| 20.08.2007 22:00 od | Dnes okolo cca 14.00 hod mě internet běžel na m maximum a náhle při stahování souboru spadl download.Data teď běží DOW- 0,63 kbit/s a Upload 163 kbit/s.ignál 5 čárek a barevnost v červené.Tak pokrytí a kvalita signálu je výborna.V 17.00 jsem volal na Ufon operátorce a nahlásil problém.Tak teď budu zvědav jak se zachová Ufon .Teď mě zachránil CDMA od O2 na které běží výpověď.No asi si to ještě rozmyslím.Jo a jaké máte zkušenosti volání přes síť Ufon pře Voip či přes sofwar X-lite. |
|---|---|
|   |
| 20.08.2007 22:28 od Had | Čau, mám úplně stejný problém. Cca od 14 hodiny - se nemůžu připojit skoro nikde a vše šíleně dlouho trvá.(Brno) |
|---|---|
|   |
| 20.08.2007 23:47 od Mirek --- | <b>Tak to souhlasí, je to děs!!!! |
|---|---|
|   |
| 21.08.2007 09:35 od lukas1ok | Tak je ráno druhý den 9.30 hod.Stále nejde připojení Žďár nad Sázavou.Rychlost Dow 7 kbit/s a Up 164 kbit/s odezva 3456!.Internet se nedá používat.Signál výborný a kvalita signálu červená . |
|---|---|
|   |
| 21.08.2007 10:35 od Mirek --- | <b>Tak Praha | lokalita Vinohrady, takřka to samý. Už jsem volal na operátora, slečna sice příjemná, ale odpovědi neprofesionální. Prý je to bouřkou. Na to jsem odpověděl, že už bouřka dávno pominula, na to odpověděla "moment prosím" to se šla určitě zeptat, jak pokračovat v hovoru. Přišla s dotazem, zda-li jsem nepřekročil limit, na to jsem opět odpověděl, že určitě nikoliv. Opět se ozvalo "moment prosím". Opět asi se šla poradit co dál. Nakonec jsem ji řekl, že tento problém nemám rozhodně sám, ať se podívají na server rychlost.cz do diskuze. Na to konečně odpověděla, že o problému vědí a že se ozvou. |
|---|---|
|   |
| 21.08.2007 11:17 od lukas1ok | <b><span class="t-red">TAK JE 11.00 HOD A INTERNET OPĚT JDE.Rychlost DOW 1050 kbit/s A UP 348 kbit/s,ping 102. Ohledně toho operátora musím říct to samé. |
|---|---|
|   |
| 21.08.2007 12:48 od Mirek --- | Tak už mi to jde taky. |
|---|---|
|   |
| 21.08.2007 15:09 od lukas1ok | <span class="t-red"><b>Tak dnes opět 14.30 hod výpadek.Internet běhal pouze 5 hodin od zprovoznění .No tak to so zemně dělají už srandu!!!!. |
|---|---|
|   |
| 21.08.2007 15:46 od mishi příspěvků: 1 karma: +0/-0 | tak už to zase jede. Doufejme, že už to bude v pohodě |
|---|---|
|   |
| 22.08.2007 14:55 od Očko | No, mne to chvili jakz takz jelo v noci, ted uz zase bida, spis to stoji nez jede, rychlost 44/13 mne fakt neuchvatila... :-( Doufam, ze se to rychle vylepsi, nebo jim to omlatim o hlavu. Jede vam to ted taky tak bidne (Praha)? |
|---|---|
|   |
| 22.08.2007 17:56 od lukas1ok příspěvků: 19 karma: +0/-0 | No dnes to jede v pohodě.980/325.Hold zákazníků přibívá a síť nestíhá.Ale když jsem mluvil s operátorkou tak jsem se dobře pobavavil.Obec Tři studně se píše dohromady?.:))))No tak nevím kdo tady je Ufon. |
|---|---|
|   |
| 22.08.2007 22:06 od nam2 příspěvků: 37 karma: +0/-0 | V Praze Nuslích,ul.Spolupráce mám signál na data jen asi 50%, když mi to jde dobře,tak nejvíc kolem 500, dost často mnohem míň. Někdy se signál snizuje k nule. Nezlepšilo se to, spíš zhoršilo. Volal jsem na infolinku,kde mi už poněkolikáté slíbili, že mi zavolá technik, který bude situaci řešit.Nezavolal nikdy.Také si myslím, že by měli vyřešit situaci s mizernými mikrofony ve sluchátku, měli by je sluchátka vyměnit za kvalitní. |
|---|---|
|   |
| 31.08.2007 16:09 od Dr.sorge | Rychlost? Od úterý 28/8/ mám fofr net od Ufouna. Středa, čtvrte, pátek rychlost 11 kbit/s. Je to normální. V obchodě, kde jsem nahlásil problém, ze mě dělají vola že závada bude v modemu. Má někdo zkušenosti s vracením? Využiju "ZÁRUKU 14 DNÍ".....Jsem zvědavý. LOTŘI. Na zákaznickou linku jsem se nedovolal, čekal jsem 9 min/59 sec a cena 71,28 KČ. NEVOLEJTE JIM. ZBYTEČNĚ UTRÁCÍTE SVÉ PENÍZE.. |
|---|---|
|   |
| 02.09.2007 01:57 od Ruler | Ten Ufon je děs. Vůbec to nejede podle jejich slov. Neustále mi to hlásí chyby v NTB a odpojuje se. Když se CDMA zasekne, tak se můžu přihlásit a až po restartu. Neustále mi to píše, že modem je používaný a připojený nebo je problém v nastavení. Rychlost, kterou uvádějí je nesmyslná někdy i horší než, jak byla před 8 lety. |Tehdy se alespoň samovolně nevypínal. |
|---|---|
|   |
| 02.09.2007 13:01 od Frank | Mam U:Fon fofr internet a jde to dobre. Rychlost mezi 1,2 a 1,6 Mb/s. S'tim jsem spokojen. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.