| 09.11.2007 16:00 od | Zdravím.Mám fofr net jeste ve 14-ti denní "záruční" lhůtě.Byť dle mapy pokrytí na webu ufona by u nás neměl být dostatečný signál pro internet,internet jede.Signál skáče od jedné čárky po tři.Download je na naše požadavky relativně v poho cca 250kbit/s,ale upload je tragický cca 2kbit/s. Nevíte,čím by to mohlo být a jak mu trochu pridat??Prakticky neodešlu mail s 0,5MB přílohou jen textové.Stažení proběhne celkem v poho. Díky Kadlik |
|---|---|
|   |
| 09.11.2007 16:07 od mila | Ufon je slusne receno na exkrement, pouziva strasne uzke pasmo v blbem pasmu CDMA a prehlceni je jen otazkou casu. NAstesti pulka lidi ten shit zase vrati, takze bude o neco volneji a blbcum, co si to poridi, to jakz takz pohlemejzdi. |
|---|---|
|   |
| 09.11.2007 17:21 od maecek | A ty budeš asi (v)ostrej boreček co všemu rozumí a zná!!!!Viď?(v)ocasu jeden!!!!!Se vzpamatuj!!!!Jsi myslíš,že ti všichni co mají s U:fonem problémy by do něj šli kdyby věděli co se a jak stane s rychlostí atd.!!!????Shit to asi je,ale nemusíš hned všechny ty chudáky hned označovat za blbce!!!!Prostě jsou lidé kteří nikdy předtím internet neměli a když se zjevil ufon tak ho prostě vzali.Rychlost k ceně se zdála výborná tak do toho šli!!!A to,že nastane se stoupajícím počtem zákazníku nynější situace-pomaleji a pomaleji-nevěděla ani polovina všech uživatelů internetu!!!!!Takže místo těch keců raději těm chudákum alespoň poraď co s tím!!!!!Panáček bude zrejmě čecháček,co?<b> |
|---|---|
|   |
| 09.11.2007 20:42 od | Asi je to slabým signálem.Ta anténka v modemu stačí na příjem ale když jsi dál od vysílače moc ji to vysílaní nejde. |
|---|---|
|   |
| 09.11.2007 21:24 od Morsea | Kdo dostal zdarma prodluzku USB od prodejce na lepsi prijem U:fouuna. |
|---|---|
|   |
| 10.11.2007 10:48 od Adamos | Tak já jsem internet měl už dlouho, ale z důvodu přestěhování na konec světa byl pro mě Ufon jediné řešení. Snad se to zrychlí, je to v jejich vlastním zájmu. (Navíc pochybuju že to v mém okolí někdo má, jelikož tady nikdo nebydlí :o) Takže je to snad jen chvilkový problém. Jinak všem přeju hodně štěstí. |
|---|---|
|   |
| 12.11.2007 19:47 od lukas00 | <b>Ten prodejce s tebe udělal pěknýho blbce.Ten kabel je součástí modemu.<span class="t-red"> |
|---|---|
|   |
| 14.11.2007 18:13 od rizlink | hele ta prodlužka funguje spíš opačně,místo aby zvýšila příjem signálu tak je to s podstatně horší alespoň u mě to tak funguje.No vyzkoušej sám a uvidíš. |
|---|---|
|   |
| 14.11.2007 18:36 od wcb | de o to, ze prodluzkou si najdes optimalni misto pro modem.. jinak si omezenej umistenim skrine PC a USBportu v ni. Nekdo tu poznamenal, ze je potreba dobre odstinenej kabel. Me to slo v pohode s tim puvodnim... ...do doby nez se jim to tu nezhroutilo:( |
|---|---|
|   |
| 15.11.2007 15:19 od rizlink | u mě je to tak že když připojím modem s prodlužkou a umístím ho tam kde je normálně bez prodlužky tak mám signál fak v ..... (ať nejsem sprostej) takže je to fakt stíněním kabelu který jako dodávaný v balení by stíněn měl být |
|---|---|
|   |
| 16.11.2007 18:06 od pete | Stíněním kabelu? Pánové zamyslete se přece než něco napíšete. Kabel neslouží jako anténa ani v něm nedochází ke ztrátám signálu, dáno technologií přenosu v síti UMTS. Kabel máte na to abyste našli dobrý signál ve vašem místě pro modem a nebo abyste případně předešli rušení způsobené počítačem tzv. parazitním vyzařováním el. zařízení. |
|---|---|
|   |
| 16.11.2007 18:53 od rizlink | PETE:máš pravdu leč skutečnost hovoří jinak.Jak již jsem řek asi vadný kabel |
|---|---|
|   |
| 17.11.2007 23:43 od | teď jsem to zkoušel, bez kabelu přímo v notebooku to nejede vůbec. S kabelem o 30 cm výše s výhledem na okno: Datum a čas: 17.11.2007 23:37 |
|---|---|
|   |
| 18.11.2007 16:43 od szs | mam 30-60 download, ale upload cca 6. Myslite, ze to muze souviset s tim,ze mam anténí zesilovač? Je to vohromná antána na střeše, takže indikátor signálu na telefonomodemu ukazuje max.(s dodávanou anténkou téměř nulovej). Díky |
|---|---|
|   |
| 19.11.2007 12:57 od FONFOSFORKA | IP (host): 78.136.139.236 (78-136-134-236.client.ufon.cz) Datum a čas: 19.11.2007 12:52 Url výsledku: http://rychlost.cz/sys/result/78.136.139.236/1195473147/68a2ba6e6c/ <b> A už nám to klesá,za chvíli zas téměř nepojedeme,jako tradině v Praze - Vinohrady |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.