| 17.12.2007 14:55 od | a |
|---|---|
|   |
| 17.12.2007 15:21 od Bart ------- | Zdravím všechny příznivce internetu,zajímalo by mě co vlastně znamená fup a jaké sou následky po jeho překročení v rámci sítě ufon fofr internet.A kdy je navýšená rychlost na normál?Od soboty to nějak pomalu šlape rychlostí mezi 12-45 kb/s a na těch jejich stránkách uvádějí prý 128kb/s po překročení datového limitu což není vůbec realné.No a čekám že mezi nedělí a pondělkem se to dá do původního stavu a nic se nestalo nevím vůbec jak dlouho budu muset na to navýšení rychlosti čekat ale do nekonečna určitě ne,protože nehodlám investovat žádný čas do čekání což je pro mě nepřípustné už sem jednoho dne zažil a byla to noční můra.A také má toto připojení další nevýhody tak např:nemohu zjistit kolik sem toho stáhl todle neplatí jako u kabelovky či pevné linky že se podívám dole v pravo do síťové statistiky a tam zjistim vše potřebné.Pro tento typ připojení není tato služba dostupná a to je špatné.Kde bych si moch sehnat nějaký program který mi to měří?A dále odezva PING je také další nevýhoda,jeho odezva je v celku pomalá a nestačí na některé real aplikace.A jak je vidno tadle síŤ ma stále co dohánět a zlepšovat aby se mohla přiblýžit své konkurenci např O2,T-Mobile či Vodafonu |
|---|---|
|   |
| 19.12.2007 17:21 od Dan ----- -------- --- ----- | LOL- :Nazdárek také sem se stím setkal a nemohu ti předem říct kdy ti to daj do hromady předevší se mi to podařilo včera,ale jedno vím jistě když ti to nezprovozněj do těch 7 dnů tak určitě volej na tu jejich info linku aby zjistili a opravily tendle problém musejí být ochotní a vyhovět každému!A ten jejich fup bych vylepšil a přidal bych tam vice MEGA tak aby to vyhovovalo každému a nedocházelo k nějakým komplikacím jako předchozí zprávě tak např: na 3Gb za týden no stím by se dalo odvést více práce a zábavy než stěma 2gb to je na dnešní dobu docela šaškárna a pokud chtějí být lepší.Určitě bych začal na tom navyšování stou kapacitou protože 600,- to je pro mě dost,a to už bych si moch zřídit za ty peníze tamdle u Karnevalu či O2 Adsl pevnou linku s tímdle vybavením a službami,bych se jenom mohl usmívat |
|---|---|
|   |
| 19.12.2007 18:24 od jos | <fieldset><legend>Dan Kraby Roudnice nad Labem</legend>LOL- :Nazdárek také sem se stím setkal a nemohu ti předem říct kdy ti to daj do hromady předevší se mi to podařilo včera,ale jedno vím jistě když ti to nezprovozněj do těch 7 dnů tak určitě volej na tu jejich info linku aby zjistili a opravily tendle problém musejí být ochotní a vyhovět každému!A ten jejich fup bych vylepšil a přidal bych tam vice MEGA tak aby to vyhovovalo každému a nedocházelo k nějakým komplikacím jako předchozí zprávě tak např: na 3Gb za týden no stím by se dalo odvést více práce a zábavy než stěma 2gb to je na dnešní dobu docela šaškárna a pokud chtějí být lepší.Určitě bych začal na tom navyšování stou kapacitou protože 600,- to je pro mě dost,a to už bych si moch zřídit za ty peníze tamdle u Karnevalu či O2 Adsl pevnou linku s tímdle vybavením a službami,bych se jenom mohl usmívat </fieldset> Prosím tě, asi nechápeš, jaký rozdíl je mezi pevnou ADSL linkou od O2 nebo Karnevalu proti U:FONovi! Samozřejmě, že my, co potřebujeme s tímto internetem cestovat, tak za sebou nemůžeme tahat kabel od O2 Tak dlouhý asi není.... Pro nás je U:FON super! |
|---|---|
|   |
