| 05.01.2006 21:14 od | Velmi špatná komunikace s celým osazenstvem ERKORU ,prostě nebrat, pomalej, výpadky a jen sliby k nápravě a nic se neděje.Nejsem spokojen při první lepší příležitosti beru roha |
|---|---|
|   |
| 06.01.2006 21:30 od vruboun | Erkor hrůza děs nejde to padá to a nemá to ani slibovanou rychlost.Sice je to za málo peněz ale na hovno.Varuji neberte erkor škoda peněz a času .Liberec |
|---|---|
|   |
| 18.04.2007 16:29 od Kajinek | A odkud z Liberce jsi?....Snažim se dohledat nějaky připojení v ulici Sosnová(Wolkerák) Je tam všude ERCOR ale když čtu jak je hroznej tak nevim nevim |
|---|---|
|   |
| 25.09.2009 10:46 od jihor příspěvků: 12 karma: +0/-0 | Bydlím na stejné adrese. Erkor používám od r. 2004 a teď mám down 9000 kbit/s; up 950 kbit/s a platím 322 Kč/měs. Výpadky nejsou časté (2x/rok), servis (dotazy) reaguje rychle a uspokojivě (jen nevýhoda že má prac. dobu do 18h. v Po-Pá). Já si nemohu stěžovat. |
|---|---|
|   |
| 06.09.2010 22:03 od pavlikpecha příspěvků: 4 karma: +0/-0 | Já mám taky připojení od ERKORU ted je 6.9.2010 net mi už od 2.9.2010 jede download max. 10kbit/s předtím to jelo 500-700kbit/s test rychlosti netu byl 3500kbit/s a ted sotva 50kbit/s volal jsem tam pry se na oprave už pracuje ale 4 dny v prd*** a pořád nic už mě to pěkně sere net potřebuju do školy sem tam na nejakou hru tvrdili jak maji dobry net za nizkou cenu ale je to hruza.... NEDOPORUČUJI SI S NIMI JAKOUKOLI SMLOUVU ZAČINAT budete jenom litovat a nadavat jako ja jsem z Prostějov pokud ma jeste nekdo tento problem hoddte komentař |
|---|---|
|   |
| 08.09.2010 05:22 od erkor příspěvků: 94 karma: +0/-0 | Bohuzel sit v Prostejove jiz nepatri Erkoru, ale firme RIO Media. Doporucuji se obratit na jejjich technickou podporu. Hodne stesti :/ |
|---|---|
|   |
| 09.09.2010 18:09 od pavlikpecha příspěvků: 4 karma: +0/-0 | a kde ty zmrdy najdu ? celkem me to sere pad rychlosti z 4mb/s na 5kb/s a uz to tak je tyden a nikdo nejevi zajem o to opravit to bydlim v panelaku a cely panelak to ma 20kb/s volal jsem tam a pry ze to dneska spravy a nic... kdyby nekdo mel nejaky kontakt na jejich web nebo nejake cislo na telefon budu rad |
|---|---|
|   |
| 13.09.2010 20:02 od erkor příspěvků: 94 karma: +0/-0 | http://old.riomedia.cz/ telefon 844 746 746 |
|---|---|
|   |
| 15.09.2010 20:08 od kejna příspěvků: 4 karma: +0/-0 | S kvalitou WIFI od ERKORU = RIO media to jde z kopce. Bohužel v baráku máme optiku, takže se snaží Wifi utlumit. Jsem z Olomouce a byl jsem také připojen u Erkoru od roku 2004. Vše šlo OK až do listopadu 2009 kdy je koupilo Rio.Nyní jsme si našli náhradu a hromadně budem přecházet celý barák asi 50 uživatelů k JETSystems. Jejich nabídku si můžete přečíst na jejich www stránkách. Působí zatím v Olomouci, Prostějově a okolí. Navíc máme čerstvě zrekonstruovanou STA se satelitem. Hvězdicový rozvod, takže si je každý svým pánem. Nejprve jsem si myslel, že s RIem jsem už navždy v pr...., ale naděje umírá poslední. Vždy se najde nové řešení. Držím všem palce v nalezení správného řešení. |
|---|---|
|   |
| 05.12.2010 20:39 od stejski příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Taky mám Erkor několik let. Během posledního roku ale hrůza. Nejhorší je to tento měsíc, kdy se pravidelně každý večer internet drasticky zpomalí. Když si chci změřit rychlost tak ji to ani nedoměří a přeruší se to. Přes den internet většinou funguje, ale stejně se dostanu tak na 1,5Mbit(když se zrovna daří). Zaplaceno mám 6Mbit... Takže počítač je u mě doma každý večer nepoužitelný, protože internet (nyní Erkor převzala společnost Rio) prostě nejede. Komunikace od společnosti žádná, zákazník je NIC... Neznáte někdo prosím poskytovatele internetu, který je ale na rozdíl od Ria solidní? Když si zaplatím za internetové připojení tak bych chtěl dostat internetové připojení. Asi jsem podivín, ale prostě nesnesu, když si mám platit za něco, co nefuguje. |
|---|---|
|   |
| 05.12.2010 20:42 od stejski příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Ted presne nevim, co se pise ve smlouve, ale jestli ji porusuji, nevznika tak narok na vraceni penez, nebo nejaky postih za to, ze neplni smlouvu? Nemohl by mi prosim nekdo doporucit kvalitniho poskytovatele internetu? Když už vyhazovat penize tak za neco co funguje. |
|---|---|
|   |
| 06.12.2010 11:25 od patejl příspěvků: 2 karma: +0/-0 | U připojení od Erkoru mi připadá,že kvalitní rychlost připojení je zde jen pro vyvolené. |
|---|---|
|   |
| 06.12.2010 11:40 od patejl příspěvků: 2 karma: +0/-0 | |
|---|---|
|   |
| 06.12.2010 18:40 od erkor příspěvků: 94 karma: +0/-0 | mozna opravdu chcete moc, bylo by dobre poruchu nahlasit, aby se mohla resit... |
|---|---|
|   |
| 10.12.2010 11:18 od opty příspěvků: 7 karma: +0/-0 | Zdravim, pred vice nez dvema dny nam v panelaku prestalo fungovat pripojeni k internetu, pingem se neslo dostat ani na mistni router nebo co to tam maji. Stalo se to vecer, takze jsem dalsi den z prace dal vedet supportu a cekal, co bude, protoze maji lhutu 48 hodin na napravu. Krome jednoho dotazu jejich pracovnika, jestli problem stale trva, se nestalo vubec nic a pripojeni porad nefunguje. Toto neni prvni pripad sveho druhu a v diskuzich na internetu lze nalezt dalsi stiznosti. Navic pry jednomu sousedovi do telefonu natvrdo rekli, ze do zarizeni natekla voda, ze uz se jim to nevyplati resit a ze si mame pockat na optiku, takze predpokladam, ze nas maji tezce na haku... |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.