Rychlost:Fórum: Wolfnet wifi SO

Wolfnet wifi SO

Wolfnet wifi SO

Strana:1 2 3 4 5
25.08.2011 09:06
od acs99

Frodos:14.02.2011 00:57Zdravím, Wolfa ani pana Wolfneta nebudu komentovat. Myslím si že toho tady bylo propráno již dost. To aby tato svinská firma již nemohla provádět takový sviňárny tak to můžeme ovlivnit jen my a to tím, že nebudeme podepisovat jejich vychcaný smlouvy a přejdeme ke konkurenci. Já jsem to již udělal a přešel k již výše zmíněnému Elisnetu. Nemám sebemenší problém!!! Odezvy v pořádku (7-12ms) platím 300,-Kč za 8Mbps/8Mbps smluvně, ale měřím takřka pokaždé 9,69Mbps/9,54Mbps. Když jsem spokojenej tak se pochlubím. Pokud mohu poradit těm kteří na Elisnet nedosáhnou kvůli pokrytí, vyvarujte se Sokonetu, (je to Wolfnet!!!) a RETE!! Nemají sice stejné praktiky, ale nevím jak tvoří své ceny. Kámoši kteří byly u nich, odešli jen kvůli tomu, že každý platí jinou částku za stejnou rychlost, ikdyž byly zapojený i týden od sebe. Jeden platil za 4Mb 450,-Kč a další za stejnou rychlost 650,-Kč a taky tam byl další za 550,-Kč. Sauron už jsem zkusil také a s arogancí obchodníků v Chebu v jejich centru jsem dvakrát spokojený nebyl, ale jinak asi nejhorší nebudou, ale cenově na Elisnet tu asi nebude mít nikdo!! Zatím jsem neměl problém s Elisnetem, takže nevím jak řeší problémy, ale co vím od známého když měl problém, vím že technikovi nic neplatil a vyřešil problém ještě týž den co to nahlásil. Je třeba hromadně vyslovit Wolfnetu rázné děkujeme přepojujeme!!!! (((o:

Zdravím,

velice uvažuji o změně poskytovatele (KV-net) - tak bych se vás chtěl zeptat na ten Elisnet - poněvadž jsem na jejich stránkách ani na google moc informací neobjevil - tak bych se chtěl zeptat jakou využívají agregaci a kolik se platí za instalaci a zřízení a jesli je možnost se případnému placení vyhnout závazkem na určitý počet let.

A dále jestli máte další ať už negativni ti pozitivní poznatky - už jsem jednou bohužel naletěl, tak si musím udělat hloubkovější průzkum... Předem díky moc za odpověď

03.12.2011 14:48
od sting

:07.12.2007 21:34Zdarec vsem wolfnetakum. Shanim lidi na teto siti , zajimaji me poznatky , zkusenosti dlouhodobe , nazor na servis atd atd jestli muze nekdo se ozvat tak piste Jinak ostatnim vrele doporucuju Karlovarsky Kraj ja mam 2/2mbit , 600kc, bez fup , agregace 1.5 , kterou teda ja osobne nejak zvlast nepoznam tak piste diky za nazory a prispevky
nezlob se,ale platit 600 kč za 2,2 mbit je zlodějna.přes O2 to máš za 500 kč rychlost 16 mbit

03.12.2011 14:55
od warman

sting:03.12.2011 14:48nezlob se,ale platit 600 kč za 2,2 mbit je zlodějna.přes O2 to máš za 500 kč rychlost 16 mbit

ten dotycny to psal 4 roky zpatky :))

Strana:1 2 3 4 5

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.