| 19.12.2007 20:29 od hanespes | <fieldset><legend>Bart Simpson</legend>Zdravím všechny příznivce internetu,zajímalo by mě co vlastně znamená fup a jaké sou následky po jeho překročení v rámci sítě ufon fofr internet.A kdy je navýšená rychlost na normál?Od soboty to nějak pomalu šlape rychlostí mezi 12-45 kb/s a na těch jejich stránkách uvádějí prý 128kb/s po překročení datového limitu což není vůbec realné.No a čekám že mezi nedělí a pondělkem se to dá do původního stavu a nic se nestalo nevím vůbec jak dlouho budu muset na to navýšení rychlosti čekat ale do nekonečna určitě ne,protože nehodlám investovat žádný čas do čekání což je pro mě nepřípustné už sem jednoho dne zažil a byla to noční můra.A také má toto připojení další nevýhody tak např:nemohu zjistit kolik sem toho stáhl todle neplatí jako u kabelovky či pevné linky že se podívám dole v pravo do síťové statistiky a tam zjistim vše potřebné.Pro tento typ připojení není tato služba dostupná a to je špatné.Kde bych si moch sehnat nějaký program který mi to měří?A dále odezva PING je také další nevýhoda,jeho odezva je v celku pomalá a nestačí na některé real aplikace.A jak je vidno tadle síŤ ma stále co dohánět a zlepšovat aby se mohla přiblýžit své konkurenci např O2,T-Mobile či Vodafonu </fieldset> Za tech 128 kb/s si myslim ze muzes byt rad 1Mbit neni spatny kdyz prekrocis FUP ( FUP je limit pro dane obdobi. ufon ma tusim tydeni fup a limit je 2GB) po tom uz by to melo jet zas nejak "normalne" |
|---|---|
|   |
| 23.12.2007 09:54 od DARLANS | Je to děs a děs!!! |
|---|---|
|   |
| 17.02.2008 14:43 od Pes ----- | Zdařec ufouňáci,nevíte někdo jak to tak asi vypadá když překročíte datový limit? já si myslím že sem ho překročil ty 2gb/za týden ale nic se nestalo že by mě snížily rychlost to se nezaregistroval. rychlost byla pořád stejná tak včem to teda dojde to omezení když né v rychlosti? Muže to být třeba v downloadu když mám normálně 80kb/s tak se třeba sníží ke 20kb/s je to tak možný? Já vtom stále nemám jasno... |
|---|---|
|   |
| 17.02.2008 23:01 od lukas00 | Ahij.Nechápu toto debatu.Každý z Vás Byl seznámen že Fup je 2 G za týden.To normálnímu člověku stačí.A pokud hodně stahuješ tak sis zvolil nevhodného operátora.Myslím si že 2G/týden za 600kč je dost dobrá a není tu konkurence.Např 1,6 G/týden u o2 za 831,- je o proti ufonovi je dražší a nedosahuje takové rychlosti.Já jsem měl o2 a běhalo me to 1000/95 a u ufona mě to běhá 1300/800.Jsem plně spokojenej .Ping je taky dobrý já volál přes bránu přes ufona a kvalita je super a jsem hodně překvapenej.U o2 mě volání občas koktalo.Prosím tě hlavně nesrovnávej adsl s bezdrátem.To je uplná blbost! |
|---|---|
|   |
| 18.02.2008 19:27 od | o2 má týdně 2,8 Gb-služba Internet mobil-833,-kč |
|---|---|
|   |
| 19.02.2008 00:48 od Horvis -- | <fieldset><legend>Návštěvník</legend>o2 má týdně 2,8 Gb-služba Internet mobil-833,-kč</fieldset> 2,8 gb za týden?To je sice hezké poňevadž se nabízí otázka jak ti to asi tak klesné když to fup přepískneš řekňěme o 100MB.Co se potom stane?Jak ta rychlost tak asi klesne?Nebo si musí zákazník víc připlatit jako tomu je u Vodafonu? Malá poznámka Poznámka na závěr:K vodafonu bych nešel ani náhodou ani jako klient používaní telekomunikačních služeb s kterýma se mužou jít jednoznačně klouzati ta tenký led... |
|---|---|
|   |
