Podpořte rychlost.cz

umístěním odkazu nebo ikonky na svůj web.

RYCHLOST.CZ - test připojení internetu, databáze internetového připojení, diskuzní fórum
HTML kódy zde po kliknutí.

Další národní testery

Slovensko: Merač
Polsko: Predkosc internetu
Itálie: Test velocita ADSL
Rychlost:Fórum: Absolutne silene

Absolutne silene

Informační stránka poskytovatele připojení OpavaNet, všechna témata v diskuzi o OpavaNet.

diskusní fórum, zpět do kategorie, vložit odpoved
27.03.2009 00:20
IP: 195.39.100.-
Ahoj Vsichni,uvazoval jsem o OpavaNet internetu, ale odradila me slecna,ktera tam pracuje a nebyla schopna se se mnou bavit, aniz by me neustale neprerusovala. Nenechala me rict jednu jedinou souvislou vetu. Proste byla jako ohrana gramodeska. At jsem tam telefonoval, nebo jsem tam sel osobne, tak jsem vzdy narazil na tuto slecnu. Pripadalo mi to, jak by meli dost zakazniku a o dalsi nestoji...Nejake podobne zkusenosti?
27.03.2009 18:08
IP: 78.136.186.-
:27.03.2009 00:20Ahoj Vsichni,uvazoval jsem o OpavaNet internetu, ale odradila me slecna,ktera tam pracuje a nebyla schopna se se mnou bavit, aniz by me neustale neprerusovala. Nenechala me rict jednu jedinou souvislou vetu. Proste byla jako ohrana gramodeska. At jsem tam telefonoval, nebo jsem tam sel osobne, tak jsem vzdy narazil na tuto slecnu. Pripadalo mi to, jak by meli dost zakazniku a o dalsi nestoji...Nejake podobne zkusenosti?

LOL toto je skutečně neuvěřitelné a otřesné.

Já sice stouto společností nemam sice nic společného, ale z uvedeného textu už ledacos napovídá, že se nemusí jedna o seriozní firmu.
Pokud vám mladá slečná nechce poskytnou jejich služby ani bližší informace a jinak vám pomoci.
Zkuste se obrátit na její nadřízené.
Určitě ona nemuže být jediná podřízená ve firmě a nemuže za vás rozhodovat ani za celou firmu a nějak vás odmítat od zajmu jejich služeb.
Ztujte si vždy za svém...
31.01.2010 19:16
IP: 213.155.227.-
:27.03.2009 00:20Ahoj Vsichni,uvazoval jsem o OpavaNet internetu, ale odradila me slecna,ktera tam pracuje a nebyla schopna se se mnou bavit, aniz by me neustale neprerusovala. Nenechala me rict jednu jedinou souvislou vetu. Proste byla jako ohrana gramodeska. At jsem tam telefonoval, nebo jsem tam sel osobne, tak jsem vzdy narazil na tuto slecnu. Pripadalo mi to, jak by meli dost zakazniku a o dalsi nestoji...Nejake podobne zkusenosti?

má zkušenost?? mám Opavanet - pořád samé komplikace, neochota, chaos a bordel ve firmě, volalo mi asi 5 lidí - pokaždé někdo jiný...

proč jsem si dal opavanet?? když jsem bydlel u rodičů, tak jsme ho měli (zřizovali jsme ho před x lety - to se ještě chovali slušně).

Dělal jsem rekonstrukci bytu a bylo tady UPC - NET i TV...kdybych nevytrhal kabel a nenechal si natáhnout ten jejich, tak bych si ušetřil mnoho starostí!!!

Že tady chci TV věděli už od ŘÍJNA, kdy jsem začínal s rekonstrukcí a oni mi tady natáhli kabely...teď mi bylo řečeno, že to teď nejde, že je na střechách sníh!!!

Závěrem: po problémech spojených se zřízením a měsíci, než mi ten net zprovoznili už jsem konečně na síti. Teď internet běží, nepadá a rychlost je dobrá...ale TV pořád nemám :-/. OPAVANET U MĚ NENÍ SOLIDNÍ FIRMA A KDYBYCH SE MĚL ROZHODOVAT ZNOVU, URČITĚ BYCH K NIM NEŠEL!!!
31.01.2010 21:17
IP: 89.176.142.-
mich85:31.01.2010 19:16má zkušenost?? mám Opavanet - pořád samé komplikace, neochota, chaos a bordel ve firmě, volalo mi asi 5 lidí - pokaždé někdo jiný...

proč jsem si dal opavanet?? když jsem bydlel u rodičů, tak jsme ho měli (zřizovali jsme ho před x lety - to se ještě chovali slušně).

Dělal jsem rekonstrukci bytu a bylo tady UPC - NET i TV...kdybych nevytrhal kabel a nenechal si natáhnout ten jejich, tak bych si ušetřil mnoho starostí!!!

Že tady chci TV věděli už od ŘÍJNA, kdy jsem začínal s rekonstrukcí a oni mi tady natáhli kabely...teď mi bylo řečeno, že to teď nejde, že je na střechách sníh!!!

Závěrem: po problémech spojených se zřízením a měsíci, než mi ten net zprovoznili už jsem konečně na síti. Teď internet běží, nepadá a rychlost je dobrá...ale TV pořád nemám :-/. OPAVANET U MĚ NENÍ SOLIDNÍ FIRMA A KDYBYCH SE MĚL ROZHODOVAT ZNOVU, URČITĚ BYCH K NIM NEŠEL!!!

A ja cekal ze kdyz se jedna o netbox (opavanet vyuziva sluzeb netboxu, nebo jak bych to rekl :)), tak budou docela v pohode :) s netboxem v brne mam same kladne zkusenosti, i kdyz sam musim pouzivat UPC (s kterym su nadmerne spokojen), tak vsichni kteri si objednavali netbox, tak to behem par dnu meli natazeny a plne funkcni. Hold v Opave sou asi tupci :)
31.01.2010 22:38
IP: 213.155.227.-
warman:31.01.2010 21:17A ja cekal ze kdyz se jedna o netbox (opavanet vyuziva sluzeb netboxu, nebo jak bych to rekl :)), tak budou docela v pohode :) s netboxem v brne mam same kladne zkusenosti, i kdyz sam musim pouzivat UPC (s kterym su nadmerne spokojen), tak vsichni kteri si objednavali netbox, tak to behem par dnu meli natazeny a plne funkcni. Hold v Opave sou asi tupci :)

Asi jo. TV jsem si vyřešil navrtáním satelitu do fasády a půjčenou kartou od známého, takže TV mě tak nepálí. Spíš mě sere (to nejde jinak říct) jejich přístup. Asi už mají fakt dost zákazníků a nepotřebují nové. Ale to je jejich byznys. Ten technik co tady byl jako poslední (pán cca 50 let) měl opravdový zájem mi to zprovoznit a taky to dotáhnul do zdárného konce. Takže tam nejsou vichni takoví b... . S Netboxem jako takovým nemám zkušenosti, já to objednával přes Opavanet a to teda zklamání. Ale jak říkám...net už mám :-D
diskusní fórum, zpět do kategorie, vložit odpoved

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.