Rychlost:Fórum: Ufon a online hry

Ufon a online hry

Ufon a online hry

Strana:1 2
26.11.2007 16:01
od

zdravim

chci se zeptat jake mate zkusenosti s timhle poskytovatelem na online hry

moje jsou ze nektere hry jednou v pohode ale MMORPG hry zase ne protoze me to porad vyhazuje(treba v pripade World of warcraft)

tak by me zajimalo jestli jste na tom stejne

26.11.2007 23:37
od Mirek ---

Nemám sice zkušenosti s hraním her online, ale myslím si, že tento typ připojení není zcela vhodný.

27.11.2007 08:12
od Oskarmaniak

Vyhazuje tě to proto, že WoW servery maj nastavenou určitou hranici latence, nad kterou když se dostaneš, tak tě odpojí od jejich serveru, a to z důvodu, že když máš velkou latenci dá se v tý hře pekně bugovat.Jinak s mobilním připojením wow hrát opravdu nejde GPRS/EDGE, s CDMA už neni problém ale i tak to neni ono... ADSL/Cable/Wifi , cim lepší latence tim lépe pro hraní online her

28.11.2007 22:19
od rayen

Ja mam ufonu asi od pulky zari a wow sem si poridil asi za 2 dny. Slo to vyborne odezva ve hre byla neustale okolo 150, zadne sekani se neobjevovalo proste pohoda. Od rijna se mi net zpomalil tak 10x a wow uz vubec nejde.Taky me to vyhazuje ze hry, nekdy za 5min nekdy za 5 sec.Od ty doby to nejde vubec a to hraju na ofiku kde musim plati penize.

30.11.2007 18:45
od Apache

Wow mi slo na ufonovi od pulky srpna presne do 1. 10. od te doby ani tuk max s problemi jak pises ty. Ale zkousel sem nejakej US free a tam me to nekopalo, ale zas byla vysoka lat.

01.12.2007 17:13
od alíííšek

nejlepsi net podle me je kabelovej od upc...mate nizkej latency kolem 10-15 mozna i vic a min zalezi zkama ste :P a nepadato tak casto jak wifi a nelaguje to :))

01.12.2007 17:49
od WoW -----

doufam ze to co nejdriv vyresi jinak nevim:/

01.12.2007 20:43
od jirka3

no mam stejny problem u lineage mohlo by to byt proto ze modem se sam po 5 minutach restartuje?cetl sem ze o2 s tim melo podobne problemy...u modemu

02.12.2007 15:08
od sukany

NO hrat online hry na pripojenich typu u:fon nikomu nezavidim doporucuju pripojeni ADSL prinejhorsim wi-fi...

Ja osobne hraji CSS, mel sem wifinu a slo to hrozne (ted mam adsl paráda), ale bracha na te same wi-fi hraje bez problemu WoW takze idealni reseni je opravdu adsl ale na WoW by melo stacit prumerne wi-fi.

02.12.2007 16:17
od jirka3

no ono prvni mesic to slo absolutne bez problemu ale priblizne od stejne doby mam podobne problemy jako lidi co tu psali adsl je u me nemozne...neni tu optika pevna atd...proste par km od prahy no :)

03.12.2007 11:57
od T.Raffy

Ufona sem měl doma na otestování od známýho a tohle byla vada, kvůli které jsem si ho nepořídil. Že by to bylo kvůli latencim pochybuju, teď mám CDMA latence kolem 300 ms a wow hraju, ufon latence 150ms a kope to. Otestováno to mám ve wow a L2 a v obojím to odpojovalo. Když sem psal na ufona s tím že sem potencionální zákazník a tohle je jediná zábrana odepsali mi zpět (to sem ani nečekal) že o tom vědí a snaží se s tím něco dělat. Podle mě je to nějakým nastavením u ufona, do 1.10.07 kdy byl asi nějakej testovací provoz vše jelo, od 1.10.07 přešli do ostrýho provozu a změnili nastavení u sebe podle výsledků nasbíraných z test provozu a je po online hraní.

Jinak k příspěvkům typu hraní na cdma apod. je na nic pořiď si adsl bych chtěl jen dodat: Myslíte si, že kdybych mohl mít doma ADSL za 600 měsíčně budu mít doma CDMA za 830?

07.12.2007 15:44
od jirka3

Tak sem tam pred dvema dny volal a pry by to melo do max dva tydnu jit ja ted l2 nemam tak az to pujde tak sem prosim napiste

09.12.2007 17:57
od Rayen

Ode dneska mi z niceho nic jde WoW, nvm jetli tan ti ufoni neco delaj ale je to supr

10.12.2007 20:42
od Vojtus

<fieldset><legend>sukany</legend>NO hrat online hry na pripojenich typu u:fon nikomu nezavidim doporucuju pripojeni ADSL prinejhorsim wi-fi...

Ja osobne hraji CSS, mel sem wifinu a slo to hrozne (ted mam adsl paráda), ale bracha na te same wi-fi hraje bez problemu WoW takze idealni reseni je opravdu adsl ale na WoW by melo stacit prumerne wi-fi.</fieldset>

jo kup si adsl to Te zachrani...kamarad ma adsl a pada mu to jak svina...a rozdil proti wifi? mam latenci 15-30 kdyz je to fakt dobry kdyz ne tak do 50ti..rozdil mezi mnou a jim...reklamace se resi promptne a uz si zkousel volat na adsl poskytovatele? vzdycky zalezi na poskytovateli, na jeho servisu...mas sumak jesli adsl nebo wifi...muzes mit wifinu 2Mbit za 600,- a ses v pohode..a nejsme ani velky mesto tam je to spis horsi

10.12.2007 21:09
od tomas

<fieldset><legend>sukany</legend>NO hrat online hry na pripojenich typu u:fon nikomu nezavidim doporucuju pripojeni ADSL prinejhorsim wi-fi...

Ja osobne hraji CSS, mel sem wifinu a slo to hrozne (ted mam adsl paráda), ale bracha na te same wi-fi hraje bez problemu WoW takze idealni reseni je opravdu adsl ale na WoW by melo stacit prumerne wi-fi.</fieldset>

<b>Hraju pres wi fi CSS latence tak 20-30 ms. Zalezi na poskytovateli. UNHFREE.NET kluci se v tom vyznaji. Vynikajici sit.</b>

Strana:1 2
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.