| 29.07.2011 15:09 od alibaba-ali příspěvků: 1 karma: +0/-0 | MAME UZ SKORO MESIC OPTIMUM LIGHT TV BEZI V POHODE ALE RYCHLOST INTERNETU MAME 1/1 PRI TOM MAME MIT 10/5 FURT VOLAME K NIM NA FIRMU ALE PO KAZDY NAS ODBYJOV ZE SE NAM OZVOU A ZE TU RYCHLOST UDELAJI ALE NIKDY NIKDO SE NEOZVAL A NIC S TOU RYCHLOSTI NEUDELAL. POKAZDE VOLAME MY ALE BOHUZEL NEUSPESNE. PRETAHLI NAS OD UPC SLIBOVALI HORY DOLY ALE SKUTEK UTEK. BOHUZEL UZ NAM U UPC BEZI VYPOVED KDYBYCH VEDEL KOLIK NERVU MNE BUDE STAT TO PRIPOJENI TAK TO NEVIM NEVIM JESTLI BYCH NA TO PRISTOUPIL. |
|---|---|
|   |
| 02.11.2011 11:03 od ondra-pro příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Dobry den, jak jste ted s Centriem spokojeni?? Uvazuji o jeho zavedeni! Diky za info |
|---|---|
|   |
| 02.11.2011 11:04 od ondra-pro příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Dobry den, chtel bych se zeptat, jake jsou aktualni zkusenosti s Centriem?????? Diky moc za info |
|---|---|
|   |
| 03.11.2011 22:06 od mr-fazole příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Musím oponovat ADSL ? na okraji velkých měst ADSL sotva 350 Kbit/sec a WIFI ? třeba u mě 10Mbit/sec s odezvou max 15ms tyto parametry mě ADSL neposkytne ani náhodou ...takže proč zavrhovat WIFI ? http://rychlost.cz http://rychlost.cz/rs/201139110105.png |
|---|---|
|   |
| 04.11.2011 00:43 od jakuub příspěvků: 161 karma: +0/-0 | A z jakeho sidliste jste? |
|---|---|
|   |
| 02.12.2011 08:58 od hoangson příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Dobry den chtel bych sem nahlasit problem v mne sity nevim proc ale pokazde kdyz se chci pripojit na nejake video ci hru tak se mi zacne sekat dekuj za odpoved. |
|---|---|
|   |
| 02.12.2011 10:58 od mr-zob příspěvků: 2 karma: +0/-0 | http://rychlost.cz/rs/201147109762.png ADSL u nás zřídit nejde přes wifi solodní rychlost |
|---|---|
|   |
| 15.12.2011 16:31 od adam32 příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Zkušenosti se společností Centrio mám naprosto strašné!! Důvodů je více: 1) Rychlosti, které slibují pochopitelně nedosahují. 50Mb/50Mb možná hezky vypadá v katalogu, ale reálně běží max do 20 Mb. 2) Již přes rok celkem s úsměvem na tváři nedodávají službu domácí videopujčovna, kterou slíbili zdarma. 3) Hardware je neskutečný shit. Pomalý, přepínání programů je porod, to nemluvě o listování v TV programu a často se zasekává. 4) Na dotazníkové formuláře nereagují, emailem s Vámi nekomunikují, na lince jsou nepříjemní a arogantní. 5) Nejhorší je ovšem zkušenost jakou jsem s nimi prodělal když jsem od nich chtěl odejít. Přestože jejich podmínky jasně stanovují, že je možno po vypršení 12 měsíčního úvazku smlouvu vypovědět s 2 měsíční výpovědní lhůtou, když jsem jim výpověď poslal, tvrdošíjně trvali na tom, že u nich musím zůstat ještě další rok! Myslel jsem, že si dělají legraci, i právník mi potvrdil, že je to nesmysl. Celou věc jsem řešil nejdříve na zákaznické lince s arogantní operátorkou, která mi několikrát slíbila, že se ozve a nikdy tak neučinila a pak mě odkázala na obchodního ředitele pan Lukáše Hůlku. Pan Hůlka opět nereagoval a neodpovídal na maily. Když jsem ho kontaktoval telefonicky neustále lhal a vymýšlel si nesmysly. Například, že mi odpovídal, potom že podmínkám rozumí neboť je prý psal sám, poté si vymýšlel, že s buhví kolika zákazníky prý již vyhrál nějaký spory atd atd... prostě lže, lže a zase lže... Nakonec jsem to předal právníkovi a oznámil společnosti, že faktury odmítám platit a ať si to dají třeba k soudu... Momentálně jsem u UPC a jsem znovu velmi spokojený.. Co jsem slyšel tak spousta bytových družstev už je informováno a těchto podvodnících a ani jejich ukecané obchodníky nepouští do baráku. |
