek, pod RM bylo běžné stahovat z Rapidu, ale i odjinud (stíhaly-li servery a jejich připojení), 1 MB/s. Po přechodu pod TM to spadlo tak na 200-600 KB, se štěstím výjimečně 900. Dle všeho podstatně víc využívají jejich síť pro jiné služby (pravda je, že od té doby nemám problém s odesíláním vícedílných SMS, v zimě to u TM na Liberecku moc nefungovalo, když mi to mělo rozdělit dlouhou SMS na několik normálních, často odešla až napotřetí). Navíc se zdá, že TM škrtí některé druhy datových přenosů. Web většinou v poho, pošta taky, ale např. aktualizace Linuxu občas šííleně pomalé. U MS to není o moc lepší. Pro zajímavost, když to zlobí, není neobvyklé, že down je 5-20kB/s, ale up 50-100. Upload několikanásobně!!! převyšuje download. |
|---|---|
|   |
| 17.06.2010 23:44 od jbclojza příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Ještě poznámka. Když blbne web, tak musím několikrát po sobě dát obnovení stránky, a jeden z pokusů vyjde trochu přijatelně. Mimo to, když jde nějaká služba (protokol) špatně, tak prohánění webu prokopává cestu i jiným protokolům - např. aktualizacím (pravda je, že jsem nezjišťoval, kudy to v Ubuntu vlastně jde, přes FTP?). |
|---|---|
|   |
| 17.06.2010 23:56 od jbclojza příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Omlouvám se, není to Radiomobil, ale byly to Radiokomunikace. |
|---|---|
|   |
| 29.06.2010 05:21 od lubosovi příspěvků: 4 karma: +0/-0 | Tak pokud můžu radit ADSL od T-mobilu nikdy.Pokud jste u O2,tak od nich neutíkejte,i když jednání nic moc,ale nebude to lepší nikde.Jelikož pokud bude nějaký problém,stejně poskytovatel bude vše řešit s O2 a ty řeší problémy i o víkendu.Problém u Tmobil nemám vyřešen ještě po 3 týdnech!!!!!!!!!ADSL mi stále ještě nefunguje!!!!!!!!!! |
|---|---|
|   |
| 30.06.2010 23:13 od johndeer příspěvků: 7 karma: +0/-0 | a co s nimi mas za problem? |
|---|---|
|   |
| 04.07.2010 02:05 od czblack příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Dokud patrili rozvody radiokomunikacim tak to bylo naprosto paradni. Bydlim kousek od ustredny a na 8mbps lince frcelo stahovani stabilne 940 - 960kB/s i ve spicce, odezva po CR opet stabilnich 15-30ms. Dokonce do londyna jsem pingoval stabilne pod 50ms, vetsinou do 35ms. Nekolik let jsem si nemel nac stezovat. Vsechno se ale zmenilo prechodem pod T-mobile. V prvni rade rychlost skokove spadla o vic nez tretinu na asi 5100 kbps. Jde zjevne o hardwarovy omezeni (tedy nikoli FUP), protoze tuhle rychlost neprekrocim ani ve 3 rano a podle me se jedna regulerni podvod na zakaznikovi. Bohuzel tady problemy nekonci. Pravidelne jednou za den internet spadne a musim slozite restartovat (PC + modem) abych ho "nahodil" zpet. Odezvy se rapidne zhorsily. Prumer je ted 50 - 80ms, ve spicce ale bezne 150ms a vic, coz uz je treba u programovani na vzdalenym serveru DOST velkej problem. Rychlost ve spicce pada az nekam k 500 kbps. Prave hledam alternativu, nejspis budu muset k O2, coz je dost smutny, ale s timhle se proste pracovat neda... |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.