| 18.01.2009 16:00 od slayko příspěvků: 12 karma: +0/-0 | Zdravim lidi,jsem se chtel zeptat na vase zkusenosti s timto poskytovatelem. Ja jsem s nim spokojeny. Rychlost v poradku, nepada rychlost a nic. Pingy v poradku. Ale na druhou stranu, maji pekne drahy volani technikovi, nez vas spoji s technikem a nez se neco vyresi, tak neni problem aby hovor stal 200-300kc. |
|---|---|
|   |
| 20.01.2009 11:30 od adam příspěvků: 354 karma: +4/-0 | Ad rychlost, ja ji mam v maximu garanci tj mam 10Mbit/1Mbit brzdi to jen omezovac na jejich strane. Ale co jsem slysel tak jsou mista/mesta kde je ta rychlost a kvalita pripojeni omezena pretizenim site. Ale to je bezne i u wifi a adsl. Za dobu co mam upc, je to cca 4 mesice sem volat technikovi nemusel, to jste s nim mluvil tak dlouho ze to stalo tolik nebo je to snad nejak tarifikovana linka? správce projektu rychlost.cz |
|---|---|
|   |
| 20.01.2009 20:18 od slayko příspěvků: 12 karma: +0/-0 | To jsem videl v uz neaktivnim vlaknu, ze v Praze nekde to mivaji pretizeny a klesa jim rychlost, no to mate stesti,ze jste nemusel volat technikovi. Volal jsem tam kvuli lagum co jsem mel ve hrach. Byl to nejak 15-18miut trvajici hovor, jenze volate na linku a pak teprve vas prepoji k technikovi a je to to samy jako kdyz volate operatorovi, ceka se az se bude na rade a to je nekolik minut (nevim jestli vzdy). |
|---|---|
|   |
| 21.01.2009 20:55 od scotlandvola příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Ahoj, bola uplna nespokojnost, az kym sme nezmenili. Boli sme zakaznikmi Karnevalu, ktory v srpnu 07 prechadzal pod UPC. My v tom case sme riesili technicke problemy, nakolko nam nefungoval net, takmer 2 mesiace. Po prechode to zacalo riesit UPC, ale ziadali od nas doplatit za obdobie kedy nam net nefungoval, na co sme sa my odvolali. UPC totiz prebralo Karneval, ale vsetku dokumentaciu, platby, a ine zaznamy o zakaznikoch bohuzial niekde zabudli. Pridelili nam nove cislo, pak vraj z njakych zdrojov Karnevalu prisli na to, ze dlzime, ale nikto nevedel za co...lenze ich to nezaujimalo a ziadali po nas prachy...nic ine, ziadne vysvetlenie, nic. Tiahlo sa to niekolko mesiacov, niekolko marnych telefonatov na zakaznicke linky, kde vam 10 minut vyzvana hudba, kym sa niekto ozve, a stalo to majland... Toz, nakoniec nam dali za pravdu, ale to nas uz prestalo bavit a poziadali sme o ukoncenie zmluvy. Co sa tyka rychlosti, nebolo to zle, ale zvykli byvat vypadky. |
|---|---|
|   |
| 13.02.2009 00:37 od tootoo příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Dobrý den, chtěl jsem se zeptat..je možné mít UPC i na vesnici nebo pouze jen ve městech? Konkrétně by se jednalo o Kamenné Žehrovice. Kamarád mi psal, že můžu, ať si od nich net pořídim, že je to kvalitní atd. Druhej mi zas řekl, že némužu mít, pakliže zde nejsou zavedeny nějaké kabely kabelovky nebo co. Nevíte o tom něco? Zda je možnost mít u nás net od UPC? |
|---|---|
|   |
| 13.02.2009 10:32 od adam příspěvků: 354 karma: +4/-0 | Zdravim,zkuste se podivat zde http://www.upc-internet.cz/ je tam formular, do ktereho vyplnite obec a ulici a pokud tam ten internet dostupny je melo by tu obec a ulici jit v tom formulari vybrat. Pokud tam neni internet tam nejspis nebude. správce projektu rychlost.cz |
|---|---|
|   |
