| 10.01.2009 10:20 od marecekm příspěvků: 5 karma: +0/-0 | Ahoj všichni, chtěl bych se s Vámi podělit o svoji zkušenost s tímto "operátorem". Poslední dobou nám začal blbnout internet, rychlost byla snížena úplně neuvěřitelně, stránku jsem musel nejmíň 6x aktualizovávat než mi naběhla. Mysleli jsme, že je špatný aparát, proto jsme ho poslali na reklamaci. Uplnynula doba něco málo přes měsíc a aparát nikde, tak jsme volali na jejich infolinku co se děje. Operátoři samozřejmě ani nevěděli, že jsme jim něco posílali. Uz je to něco málo přes dva měsíce a nic se neděje. Nyní jim voláme každý den, ale marně. Jeden operátor tvrdí, že věc je v řízení, druhý o ničem neví (a to slibovali že nám pošlou nový aparát). Už jsme nevěděli kudy kam, tak jsme chtěli zavolat na vedení. Tam nám "bába" praštila z telefonem. Proto kdo může VYS**TE se na celýho U:fona, protože dokážou akorát VYSÍ**T s lidma až to hezký není. Proto se ptám "Má někdo podobnou zkušenost?". Jestli ano rád napiště a třeba na ně něco vymyslíme. Děkuji |
|---|---|
|   |
| 11.01.2009 19:35 od adam příspěvků: 344 karma: +4/-0 | <fieldset><legend>:10.01.2009 10:20</legend>Ahoj všichni, chtěl bych se s Vámi podělit o svoji zkušenost s tímto "operátorem". Poslední dobou nám začal blbnout internet, rychlost byla snížena úplně neuvěřitelně, stránku jsem musel nejmíň 6x aktualizovávat než mi naběhla. Mysleli jsme, že je špatný aparát, proto jsme ho poslali na reklamaci. Uplnynula doba něco málo přes měsíc a aparát nikde, tak jsme volali na jejich infolinku co se děje. Operátoři samozřejmě ani nevěděli, že jsme jim něco posílali. Uz je to něco málo přes dva měsíce a nic se neděje. Nyní jim voláme každý den, ale marně. Jeden operátor tvrdí, že věc je v řízení, druhý o ničem neví (a to slibovali že nám pošlou nový aparát). Už jsme nevěděli kudy kam, tak jsme chtěli zavolat na vedení. Tam nám "bába" praštila z telefonem. Proto kdo může VYS**TE se na celýho U:fona, protože dokážou akorát VYSÍ**T s lidma až to hezký není. Proto se ptám "Má někdo podobnou zkušenost?". Jestli ano rád napiště a třeba na ně něco vymyslíme. Děkuji</fieldset> Prosim vyvarujte se sprostych slov, vyteckovani nestaci :) Je skoda ze do diskuzi vetsinou pisi ti kteri maji negativni zkusenost a tech co maji pozitivni a muze jich byt vetsina nemaji duvod do diskuze psat. správce projektu rychlost.cz |
|---|---|
|   |
| 11.01.2009 20:08 od fahio příspěvků: 109 karma: +0/-0 | <fieldset><legend>adam:11.01.2009 19:35</legend><fieldset><legend>:10.01.2009 10:20</legend>Ahoj všichni, chtěl bych se s Vámi podělit o svoji zkušenost s tímto "operátorem". Poslední dobou nám začal blbnout internet, rychlost byla snížena úplně neuvěřitelně, stránku jsem musel nejmíň 6x aktualizovávat než mi naběhla. Mysleli jsme, že je špatný aparát, proto jsme ho poslali na reklamaci. Uplnynula doba něco málo přes měsíc a aparát nikde, tak jsme volali na jejich infolinku co se děje. Operátoři samozřejmě ani nevěděli, že jsme jim něco posílali. Uz je to něco málo přes dva měsíce a nic se neděje. Nyní jim voláme každý den, ale marně. Jeden operátor tvrdí, že věc je v řízení, druhý o ničem neví (a to slibovali že nám pošlou nový aparát). Už jsme nevěděli kudy kam, tak jsme chtěli zavolat na vedení. Tam nám "bába" praštila z telefonem. Proto kdo může VYS**TE se na celýho U:fona, protože dokážou akorát VYSÍ**T s lidma až to hezký není. Proto se ptám "Má někdo podobnou zkušenost?". Jestli ano rád napiště a třeba na ně něco vymyslíme. Děkuji</fieldset> Prosim vyvarujte se sprostych slov, vyteckovani nestaci :) Je skoda ze do diskuzi vetsinou pisi ti kteri maji negativni zkusenost a tech co maji pozitivni a muze jich byt vetsina nemaji duvod do diskuze psat.</fieldset> |
|---|---|
|   |
