| 13.10.2011 14:16 od warman příspěvků: 651 karma: +8/-7 | mate predpisy, ale obcanske sdruzeni si nemuze davat podminky jako s.r.o. takze defakto kdyz si pripoji souseda, tak to neni proti stanovam (nikde jsem to tam nedocetl)a nemuzete ho za to vyloucit. a i kdyby to bylo ve stanovech, tak nevim jestli je to zakonny urcovat takovyto podminkuly. tak jsem to myslel,ne ze nemate predpisy ci stanovy. |
|---|---|
|   |
| 13.10.2011 14:31 od psp822 příspěvků: 305 karma: +5/-0 | Máme i vnitřní předpisi se kterýma je nutné se seznámit výněatek: Uživatel nesmí bez souhlasu správce umožnit připojení počítače jiným osobám než osobám z domácnosti. Tzn. nesmí připojit souseda nebo kamaráda, který není členem sdružení, a to i v případě, že uživatel nemá internet. Uživatel nesmí poskytovat služby uživatelům, kteří na ně nemají právo. |
|---|---|
|   |
| 13.10.2011 15:18 od bartenberg příspěvků: 3 karma: +0/-0 | ahoj a byl by mozny nejaky kontakt na spravce? :) nebo musim do fronty a poctive cekat? :)) |
|---|---|
|   |
| 13.10.2011 17:35 od m-ike příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Zdravím, Jak běhá Pilsfree v Plzni Křimicích? Přemýšlím, že bych se přidal (konečně vyprší pekelná smlouva s O2). Nejbližší přípojný bod mám na paneláku ul. Průkopníků 421, výhled naprosto v pohodě :) Díky |
|---|---|
|   |
| 13.10.2011 21:07 od mus63 příspěvků: 42 karma: +0/-0 | Dobrá, ale proč by měl chtít daný uživatel mne přpojit? Každý by platil půlku? Nebo kdybych se chtěl dát taky k Pilsfree tak někomu musim poskytovat internet když mne to poručíte? Jinak jsem slyšel že jak už asi z dřívějška víš, že jsem se chtěl odpojit od Velbnetu a dát se k Pilsfree, ale zarazilo mne pravidlo nwm... který to je. Že za nelegální činnost se dává BAN na 24 hodin. U Velbnetu to takhle neni. Tam si může dělat kdo chce co chce. neodpověděl jsi mi na otázku co je v dané lokalitě lepší Pilsfree nebo Velbnet? Jinak už bych se dávno k Pilsfree dal. |
|---|---|
|   |
| 13.10.2011 22:40 od psp822 příspěvků: 305 karma: +5/-0 | Tak za prvé je to konkurence :) zadruhé velbnet neni špatný poskytovatel(znam o hodně horší) rozhodnutí je však na vás ,další věc je to takhle když se domluvíte s uživatelem(spíše vám to domluví správce) který je již připojen ušetříte za zařízení (stačí LAN kabel) za další je to jeho zařízení takže se taky může stát že řekne ne, pokud řekne ano tak se sice připojíte přes jeho zařízení ale platit budete každý z vás sám.Pokud řekne ne správce vám doporučí nebo nakoupí daný zařízení které bude vaše. |
|---|---|
|   |
| 13.10.2011 22:51 od psp822 příspěvků: 305 karma: +5/-0 | Slušně rychlost kolem 14-15Mbit na WIFI V domě je rychlost 25-30 edit: rychlosti jsou spíše orienační takže můžou dosahovat i mnohem vyšších hodnot. |
|---|---|
|   |
| 14.10.2011 11:19 od nus příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Dobrý den, propustnost na vykrývači, který pro Vás přichází v úvahu, je okolo 25 Mbit/s. Obraťte se, prosím, na náš HelpDesk, nebo zaregistrujte se na našich stránkách, pokud jste tak již neučinil. správce sítě v Křimicích |
|---|---|
|   |
| 14.10.2011 14:19 od mus63 příspěvků: 42 karma: +0/-0 | Fajn, Teď se chci zeptat na adresu Horní Bříza, Jedlová 520, ale co ta NELEGÁLNÍ činnost?, stahuju deně 10 GB z např. Ulož.to, Bittorent, HellSpy atd... tak aby mi to neusekli :) když se dam k pilsfree, jsou teda asi o trošku rychlejší než Velbnet momentálně mam u Velbnetu 22 mb/s a odesílání 9,5mb/s, ale jestli v tom neni omezení, uznávám že 10 GB za den je hodně dat. A další věc kolik bych platil za přepojení od Velbnetu? Datovou zásuvku už v bytě mám. Jestli se napojíte na rozvody Velbnetu po bytě nebo máte svoje??? |
|---|---|
|   |
| 14.10.2011 14:46 od psp822 příspěvků: 305 karma: +5/-0 | 10gb neni tolik samozřejmě máme vlastní rozvody, za nelegálnost zodpovídá každý sám. |
|---|---|
|   |
| 14.10.2011 19:19 od mus63 příspěvků: 42 karma: +0/-0 | OK, na této adrese máte rozvody, to jsem rád, ale těch 10 gb je z Ulož.to a těhhle nelegálních stránek, abych za to neměl BAN podle toho co se píše ve vašich pravidlech. Jinak kolik by to přepojení stálo? Datovou zásuvku i wi-fi už mám, ale ta datová zásuvka je od Velbnetu tak jestli se nebude muset udělat další datová zásuvka pro Pilsfree. |
|---|---|
|   |
| 15.10.2011 02:17 od bartenberg příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Jen se chci jeste jednou optat, kontakt na spravce na vinice? nebo je registrace pres web nejrychlejsi cestou? klidne PM :) |
|---|---|
|   |
| 17.10.2011 20:14 od mus63 příspěvků: 42 karma: +0/-0 | |
|---|---|
|   |
| 20.10.2011 20:57 od mus63 příspěvků: 42 karma: +0/-0 | Vidím že psp822 se s námi nebaví |
|---|---|
|   |
| 21.10.2011 02:32 od psp822 příspěvků: 305 karma: +5/-0 | Do bytu se zavede datovej kabel kterej lze připojit kam je třeba pc, switch, cena vychází dle metráže kabelu + správce si něco vezme za práci povětšinou to vychází do 600 ale cena může být různá.Pro více informací Helpdesk. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.