|---|---|
|   |
| 29.12.2011 18:03 od jurban příspěvků: 1 karma: +0/-0 | K CenTriu jsem přešel od UPC před rokem (ne kvůli nespokojenosti s kvalitou u UPC, ale CenTrio mi dalo lepší ceny a připojení 50/50 proti 25/1,5 je nebe a dudy) Ještě k uváděným výtkám: 1. rychlost (v Praze-Modřanech) mám kolem 45/54 Mb/s 2. půjčovnu nepoužívám, zkoušel jsem to, titul jsem si vybral, jen se mi jej nedokázal přehrát. 3. máte pravdu, že přepínání programů a listování v EPG je pomalejší než u UPC, ale jak jsem četl, obdobným problémem trpí i IPTV od O2, takže je to zřejmě vlastnost IPTV. Mám zdarma dva STB (z toho jeden HD, u UPC je HD zpoplatněn), za ten rok jsem je musel snad jednou, nebo dvakrát restartovat. S čím nejsem spokojen je dodávaný telefon, jedná se zřejmě o to nejlevnější, co se dá sehnat, bez displeje, bez tel. seznamu. Konfigurace vlastního VoIP zařízení není možná, neboť údaje nejsou známy. 4. přes formulář jsem CenTrio kontaktoval kvůli sdělení registračních SIP údajům k telefonu, odpověděli obratem, že údaje neposkytují. Kontaktní formulář UPC ale také nebyl žádný med Na hotline jsem telefonoval jednou kvůli telefonu, za dva dny přijel mechanik a zapojil telefon jak má být. 5. Odcházet zatím nehodlám, jen nyní budu chtít prodloužení smlouvy za stávajících podmínek, tak jsem zvědav. |
|---|---|
|   |
| 10.01.2012 22:55 od wolf80 příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Caps Lock se vypina tretim tlacitkem v prvnim sloupci (uplne nalevo). :) |
|---|---|
|   |
| 01.02.2012 18:06 od pinguru příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Dobry den, koukal jsem na stranky firmy CenTrio a o garantovane rychlosti tam neni zadna zminka. Takze, tan kdo ma rychlost 50/50 ji nema nikdy zarucenou je to rychlost kterou muze dosahovat popripade o neco malo prekrocit. Za garantovanou rychlost by clovek v pripade 50/50 zaplatil desitky tisic. Dalsi vec je pravdepodobne sdilena IP adresa, ta muze zpusobit pomalost pripojeni, protoze na lince visi vic uzivatelu. Mam pocit, ze CenTrio nedava pevne IP adresy. Toto je malinko na omluvu pripojeni. Mam jinou neprijemnou zkusenost a to je technicka podpora. Pri diskusi o problemu jsem mel pocit, ze mluvim o koze a oni o voze a jedine co jsem z nich dostal byla nakonec odpoved, ze kdyz to nevidi nedokazou pomoci i kdyz problem jsem vysvetlil polopaticky. Mam CenTrio asi tyden a cekam az se to trochu usadi, potom budu tvrde resit pripadne problemy. Zatim jsem v klidu a relativne spokojeny. |
|---|---|
|   |
| 02.02.2012 09:39 od sklerotik příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Jsem u Centronetu 2,5 roku a co se týká internetu jsem navýsost spokojen 30/30 mb(499 kč) 30:8=3,75 mb/s je stabilní.Na rozdíl od UPC 20/1,5 mb (890 kč) odkud jsem doslova utekl. |
|---|---|
|   |
| 02.02.2012 10:07 od warman příspěvků: 651 karma: +8/-7 | tedka ma upc za 400 25/1,5 mbits ;) navic UPC ma narozdil od centria levnejsi televizi, takze kazdy nabizi neco :) |
|---|---|
|   |
| 03.02.2012 18:00 od x-rated příspěvků: 10 karma: +0/-0 | jak chceš garantovat rychlost připojení? dyť to se přece nedá... důležitý je, aby to jelo udávanou rychlostí v síti, kterou spravuje centronet, a to se děje... ip adresy sou dynamický a nesdílený... jinak kdo by měl zájem, může se zapojit do dikuze na úplně novym fóru přímo pro služby centrio - http://centriozone.cz |
|---|---|
|   |
| 28.02.2012 23:30 od javeseu příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Muzete mi prosim vysvetlit na co a proc vlastne reagujete? |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.