Rychlost:Fórum: zmena limitu stahovani

zmena limitu stahovani

zmena limitu stahovani

Strana:1 2
28.09.2009 22:29
od qesada

:13.09.2009 06:47je mozne, aby ufon menil limity stahovani, jak se mu zachce. kdyz jsem uzaviral smlouvu byl limit 2gb. za tyden. nyni je to 300MB. za den. kdyz chcete stahnout vetsi soubor nez 300mb., tak jste v ......... nevim, jestli to neni poruseni smlouvy.kazdopadne budu hledat cestu, jak z toho ven. jelikoz mi vyprsi smlouva az za rok a pul, a ja nehodlam za tento paskvil ta dlouho platit.

28.09.2009 22:41
od qesada

:13.09.2009 06:47je mozne, aby ufon menil limity stahovani, jak se mu zachce. kdyz jsem uzaviral smlouvu byl limit 2gb. za tyden. nyni je to 300MB. za den. kdyz chcete stahnout vetsi soubor nez 300mb., tak jste v ......... nevim, jestli to neni poruseni smlouvy.kazdopadne budu hledat cestu, jak z toho ven. jelikoz mi vyprsi smlouva az za rok a pul, a ja nehodlam za tento paskvil ta dlouho platit.

kdyz jsem dnes(28.9)zabrousil na stranky ufon.cz,tak jsem nevericne ziral.oni tam nabizeji: 3G.MOBILNI INTERNET ZA PAUSAL 400kc. MESICNE.RYCHLOST-400/700/KB.S---FUP 1KB.ZA TYDEN.nevim, co si o tom mam myslet, kdyz od zacazku zari jsem na speedmetru jeste neprekrocil 200kb/s. a to uz nemluvim o 300KB/S.za den. ty jejich reci o ochrane site jsou bohapuste kecy.pohar pretekl. jsem rozhodnut resit toto pravni cestou.kdo ma stejny nazor at mi napise na: qesada@seznam.cz

Strana:1 2
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.