| 19.02.2008 01:12 od zajda | <fieldset><legend>jos</legend><fieldset><legend>Dan Kraby Roudnice nad Labem</legend>LOL- :Nazdárek také sem se stím setkal a nemohu ti předem říct kdy ti to daj do hromady předevší se mi to podařilo včera,ale jedno vím jistě když ti to nezprovozněj do těch 7 dnů tak určitě volej na tu jejich info linku aby zjistili a opravily tendle problém musejí být ochotní a vyhovět každému!A ten jejich fup bych vylepšil a přidal bych tam vice MEGA tak aby to vyhovovalo každému a nedocházelo k nějakým komplikacím jako předchozí zprávě tak např: na 3Gb za týden no stím by se dalo odvést více práce a zábavy než stěma 2gb to je na dnešní dobu docela šaškárna a pokud chtějí být lepší.Určitě bych začal na tom navyšování stou kapacitou protože 600,- to je pro mě dost,a to už bych si moch zřídit za ty peníze tamdle u Karnevalu či O2 Adsl pevnou linku s tímdle vybavením a službami,bych se jenom mohl usmívat </fieldset> Prosím tě, asi nechápeš, jaký rozdíl je mezi pevnou ADSL linkou od O2 nebo Karnevalu proti U:FONovi! Samozřejmě, že my, co potřebujeme s tímto internetem cestovat, tak za sebou nemůžeme tahat kabel od O2 Tak dlouhý asi není.... Pro nás je U:FON super!</fieldset> a co treba CDMA od O2 ? |
|---|---|
|   |
| 19.02.2008 06:48 od Miki -- | Hallo mužete tady někdo zveřejnit nějaké výsledky testů od O2 cdma. Zajímá mě ta rychlost jaká je , nejnížší a nejrychlejší |
|---|---|
|   |
| 24.02.2008 19:30 od Leos | IP (host): 78.136.142.140 (78-136-142-140.client.ufon.cz) Datum a čas: 24.02.2008 19:27 Url výsledku: http://rychlost.cz/sys/result/78.136.142.140/1203877651/69b393f881/ Teoreticky lze: za hodinu za den za týden za měsíc stáhnout 342,22 MB 8,21 GB 57,49 GB 229,97 GB nahrát 114,16 MB 2,74 GB 19,18 GB 76,71 GB |
|---|---|
|   |
| 23.08.2009 11:15 od karlos příspěvků: 237 karma: +0/-2 | Jsem silně nespokojen s touto službou ty zelené potvory změnili FUP z 2GB na 300MB, a tak dosti omezil své zákazníky. Teď ten jejich internet jede příšerně s tím jejich omezením už nestáhnu ani 10 MB, protože nehodlám čekat na stažení 10 MB 1 hodinu normálně by to trvalo přes 1 Minutu, ale 1 hodinu? No, dovolte to je taková velká sprostťárna, že to jsem ještě neviděl, ať počítají stím, že nebudu za takové jednání platit!!! Už je to pro mě hodně platit 594,- a za takové velké omezení FUP z 2 GB na 300MB a zbytečného ztráceného času u PC několika násobně více času než před měsícem, že by za několik dní nepřetržitého provozu a té nemalé platby za elektřinu PC asi nevydrží a shoří... Výsledek posledního testu IP (host): 78.136.158.10 (78-136-159-10.client.ufon.cz) Datum a čas: 23.08.2009 11:02 Upload: 240,28 kbit/s (30,04 kB/s) 3 dobré Web odezva: 84.7ms121.4ms269.3ms 3 dobré Příma url na výsledek: http://rychlost.cz/rh/20093333180-0aea9a3045.html Další informace Teoreticky lze: za hodinu za den za týden za měsíc stáhnout 159,78 MB 3,83 GB 26,84 GB 107,37 GB nahrát 108,13 MB 2,60 GB 18,17 GB 72,66 GB |
|---|---|
|   |
| 24.08.2009 09:03 od ladi příspěvků: 52 karma: +0/-0 | Je to k ničemu táta používá ufona jen o víkendech ale taky si všiml drastického omezení stěžoval si že 3megovou přílohu na mail stahoval několik minut a přitom má mít rychlý internet. S tím FUP to fakt podělali, myslím že díky tomu víc zákazníků neseženou, jestli to takhle bude trvat i po vypršení smlouvy tak jdu jinam. Vždycky sem byl víceméně spokojenej ale od začátku srpna je to k ničemu. Dokonce ani hrát se s tím už nedá. Hrával jsem přes steam ale teď je to nehratelný o aktualizacích nemluvě, jsou zabržděný až to hezký není, nechci stahovat 100megovou aktualizaci několik hodin. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.