| 11.01.2009 20:17 od fahio příspěvků: 109 karma: +0/-0 | <fieldset><legend>fahio:11.01.2009 20:08</legend><fieldset><legend>adam:11.01.2009 19:35</legend><fieldset><legend>:10.01.2009 10:20</legend>Ahoj všichni, chtěl bych se s Vámi podělit o svoji zkušenost s tímto "operátorem". Poslední dobou nám začal blbnout internet, rychlost byla snížena úplně neuvěřitelně, stránku jsem musel nejmíň 6x aktualizovávat než mi naběhla. Mysleli jsme, že je špatný aparát, proto jsme ho poslali na reklamaci. Uplnynula doba něco málo přes měsíc a aparát nikde, tak jsme volali na jejich infolinku co se děje. Operátoři samozřejmě ani nevěděli, že jsme jim něco posílali. Uz je to něco málo přes dva měsíce a nic se neděje. Nyní jim voláme každý den, ale marně. Jeden operátor tvrdí, že věc je v řízení, druhý o ničem neví (a to slibovali že nám pošlou nový aparát). Už jsme nevěděli kudy kam, tak jsme chtěli zavolat na vedení. Tam nám "bába" praštila z telefonem. Proto kdo může VYS**TE se na celýho U:fona, protože dokážou akorát VYSÍ**T s lidma až to hezký není. Proto se ptám "Má někdo podobnou zkušenost?". Jestli ano rád napiště a třeba na ně něco vymyslíme. Děkuji</fieldset> Prosim vyvarujte se sprostych slov, vyteckovani nestaci :) Je skoda ze do diskuzi vetsinou pisi ti kteri maji negativni zkusenost a tech co maji pozitivni a muze jich byt vetsina nemaji duvod do diskuze psat.</fieldset></fieldset> ----- Tomu, kdo si jednou zadal s U:fonem se vůbec nedivím, že hodně nadává. Tenhle operátor totiž opravdu přiletěl z jiné galaxie. Měl jsem jejich zelený modem /Fofr internet/, signál neustále padal a na infolince mi sdělili,že mi služba funguje, neboť jsem se přihlásil, a to prý za jednu hodinu i 70x! Nyní na ně kašlu, mám net od kyslíku, zasíťovanou celou domácnost /což s zelenou breberkou nejde/ a všechna zařízení jedou jako z praku cca 6500 down a 500 up. Jinak nová, sladěná grafika diskusního fóra je dost dobrá. Rychlost.cz pokládám celkově za super projekt. |
|---|---|
|   |
| 12.01.2009 19:57 od pavlistik příspěvků: 4 karma: +0/-0 | |
|---|---|
|   |
| 12.01.2009 20:01 od pavlistik příspěvků: 4 karma: +0/-0 | Ano tak zvaný kyslík je asi opravdu nejlepší, ale měli by plnit sliby se zrychlováním. Jinak bez problémů a při řešení problémů velmi korektní jednání. Až na to zrychlování opravdu bez problémů. |
|---|---|
|   |
| 18.01.2009 19:46 od marecekm příspěvků: 5 karma: +0/-0 | No to je sice hezký, že spokojení zákazníci sem pozitivní komentáře nepíší, ale já jsem ještě žádného spokojeného zakazníka nepoznal. Opravdu si myslím, že jak tento "4. mobilní operátor" začal, tak i brzo rychle skončí, pochybuju, že si někdo bude s takovouto firmou obnovovat smlouvu :-( |
|---|---|
|   |
| 26.01.2009 19:00 od ufon příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Vážený pane stačilo kdyby jste si koupil usb prodlužovák a váš problém by byl vyřešen,popřípadě kdybyjste uzavřel novou smlouvu a tím by vám vymněnily modem v kterém by byl již v dnešní době noví softvér a nemněl by-jste ten problém který líčíte.S úctou ufon. |
|---|---|
|   |
| 27.01.2009 22:55 od jab příspěvků: 5 karma: +0/-0 | Ja se uz nemuzu dockat az mi dobehne smlouva a koncim...nejsem tvoje charita ufone. A ten vtip s usb je fakt super...mozna na signal...ale urcite ne kdyz to nejde kvuli pretizeni site coz je u ufona asi nejvetsi problem |
|---|---|
|   |
| 27.01.2009 23:11 od jab příspěvků: 5 karma: +0/-0 | Tady se podivej na tu spokojenost a porad jim http://www.operatori.cz/ufon/zkusenosti-s-ufonem Ale myslim ze by jim nejvice pomohlo predcasne ukonceni smlouvy...asi vi ten zelenej xindl proc ji ma na dva roky...nebo kdyz ne tak si to necha hodne tucne zaplatit |
|---|---|
|   |
| 28.01.2009 16:18 od marecekm příspěvků: 5 karma: +0/-0 | Souhlasim s Vámi a taky už se těším až smlouva vyprší, chci mít s nimi už co nejméně společného |
|---|---|
|   |
| 14.02.2009 00:26 od karlos příspěvků: 237 karma: +0/-0 | Přesně, tak... ty mi mluvíš úplně z duše... Neděje se to jenom tobě hlavně mě se to děje úplně to samé... |
|---|---|
|   |
| 14.02.2009 12:07 od adam příspěvků: 344 karma: +4/-0 | Prosim nevkladejte me sem odkazy na konkurenci :) správce projektu rychlost.cz |
|---|---|
|   |
| 15.02.2009 13:13 od jab příspěvků: 5 karma: +0/-0 | Promin nechal jsem se unest :-) |
|---|---|
|   |
| 15.02.2009 14:15 od karlos příspěvků: 237 karma: +0/-0 | Tak nakonec je to pravda, že síť ufon čím dal tím víc zaostává. A už se vůbec nerožšiřuje ani nenavyšuje kapacitu sítě. Pak není divu, že i když máte signálu 100%, že rychlost nestoupne ani nad 400 kbit/s. Teoreticky by měla být na 3,1 MB (v realu to bývalo 1,5 MB) teď už jenom 400kbit/s takže to zpěje k zániku... |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.