| 13.02.2008 14:07 od VStach | <fieldset><legend>CercanyNet</legend><i>Neseriozní jednání firmy Wifcom....</i></fieldset> Od zástupce firmy Wifcom, pana Houžvičky, se nám dostalo vyjádření, že s aktivitami osoby, zmiňované v souvislosti se šířením nepravdivých informací o sdružení, jejich firma nemá nic společného. Rádi toto vyjádření zveřejňuje a naše členy žádáme, aby nás o případných dalších případech informovali, zjistili jméno takové osoby a my mohli firmu Wifcom informovat. Důvodem proč jsme výše uvedené informace zveřejnili na našich stránkách (nikoliv v tomto fóru), nebyla obava z konkurence, či snaha firmu Wifcom nějak poškodit, ale vyvrácení informací o prodeji sdružení neboť to by znamenalo, že orgány sdružení činí něco bez souhlasu členů a proti stanovám sdružení a tuto skutečnost rozhodně popíráme. Přestože jsme sem citovaný příspěvek nevložili, pokladáme za seriózní uvedené vyjádření firmy Wifcom zde zveřejnit. Vladimír Stach |
|---|---|
|   |
| 20.02.2008 09:34 od bohour | cau ,,tak jsem jeste vcera mluvil s panem Jelinkem a ten mi tvrdil, ze FUP ani zadne omezovani nepouzivaji.Chci se zeptat zda ta informace zde, ze POUZIVAJI FUP je pravdiva. Dale mi nabizel prave vyhranenou konektivitu 1 mbit za 1000,- jako platim v praze na wifine polovic bez omezeni s pevnou IP. Taky ji chteji zaplatit 100 coz bych prekousl teda. Ale jde mi o to kdyz to tu slysim, zda opravdu ta garance plati a je napriklad uvedena ve smlouve, ze mi to proste 1mbit pojede ,,,,hlavne taky to omezeni,,,mam domaci server, takze nejaky zlo ala dialup nehodlam tolerovat diky za info taky by me zajimal hlavne nazor lidi ze Zvestova, je u nich pater na kterou je pry wifcom napojen. muze mi nekdo hodit treba trasovani pres co to vubec jde. diky Resil bych prave net do Slapanova na 5 Ghz |
|---|---|
|   |
| 02.03.2008 08:56 od KRITIKOS | test |
|---|---|
|   |
| 21.07.2008 14:43 od Tomas | maji maly porizovaci naklady....Pouzivaj ted nanostationy,ktere se daji poridit za 1200-1500Kc.Jak kde a jak kdo....To by slo,ale tyhle anteny meji byt smerove a chovaji se spise jako vsesmerove.Antena se prichyti paskou z umely hmoty,ktery po par letech praskne kvuli slunicku...To samy nahore merak signalu,teplem se to zkrouti a pak do toho natece....Myslim si,ze to bastlej dohromady vsechno aby si nabrali hafo lidi....Vidite sami ty pingy....Ale tohle je jen muj nazor a nikomu ho necpu.... |
|---|---|
|   |
| 13.08.2008 22:26 od alwi123 příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Přátelé,mám dojem,že mnozí vůbec nepochopili princip Wifcomu.Nuže tedy : Nízkou cenou nabídnout slušný standart připojení a tak dostupnost pro širší skupinu méně majetných lidí.Omezovat datově a časově je také zbytečné,protože za dvacet čtyři hodin se stáhne stejně jen tolik co rychlost dovolí.Hraní her,stahování filmů a jiných datově náročných aplikací není již taková priorita.Rozhodně cena byla tím impulzem pro mnoho nerozhodných pro pořízení internetu.Pokud by byla pouze možnost připojení od telekomů či outů a temobilů a podobných,nemá připojení mnoho a mnoho domácností dodneška. Takže určitě,nejen já jsem s Wifcom připojením spokojen a nemohu mít výhrady. A těm,kteří výhrady máte : Už vidím,jak manželka radostně a bez výhrad půjde a pořídí mi připojení od jiného superrychlého poskytovatele.A ještě ke všemu za výrazně vyšší cenu. Jirka |
|---|---|
|   |
| 08.02.2010 15:54 od sekora příspěvků: 5 karma: +0/-0 | nevěřte wifcomu ani slovo!! koukněte na ten ty nesmyslné sliby. s technologií 802.11n až 20 Mb, to je tedy dobrej fór. Nevím proč zrovna píšou, že nebudou předkládat matoucí informace, když to dělají! Kdyby to tam alespoň nepsali. Byl jsem připojen v okolí Heřmaniček a katastrofa. Rychlost většinou 1 Mb/s za 350Kč, pingy kolem 200ms! Tomu říkají supermoderní technologie. Rozhodněte se dobře, pokud máte na výběr jiného poskytovatele. Šel bych raději k O2 adsl! Pokud zde někdo píše že při špatném počasí jde kavlita dolu je to pouze z důvodu neznalosti technologie WI-FI ze strany techniků wifcomu. Viděl jsem pár spojů, které táhnou přes les. Taková prasárna! Promiňte za to co zde píši, ale jsem tak rozčílený, že musím! |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.