| 10.05.2011 12:57 od jipo příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Pokud nemusíte a máte jinou možnost využívatjiných služeb než Riomedia, tak se o to nepokoušejte.Není vše, jak nabízí a zejména jejich servis tzv. Cnetrális. Jinak je to velmi špatná investice, lepší je mít Skylink s podstatně lepšími službami.Pokud máte ve městě tuto společnost " poděkujte" Vašim radním, že nechali vytvořit monopol.S pozdravem " Jen ne Riomedia". |
|---|---|
|   |
| 11.05.2011 08:25 od lucin příspěvků: 5 karma: +1/-0 | To, že nás donutili přepsat smlouvu, která nám poskytovala stabilní připojení jsem překousl. Že nám chlapík v kravatě garantoval na optice pořád 25Mbit a při všech testech jsem si sáhl maximálně na 12Mbit UP už taky. Ale to, že bez informování provedli upgrade firmware, které zařízení zcela zkolabovalo se jen tak přejít nedá. Samozřejmě, mají to ve smlouvě, že si mohou dělat zásahy a taky mají ve smlouvě, když nám nepojede přes víkend televize ani internet, tak nám odpustí cca 100 korun měsíční splátku - o jak vstřícné. Největší problém je, že odstranění problému mohou udělat jenom v pracovní dobu, tj. PO - PÁ od 7 do 17. Zlaté UPC !!!!! Komunikace s jejich slavným kontakt centrem – úroveň nula. Ještě, že existuje konkurence a v jednom domě máme tři poskytovatele. Rozhodně Vám doporučuji vybrat si ISP s kvalitní a nonstop sítí pro odstraňování problémů a překážek. Ne amatéry z RIO media a jejich kontakt centra. |
|---|---|
|   |
| 02.05.2012 07:53 od kpospisilova příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Bohužel mám stejné zkušenosti, jsem znechucena jednáním Rio Media Měli jsem internet a kabelovku ještě když to měla firma před nimi FCA tuším. Ale teď po dvou letech jsme jim konečně dali výpověď. Pořád nám slibovali jak se všechno zlepší a půjde internet i kabelovka. Nemohla jsem si ani otevřít dvě okna s youtube a pořád se mi to sekalo. Minulý měsíc nám došla trpělivost a vypověděli jsme to. Nemohli jsme se minulý měsíc ani nikam dovolat a jejich linka je placená tak že jsme provolali i několik set korun za tu dobu co jsme u nich byli. Televize jim taky skoro pořád nefungovala. Za nás mají v olomouci jen negativní hodnocení. Nedoporučujeme. Katka Pospíšilová |
|---|---|
|   |
| 02.05.2012 20:22 od atsorx příspěvků: 24 karma: +4/-4 | A to k Vám nikdo neposlal technika na opravu? Co se týče optických sítí, tak v poslední době těch problémů je jen velmi málo. A na klasické kabelovce byl minulý týden jen takový kratší výpadek.A jinak linka 844 746 746 je linka která je účtována jako místní hovor (844), pokud Však má někdo tarif ve kterém minuta hovoru stojí 10Kč..tak je to věc spíše operátora. |
|---|---|
|   |
| 10.05.2012 10:37 od unique82 příspěvků: 4 karma: +0/-2 | Dle toho jak je příspěvek napsán to vypadá na konkurenci, která se tváří jako diskutér a nebo bude problém mezi klávesnicí a uživatelem :P |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.