| 13.02.2009 18:34 od tootoo příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Díky, ale mám pech,asi nepůjde. Řekl bych,že UPC je spíš dělaný do měst a na vesnice, to ne.Jeden chlápek mi říkal, že zde musejí být položený kabely(kabelovka) ,aby zde mohl být net, ale na způsob digi vysílaní Satelit-STB-TV v mém případě Satelit-PC by to nešlo? Mám wi-finu,takže příjmám signál z blízkého routeru, kabel vede z antény do mého pc, je možné toto i u UPC? S tim, že by byl jen Satelit(anténa) - kabel do PC? Nebo je potřeba něco víc? |
|---|---|
|   |
| 13.02.2009 23:30 od adam příspěvků: 354 karma: +4/-0 | Presne tak, upc direct neni upc kabelovka. Pro tv to asi rozdilne neni ale pro moznost pripojeni internetu to rozdil je, navic ani to ze je natazena kabelovka neznamena ze bude dostupny internet. správce projektu rychlost.cz |
|---|---|
|   |
| 13.02.2009 23:54 od lofi příspěvků: 10 karma: +0/-0 | |
|---|---|
|   |
| 14.02.2009 22:41 od tootoo příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Myslim, ze UPC ma satelitni TV, ale net pres to nepujde! UPC vede internet kabelem...do modemu..pak do Pc. A rychlost o proti wifi :-) jedna basen. rtjn wifina me zacina dost uz stvat,ale jak to tak vypada budu si muset vystacit s ni,na stahovani dostacujici, prohlizeni stranek, ale hrani online her? Vubec, to akorat jen besnim a nadavam:D jeste zkusim vymenit aPecko jestli to nebude tim ze to blbne,ale newim |
|---|---|
|   |
| 22.02.2009 07:47 od belgarat příspěvků: 6 karma: +0/-0 | Clovece, nez besnit Ti spis pomuze vyklepat si vodu z konektoru a nasmerovat antenu. A jestli dobre vidim v jake jsi siti tak se prihlas mistnimu spravci ku pomoci. Staci, aby na AP s Tebou bylo par vytecniku kteri besni misto aby neco udelali s vadnym zarizenim - a zhorsuji pripojeni vsem. |
|---|---|
|   |
| 24.02.2009 08:22 od raspepa příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Zdarec lidi.Bacha všichni na lákadla od UPC. Platím za 10gb připojení a již pár dní mám max.120kb Je to smutný protože telefon na servis je snad nejdražší v ČR. |
|---|---|
|   |
| 27.02.2009 04:43 od erai příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Ahoj, tak já bych také něco dodal. Já mám UPC už rok a jsem s ním zcela spokojen. Začínal sem na 3Mbit/s a za ten rok mi ho zvýšili už 2krát a teď mám 9Mbit/s, takže UPC je podle mě bezproblémové a zcela ho doporučuju i dál. A je výhodou že se dá připojit všude, akorát musí být v domě kabelovka aspoň pokud vím. Měj te se. |
|---|---|
|   |
| 05.03.2009 21:38 od danatoma příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Ahoj! Proč nevyužiješ kontaktní formulář? Ozvou se většinou během 24 hodin. Ještě lepší řešení je, když si od nich pořídíš i telefon a pak můžeš volat na UPC zadarmo. A další výhoda telefonu od UPC je, že si můžeš nechat telefon ažna 3 měsíce odpojit, aniž bys musel plati udržovací poplatek - to samé platí i pro internet :-) |
|---|---|
|   |
| 06.03.2009 01:46 od slayko příspěvků: 12 karma: +0/-0 | Ted jsem vyuzil kontaktni formular. JInak menim nazor, poslednich snad cca 14dni, mam problemy ale fakt velky. JAk zrychlovali, tak me pada rychlost az i na 2mb. Tedka od 1.3 mam mit 15 mega, taky bylo 15mega, ale druhy den to zase stahli na 9mega, ale pres den je mam malokdy. Maji to pretizeny proste, ale zase nechapu to, ze v noci kdyz hraju hry, tak mam veliky problemy, pingy jsou v poradku, ale tezkou ztratovost packetu mam, az na 14%. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.